- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Tamamdır leblebi kötü mü elimde vardı bi paket bağırsaklarıma iyi geldi diye yiyorumLeblebi yerine yarım paket bu altınbaşak falan var ya ondan yiyebilrisin aklında olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdır leblebi kötü mü elimde vardı bi paket bağırsaklarıma iyi geldi diye yiyorumLeblebi yerine yarım paket bu altınbaşak falan var ya ondan yiyebilrisin aklında olsun
Bn 1300 kal alıyrm sporsuz 700 kal açık veryrm, sporla 1200 falan olıyo, 5 öğünle 2 ayda zorlanmadan 11.5 kilo verdm, karatay da denedim cnm onla da verdm yeterki hareketli ol3 ana 2 ara da olur zamanlamana kalmış 2.5-3 saat arayla beslenBide kuzum 5 öğün yapıp çok kilo veren var gerçekten bence doğru ama kimisi diyor 5 öğünde leptin çalışmıyor hep yenildiği için. Sen ne düşünüyorsun. Benim günlük 1800 gibi kalori ihtiyacım var eğer haftada 3 leslie yaparsam hatta bu günlük 2000 oluyo. Bence az sık yemek bana daha iyş verdirir ben bu düzeni deneyip sonra temelli 3 ana 1 ara düşünüyorum olr dimi?
Sen bakabilir misin benim için müsait zamanın da sen daha iyi bilirsiBn 1300 kal alıyrm sporsuz 700 kal açık veryrm, sporla 1200 falan olıyo, 5 öğünle 2 ayda zorlanmadan 11.5 kilo verdm, karatay da denedim cnm onla da verdm yeterki hareketli ol3 ana 2 ara da olur zamanlamana kalmış 2.5-3 saat arayla beslen
Günlük enerjini hesaplayıp 500-700 kal açıkla kaç kalori alman gerek ona bakman lazım
Eve geçince bakarım cnmSen bakabilir misin benim için müsait zamanın da sen daha iyi bilirsi
170 boy 63 kg gün aşırı leslie 45dk
Çok sağol pofucum❤Eve geçince bakarım cnm
Yaş kaçtı cnmSen bakabilir misin benim için müsait zamanın da sen daha iyi bilirsi
170 boy 63 kg gün aşırı leslie 45dk
19 cnmYaş kaçtı cnm
Anaamm bn seni 23 falan sanıyodum tamam hesaplayıp yazcam sana19 cnm
Yok kizzzzAnaamm bn seni 23 falan sanıyodum tamam hesaplayıp yazcam sana
Ay valla 23-24 hattaYok kizzzz
O niye kizzzAy valla 23-24 hatta
Hespladm cnm boyuna göre 60 olman lazım bu bir, ikincisi 1773 kal günlük alman gereken ama kilonu korumak için, kilo vermek için 1400-1500 kal sana ideal, üçüncüsü spor spor spor özellikle ağırlık çalış bak inann çok yararını göreceksinO niye kizzz
3 kg daha vermem lazım o zmn. Spor çooook haklısın çok etkili vücudu inceltiyor.çok sağol canımHespladm cnm boyuna göre 60 olman lazım bu bir, ikincisi 1773 kal günlük alman gereken ama kilonu korumak için, kilo vermek için 1400-1500 kal sana ideal, üçüncüsü spor spor spor özellikle ağırlık çalış bak inann çok yararını göreceksin
Aynen cnmmm, o değil 1100 seni direkt kıtlığa sokar bi araa verirsin ama sonra veremez yağlanırsın3 kg daha vermem lazım o zmn. Spor çooook haklısın çok etkili vücudu inceltiyor.çok sağol canım
1000 1100 alıyodum mal gibi...Aynen cnmmm, o değil 1100 seni direkt kıtlığa sokar bi araa verirsin ama sonra veremez yağlanırsın
1300 1400 alayım ben bakalım 300 açık oluyorHespladm cnm boyuna göre 60 olman lazım bu bir, ikincisi 1773 kal günlük alman gereken ama kilonu korumak için, kilo vermek için 1400-1500 kal sana ideal, üçüncüsü spor spor spor özellikle ağırlık çalış bak inann çok yararını göreceksin
Canım ben sana her akşam menü vereyim ertesi gün için böyle böyle diye sende yorumlarsın. Olurmu canımAynen cnmmm, o değil 1100 seni direkt kıtlığa sokar bi araa verirsin ama sonra veremez yağlanırsın
Olur cnm yorumlarımC
Canım ben sana her akşam menü vereyim ertesi gün için böyle böyle diye sende yorumlarsın. Olurmu canım