- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
1100 alıyorum her gün . Deneyeyim canım metabolizma şaşsın. Çok sağol. Çoook teşekkür ettim2 ana 1 ara öğün de maks alacağın kalori 800-900 fazlası olmaz, bu demek oluyor ki kendini kıtlık moduna soktun ve yağ depolamaya başladın o yüzden en azından 1 hafta 3 ana 2 ara olarak dene, sayfanın başında porsiyonlar ve saat aralıkları mevcut, sadece denemiş olacaksın
rica ederim işe yarasın da önemi yok :)1100 alıyorum her gün . Deneyeyim canım metabolizma şaşsın. Çok sağol. Çoook teşekkür ettim
Ah bu kilolar ahhhrica ederim işe yarasın da önemi yok :)
sormaaa cnmm ah ah ne çekiyoruzzzAh bu kilolar ahhh
Bünyelerimiz kilo almaya müsait benim de öyle valla.. benim şeker bağımlılığım bitmedi bu arada süslü cümlelere gerek yok diyette olmasam gömerim acimamsormaaa cnmm ah ah ne çekiyoruzzzhele ben bi bıraktım 5 kilo aldım şaka gibi
Kız dur daha başlamadan bitirme hayaline girmeBünyelerimiz kilo almaya müsait benim de öyle valla.. benim şeker bağımlılığım bitmedi bu arada süslü cümlelere gerek yok diyette olmasam gömerim acimam
Diyet bitsin hele hosbeş yiyecem büyük paket tek başıma
Çok güzel menü canımÖzetim kızlar
Kahvatım 08.30 du atmıştım
Ara öğün yok
Öğlen 12.30 biber dolması salata yoğurt
Ara 15.00 filtre kahve 3 ceviz 3 kayısı
Akşam 18.15 et kavurma salata domates soğan yoğurt içinde 1 küçük közlenmiş patlıcan var
Spor yok başım ağrıyo bugün
Su sanırım 4 lt oldu iç iç içesim geliyo
Bu arada bugün cidden sıfır kaçamak artık aldığımı verme zamanı
Tşk ederm tatlımÇok güzel menü canım
Ben de yapmayı düşünüyorum yaa yapmak zorundayimm yemek bi sindirilsin 9 gibi yaparım olmadıTşk ederm tatlım❤❤❤Bi de migren olmasaydı spor da yapcaktım
Yap cnm yap sporsuz olmuyoBen de yapmayı düşünüyorum yaa yapmak zorundayimm yemek bi sindirilsin 9 gibi yaparım olmadı
Aynen oyle vallaYap cnm yap sporsuz olmuyo
Bn diyete ilk başladığımda 81.5 dum, 42 bedendim, 10 gün sonra 77e indimAynen oyle valla
yarın 3 ana 2 ara öğüne geç tamam mıKahvaltı 9 30
2 dilim tam buğday ekmek, 1 Yağda yumurta,2 biber, 1 parça peynir,domates salatalık
Ara 13 30
1 fincan leblebi ve 1 porsiyon kiraz
Ara
5 fındık
Aksam 17 30
10 yemek kaşığı barbunya
1 kase yoğurt
Yesillik
Tamam canım 2 saatte bir mi yapayımyarın 3 ana 2 ara öğüne geç tamam mı
Neeeyyy kız 5 lt su nebugün su deposu gibi oldum ben yaiçim dışım su oldu
havadan sanırımhala daha içilcek 750 ml var sanırım 5 l oldu
2.5-3 saatt koyTamam canım 2 saatte bir mi yapayım
Neeeyyy kız 5 lt su ne
Canım şöyle düşündüm sence iyi midir2.5-3 saatt koy
oldu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?