• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Sabah kahvaltısı 10 40
2 dilim tam buğday ekmeği, 1 kk peynir, 2 biber, 9 zeytin , 1dilim patlıcan

Akşam 17 00
1 porsiyon menemen, 2 köfte

Akşam ara
1 kupa sütlü kahve
1 fincan beyaz leblebi

Kahvaltımla size Günaydıınnnnn 😍😍😍😍😍

Eklentiler

• 83CA8BAF-D9A4-4032-B7E0-35D7DD47617E.jpeg
    83CA8BAF-D9A4-4032-B7E0-35D7DD47617E.jpeg
    189,3 KB · Görüntüleme: 29
mesela yeme ve spor kısmını bana bi anlatır mısın?
2 ana 1 ara yapıyorum aralarında 4er saat oluyor. ,mesela bugün kahvaltıda 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 yumurta,Domates Salatalık ve 1 parça peynir yedim. Aram 1 fincan leblebi ve 1 porsiyon kiraz. Akşam da mercimek köftesi var sanırım

Dün menümü attım genelde 2 ana 1 ara oluyor. Leslie ye başladım 2 günde 1 yapıyorum, anlamadım ki.plato döneminde miyim acaba

2 ana 1 ara yapıyorum aralarında 4er saat oluyor. ,mesela bugün kahvaltıda 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 yumurta,Domates Salatalık ve 1 parça peynir yedim. Aram 1 fincan leblebi ve 1 porsiyon kiraz. Akşam da mercimek köftesi var sanırım

Dün menümü attım genelde 2 ana 1 ara oluyor. Leslie ye başladım 2 günde 1 yapıyorum, anlamadım ki.plato döneminde miyim acaba
peki onu 3 ana 2 ara olarak ve aralarda 2.5-3 saat olarak değiştirsen? en azından 1 hafta böyle denesen?
kendini kıtlık dönemine sokmuşsun alman gerekenin çok altında alıyorsun

peki onu 3 ana 2 ara olarak ve aralarda 2.5-3 saat olarak değiştirsen? en azından 1 hafta böyle denesen?
kendini kıtlık dönemine sokmuşsun alman gerekenin çok altında alıyorsun
Yediklerim az değil ki canım bayağı yiyorum aslında sence öyle mi olmustur :(

Yediklerim az değil ki canım bayağı yiyorum aslında sence öyle mi olmustur :KK43:
2 ana 1 ara öğün de maks alacağın kalori 800-900 fazlası olmaz, bu demek oluyor ki kendini kıtlık moduna soktun ve yağ depolamaya başladın o yüzden en azından 1 hafta 3 ana 2 ara olarak dene, sayfanın başında porsiyonlar ve saat aralıkları mevcut, sadece denemiş olacaksın

Back