• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Günümün özeti

Kahvaltıyı silmişin😂 bi haşlama yumurta bi dilim ekmek zeytin domates biber vardı sabah 8.30

Ara öğün 11 sütlü kahve kraz

Öğlen 13.00 köfte salata yoğurt
Ara 15.00 kahve fındık

Akşam 18.00 börülce yoğurt fırında sebze 😋😋😋

Bugün spor yapmıyorum

Eklentiler

• 2523A37F-C341-4A26-9E19-FA77BEC3F989.jpeg
    2523A37F-C341-4A26-9E19-FA77BEC3F989.jpeg
    164 KB · Görüntüleme: 31
Merhabalar kızlar yeniden başladınız sanırım . Kızım tam ameliyat olacaktı bayramdan önce hasta oldu ertelendi ameliyatı yarın ameliyata girecek hayırlısıyla atlatalım aranıza katılmak istiyorum özledim sizleri. Bende sıfırdan başlarım sizlerle olur mu pofu pofu cum

Ben hala devam ediyorum sekersiz yasama. 3 gundur kuruyemişleri ve meyveleri de gunluk maksimum 1er porsiyona dusurdum. 1 ay da buna alisayim. :)

Merhabalar kızlar yeniden başladınız sanırım . Kızım tam ameliyat olacaktı bayramdan önce hasta oldu ertelendi ameliyatı yarın ameliyata girecek hayırlısıyla atlatalım aranıza katılmak istiyorum özledim sizleri. Bende sıfırdan başlarım sizlerle olur mu pofu pofu cum
Ayykuzum inş güzel geçer ameliyat evet başladık sayılır, kimsecikler yok, ama ben devam edyrm hem spor hem beslenmeye gel gel beklerizzz tekrar motivasyon sağlıycaz inş

Ben hala devam ediyorum sekersiz yasama. 3 gundur kuruyemişleri ve meyveleri de gunluk maksimum 1er porsiyona dusurdum. 1 ay da buna alisayim. :)
Maşallaahhh diyorum bizim ev bubi tuzakları ile dolu😂😂😂kolalar çikolatalaarrr amanıınnn

Kızlaaaaaaaaaaaaaarrr nabersinizz :KK19:
Ben bayramda transfer oldum gün sayıyorum salı günü test günüm. Bakalım hayırlısı olsun.
Tabi ki ilaçlarıma ilaç eklendi yeni hormonlar yeni kortizonlar. Nasıl kilo almadım şaşırıyorum 64.2 idim bu sabah. Ama inanılmaz şişim yüzük falan takamıyorum.
Tabi ki tatlı da yedim aralarda. Şu sonucu aliyim de tekrar başlayacağım. Bayaaa dayanmıştım aslında :rolleyes:

Bu arada fulias ben. Nick i değiştirdim.

Kızlaaaaaaaaaaaaaarrr nabersinizz :KK19:
Ben bayramda transfer oldum gün sayıyorum salı günü test günüm. Bakalım hayırlısı olsun.
Tabi ki ilaçlarıma ilaç eklendi yeni hormonlar yeni kortizonlar. Nasıl kilo almadım şaşırıyorum 64.2 idim bu sabah. Ama inanılmaz şişim yüzük falan takamıyorum.
Tabi ki tatlı da yedim aralarda. Şu sonucu aliyim de tekrar başlayacağım. Bayaaa dayanmıştım aslında :rolleyes:

Bu arada fulias ben. Nick i değiştirdim.
Ayyy hoş geldin kuzumm, inşallah güzel haberler alırsınn ya çektiğine değerr ❤️❤️❤️❤️❤️ Şekersiz beslenmenin sonuçları bunlar beybi, ister istemez veriyorsn, bu dönemde sanırım tuzlu tüketmemek gerekiyor ben öyle biliyorum, senin için en iyisi olsun

Ayyy hoş geldin kuzumm, inşallah güzel haberler alırsınn ya çektiğine değerr ❤❤❤❤❤ Şekersiz beslenmenin sonuçları bunlar beybi, ister istemez veriyorsn, bu dönemde sanırım tuzlu tüketmemek gerekiyor ben öyle biliyorum, senin için en iyisi olsun
Evet beybi tuz da minimum seviyede şeker de. Sağlıklı yaşam partisi.
Sizi durumdan haberdar edeceğim.
:KK19: :KK19: :KK19:

Iyi aksamlar kizlar cok sukur kizim ameliyatını atlattı eve geçtik yavaş yavaş toparliyoruz narkoz ağrılar vs.bugun daha iyi . Bende yarin başlıyorum bu aksam hafif yedim yarin başlıyorum insallah . pofu pofu her gun bildirimde bulunuyor muyuz? BenimKemiklerimiri BenimKemiklerimiri canim Hayirli haberleri ı bekliyorum insallah emeklerinin karşılığını bulur canim.

