2 dilimi sabah koyma 1 dilim sabah ye 1 dilim öğlenCanım şöyle düşündüm sence iyi midir
Kahvaltı 8
2 dilim tam buğday ekmeği, 1 omlet,2 biber,maydanoz, 1 dilim peynir
Ara 10.30
1 fincan leblebi 1 yemek kaşığı kuru üzüm
Saat 13.00
1 tabak kabak yemeği, 1 kase yoğurt
Ara 15.30
5 fındık, 10 kiraz
Aksam 18.00
1 kase yoğurt, 80 gram ton balığı, yeşillik
Iyi midir?
Tamam canım öyle yapayim çok sağol2 dilimi sabah koyma 1 dilim sabah ye 1 dilim öğlen
1 tabak kabak yemeği yerine 6 kaşık hesapla yanına yoğurt salata ve 1 dilim ekmek yada 3-4 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt yerine 4 kaşık yoğurt hesapla yada 1 bardak ayran
bu şekilde doya doya ye :)
salatalar yağsız olursa istediğin kadar yiyebilirsin
yemekten kaçma
Mümkn olduğumca yazıyoruz, grup biraz dağıldı ama toplanacak eminim:)kizlar merhaba ben 57 kiloyum dogumunda etkisiyle bolgesel olarak sadece gobegim ve kollarimin kalinligindan sikayetciyim
Aslinda vucud tipim alt ince ust daha kalin omuzlarim falan genis
Sekeri birakmak istiyorum artik dikkt etmek istiyorum ama nasil bi yol izliycem bilmiyorum
Ögunlerinizi paylasiyormusunuz burda Simdi size katilirsam ogun paylasimi yapamayabilirim o kadar aktif girip cikamamda
AynenMümkn olduğumca yazıyoruz, grup biraz dağıldı ama toplanacak eminim:)
Yaa o zaman sekeri nasil birdenmi birakayim diye sorumu sorup kacayim benMümkn olduğumca yazıyoruz, grup biraz dağıldı ama toplanacak eminim:)
Evet parça parça bırakılmaz maalesef:)Yaa o zaman sekeri nasil birdenmi birakayim diye sorumu sorup kacayim ben
Harika canımmmGünayyddıınnn ❤❤-900 ile güne başladıımmmm
Gayet ii cnm böyle devam etSabah 8 40
1 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim peynir, 1 zeytin, 1 omlet, domates salatalık Biber
Saat 11 00
1 türk kahvesi 1 yk kuru üzüm
Saat 13 30
6 yk kabak yemeği, 4 yk yoğurt, 1 dilim ekmek
Saat 16 00
5 fındık 10 kiraz
Saat 18 00
80 gram ton balık, 3 yk yoğurt yeşillik
Pofucum iyi mi sabah kahvaltı geç oldu ayarlayamadım belki 3 ana 1 ara olur
Ben vücudu hakikaten kıtlığıa sokmusum yaaGayet ii cnm böyle devam et
Yaaa dimiiiBen vücudu hakikaten kıtlığıa sokmusum yaa
Gün içinde bile kilom değişcek bak göreceksinBen vücudu hakikaten kıtlığıa sokmusum yaa
Yalnız sebzenin yanına salata ekle domates salatası bol limonlu çok ii gidyorBen vücudu hakikaten kıtlığıa sokmusum yaa
Vallaaa yaa az yemek marifet sanki..Yaaa dimiiiaynı haltı bn de yedim çünkü
Bu şekilde hem sağlıklı hem tok olacak yaaGün içinde bile kilom değişcek bak göreceksin
Tanam canım çok sağolYalnız sebzenin yanına salata ekle domates salatası bol limonlu çok ii gidyor
Bak bn nasıl yapıyordumVallaaa yaa az yemek marifet sanki..
Nette baktım en ideali 3 ana 1 ara diyordu...
Bu şekilde hem sağlıklı hem tok olacak yaa
Tanam canım çok sağol
Bu şekilde devam ederim sabah 1 dil ekmek önemli olan az az sık sık
Gayet iyi. Ben de ara öğün leblebi yaprarım dışarı çıkıcaz yanına da biraz üzümBak bn nasıl yapıyordum
Sabah 1 dilim tam buğday ekmek ( paketli ekmeklerden)
Öğlen 1 kepçe çorba ya da 3-4 kaşık bulgur
Akşam 1 kepçe çorba ya da 1 dilim ekmek ya da 2 kaşık makarna ya da 2 kaşık pilav... sürekli değiş tokuş
Totalde ekmek 3 porsiyon olmuş oluyo
Leblebi yerine yarım paket bu altınbaşak falan var ya ondan yiyebilrisin aklında olsunGayet iyi. Ben de ara öğün leblebi yaprarım dışarı çıkıcaz yanına da biraz üzüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?