Menunde spor da super hastasiyimmm senin menulerin.
Bu yaz bize hiç iş gelmedi
Yok gııızz uyandımuyanamadın mı daaa
Meyvesuyu olmamışşş
Beslenme şeklini değiştiro antreman yapmayı denesen??Kızlar moralim Çok bozuk 3 hafta dır takıldım aynı kiloda gitmiyor deliricem ya
Yapıyorum zaten canım. Ama oynamıyor.Beslenme şeklini değiştiro antreman yapmayı denesen??
mesela yeme ve spor kısmını bana bi anlatır mısın?Yapıyorum zaten canım. Ama oynamıyor.
2 ana 1 ara yapıyorum aralarında 4er saat oluyor. ,mesela bugün kahvaltıda 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 yumurta,Domates Salatalık ve 1 parça peynir yedim. Aram 1 fincan leblebi ve 1 porsiyon kiraz. Akşam da mercimek köftesi var sanırımmesela yeme ve spor kısmını bana bi anlatır mısın?
peki onu 3 ana 2 ara olarak ve aralarda 2.5-3 saat olarak değiştirsen? en azından 1 hafta böyle denesen?2 ana 1 ara yapıyorum aralarında 4er saat oluyor. ,mesela bugün kahvaltıda 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 yumurta,Domates Salatalık ve 1 parça peynir yedim. Aram 1 fincan leblebi ve 1 porsiyon kiraz. Akşam da mercimek köftesi var sanırım
Dün menümü attım genelde 2 ana 1 ara oluyor. Leslie ye başladım 2 günde 1 yapıyorum, anlamadım ki.plato döneminde miyim acaba
Yediklerim az değil ki canım bayağı yiyorum aslında sence öyle mi olmusturpeki onu 3 ana 2 ara olarak ve aralarda 2.5-3 saat olarak değiştirsen? en azından 1 hafta böyle denesen?
kendini kıtlık dönemine sokmuşsun alman gerekenin çok altında alıyorsun
2 ana 1 ara öğün de maks alacağın kalori 800-900 fazlası olmaz, bu demek oluyor ki kendini kıtlık moduna soktun ve yağ depolamaya başladın o yüzden en azından 1 hafta 3 ana 2 ara olarak dene, sayfanın başında porsiyonlar ve saat aralıkları mevcut, sadece denemiş olacaksınYediklerim az değil ki canım bayağı yiyorum aslında sence öyle mi olmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?