Kızlar helloooooo. Benim transfer sonucu negatif oldu malesef. Kısmet değilmiş. Eylül de falan tekrar deneriz. Şu yazı bir geçireyim önce. Derhal diyete spora başlıyorum yeniden. Çok fazla ilaç kullandım 2 aydır inanılmaz şiştim.

Kızlar helloooooo. Benim transfer sonucu negatif oldu malesef. Kısmet değilmiş. Eylül de falan tekrar deneriz. Şu yazı bir geçireyim önce. Derhal diyete spora başlıyorum yeniden. Çok fazla ilaç kullandım 2 aydır inanılmaz şiştim.
Hayirli zamanda gerçekleşir umarım canim. Bende 5 kilo almışım arkadaşım ipin ucunu fena kaçırdım 1 gündür dikkat etmeye çalışıyorum 1 tepsi kızartma vardi yemedim.

Hayirli zamanda gerçekleşir umarım canim. Bende 5 kilo almışım arkadaşım ipin ucunu fena kaçırdım 1 gündür dikkat etmeye çalışıyorum 1 tepsi kızartma vardi yemedim.
Sağol bebişim hayırlısı olsun inşallah. Yahu ne ara 5 kilo aldın kaç kilosun? Ben kilo almadım ama ödem oldum çok onu halledicem önce. Akşam yemeğini mi kessek ne yapsak?

Kızlar ESkisi gibi bildirim yapsak ya yine tartı için
yapalımm bebeğimmm :)
Iyi aksamlar kizlar cok sukur kizim ameliyatını atlattı eve geçtik yavaş yavaş toparliyoruz narkoz ağrılar vs.bugun daha iyi . Bende yarin başlıyorum bu aksam hafif yedim yarin başlıyorum insallah . pofu pofu her gun bildirimde bulunuyor muyuz? BenimKemiklerimiri BenimKemiklerimiri canim Hayirli haberleri ı bekliyorum insallah emeklerinin karşılığını bulur canim.
sevindim cnm kızın adına senin adına... baştan başlayalım haydi ben de baya saldım dengesizleştim iyice...
hoş geldin kuzum, hayırlısı olsun inş :(

oof off o ilaçlar fena şişiriyor insanı tahmin edebiliyorum
ben de 5 kilo fazlayım şuan , ama toparlarız sıkıntı yapmayın..
Sağol bebişim hayırlısı olsun inşallah. Yahu ne ara 5 kilo aldın kaç kilosun? Ben kilo almadım ama ödem oldum çok onu halledicem önce. Akşam yemeğini mi kessek ne yapsak?
ayy hayır sakın akşam yemeğini kesmek çözüm değil, düzenli dengeli beslenip spor yapacağız hepsi bu

ben başlıyorum o halde

kahvaltı öncesi 500 ml su
sabah 8.45 kahvaltı
2 yumurta 1 dilim peynir 8 zeytin 3 ceviz salatalaık domates yeşil biber şekersiz çay

spor yaptığım için ara öğün yok
spordan sonra 3 kaşık lor 2 salatalık

15.20 ara öğün 1 tane şeftali

akşam 18.30 da olur
tavuklu mantar sote, 1 dilim ekmek, 1 bardak ayran ve yeşil salata (olacak)

su: şu ana kadar 2.5 lt oldu
spor: p90x 11. hafta, cardio günümdü, üstüne karın ve bacak çalıştım total 1.5 saat

yine cuma günü tartı günümüz olsun
bugün çekmedim ama 75.1 ile başladım :D:D:D maalesef 5 kilo fazladayım oooffff
kilo aldığımı pantolonlardan anlıyorum ya :S

Back