- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
ayy başla işte sandiviç yemiş olabilirsin ara öğün ya da akşa ile başla..yarına bırakma haydiiiBen de başlıyorum ama yarından itibaren. Bugün sandviç falan yedim saymıycam
Akşam kaynana günü. Salın beni bugün. Kaynoş ne yaptı menü ne bilmiyorum ve çok açım o yüzden ne çıkarsa yiyeceğimayy başla işte sandiviç yemiş olabilirsin ara öğün ya da akşa ile başla..yarına bırakma haydiii
aynen bu cuma tartı günü... ben sabah çekmedim 75.1 ile başladım allahım ya haftasonu izmiye gidince 1.7 alıp gelmişim şaka gibiTamam öyleyse kızlar bu cumayı baz alalım. Bu cuma ilk hafta gibi degerlendirelimAcikcasi ekmegi asla kesmeyecem ben ekmeksiz iyi hissetmiyorum arkadaş kahvaltını keyfi benim için ekmekle çıkıyor 2 dilim tam buğday olmak şartıyla her gun yiyorum ben . Şeker konusunda da hedef kiloma gelene kadar yok sonrası için ödül günü yapacam. O zaman bu cuma herkes kilosunu desin tartilalimeskisi gibi cumadan cumaya
başlamadan su koyverdinAkşam kaynana günü. Salın beni bugün. Kaynoş ne yaptı menü ne bilmiyorum ve çok açım o yüzden ne çıkarsa yiyeceğim
VeririZ yaa hele başlayalim düzenli menü atarizaynen bu cuma tartı günü... ben sabah çekmedim 75.1 ile başladım allahım ya haftasonu izmiye gidince 1.7 alıp gelmişim şaka gibi
başlamadan su koyverdin
aynen kuzum ya başlayalım veririz, annem de gidiyor seçimden sonra kafam rahatVeririZ yaa hele başlayalim düzenli menü atariz
meraabbaaa
Hadi bakalımmmpofu başlayalım canim cuma günü tartılırız o zaman.
Sabah 1 haşlanmış yumurta peynir domates salatalik biber 1 dilim ekmek
Ara 1 sade kahve
Ara 1 bardak yeşilçay
Oglen 1 muz 4 adet erik
Ara 1 bardak yeşilçay
Aksam maydanoz dereotu ve yoğurtlu yeşil mercimek salatası.
Spor yok ama en yakın zamanda başlarım.kizimin ağrıları cok.oluyor ve gelen gidenden zaman ayıramadim
Valla yersen güzel menüKızlar kaynoşta menü güzel
Sabah beyaz peynirli domat salata sandiviçin yarısı
Öğlen sandviçin diğer yarısı
Akşam karnıyarık pilav cacık yiyiciğiz. Pilavı az yiyciim.
Şimdi dişçideyim tellerimi çok sıkarlarsa bir şey yiyemeyedebilirim.
YidimValla yersen güzel menü
Afiyet olsun tatlim ben yasak yiyecekl3ri unuttum ozellikle meyvelerden bakacagim.
İlk sayfd yazmıştım sanırım bi bak isterssnAfiyet olsun tatlim ben yasak yiyecekl3ri unuttum ozellikle meyvelerden bakacagim.
İlk sayfd yazmıştım sanırım bi bak isterssn
Zayufladigimda kiyafetlerimi daraltmistim simdi zor sigiyorum ise gidemem dar dar giyuinipyine cuma günü tartı günümüz olsun
bugün çekmedim ama 75.1 ile başladımmaalesef 5 kilo fazladayım oooffff
kilo aldığımı pantolonlardan anlıyorum ya :S
Valla canim is yerinde stestenn salmistim sonra ramazanda hastaliklardan sistim 64.9 kiloyum yememis halimle 2 gundur dikkatediyorumSağol bebişim hayırlısı olsun inşallah. Yahu ne ara 5 kilo aldın kaç kilosun? Ben kilo almadım ama ödem oldum çok onu halledicem önce. Akşam yemeğini mi kessek ne yapsak?
Menunde spor da super hastasiyimmm senin menulerin.ben başlıyorum o halde
kahvaltı öncesi 500 ml su
sabah 8.45 kahvaltı
2 yumurta 1 dilim peynir 8 zeytin 3 ceviz salatalaık domates yeşil biber şekersiz çay
spor yaptığım için ara öğün yok
spordan sonra 3 kaşık lor 2 salatalık
15.20 ara öğün 1 tane şeftali
akşam 18.30 da olur
tavuklu mantar sote, 1 dilim ekmek, 1 bardak ayran ve yeşil salata (olacak)
su: şu ana kadar 2.5 lt oldu
spor: p90x 11. hafta, cardio günümdü, üstüne karın ve bacak çalıştım total 1.5 saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?