Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

hasta olduğum için hiç bişeyin tadini alamiyorum koku dahi yok. tatlı yesem şekersizmiş gibi...
yemegin kokusunu tadini alamadığımdan dolayı pekbişey yiyemiyorumdün iftarda kuru fasulye ve kinoa pilavi yaptım.
kinoayi kızımada yedirdim sevdi
bu akşam alışveriş zamani.. eşimle çikicaz bakalim.:) yarin misafirim var.

Kizlar cok kotuyum. Regl donemim yaklasiyor. Doymuyorum bir turlu. Porsiyon kisitlamasi yapmadan yiyorum her seyi ama yine de doyamiyorum. Direnmem lazim. Regl donemime kadar da devam edecek anlasilan. Her seyi yiyesim var.
Sizlerde de boyle oluyor mu?
Bugun sekersiz yasamda 10. gunum bu arada.

Canım önemli olan ne yediğin. Boş carb ya da şekerli bişey değilse, kolay kolay birşey yapmazki. Ye doyana kadar.

İki öğün arasını uzun tutmak asıl olan bence, porsiyondan çok daha önemli bu.

Ne yiyeceksin mesela? Kocaman salatalar ye, et ye, sebze yee. Afiyet şifa olsun

Benim her zaman yiyesim var, o yüzden regle özel bişey gözlemleyemedim henüz

Haha, benim de hep yemek yiyesim var ama regl doneminde artiyor daha da cok. Agir yasamlar'daki siskolar gibi hissediyorum kendimi.
Zaten senin dedigin gibi saglikli seyleri gomuyorum allahtan. Kilo filan umrumda degil artik. Once sekerin esaretinden kurtulayim da. Zaten kilo verilir bir sekilde.
Su regl donemini atlatayim da, bu sefer de tatli yemezsem hic yemem. Hadi bakalim.

Ben şu sıralar pidenin esareti altındayım. Karatay hocamın dediği gibi tam bir tahıl beyinli oldum.

Ramazan pidesi bi daha nasıl bulucam diye yiyesim var yine bugün...tartıya hiç bişey de kalmadı halbuki.

bu hafta bakalım kaç kilo aldım.

bi hafta alıp bi hafta veriyorum.
Ben de kesin artı çıkıcağım! Pidenin lanetiiiiii

Ya o ramazan pidelerinin ozellikle yumusak sekerli tadi beni kendimden geçiriyor. Ben tek oturusta o yumusak olan pidelerden 2 tane gomerim.
Eger 1 tane ramazan pidesi gomsem doyarim diyosan bir sey olmaz, bir daha goremeyeceksin diye ama benim gibi gozun donecekse hic bulasma. Adini agzina bile alma

Valla zayiflamissin desene heyoo...
Tartiya bakma bile, kas/yag/su oranlarimiz filan devamli degistigi icin tartida abuk subuk sayilar goruyoruz. Kemer bile kuculmeliyse bu is tamamdir.

benim şu anki durumum biraz oruçla alakalı. tatlıyı yiyemiyorum ya her dakika, ondan
Neyse cuma iftar öncesi bakacağız bakalım durumlara.
Geçen hafta 2 kilo vermiştim.

Mutlu Perşembeler güzel hatunlar

Nasıl geçti haftanız? Herkes formda ve mutlu inşallah?

aypare ackerman kaçamaksız tamamladın mı haftayı?

Benim 11. gunum buguuuun. ^_^
Bu hafta hic kilo veremiyorum ama problem etmiyorum. Regl donemime yaklastigim icin vucut sisiyor bayagi. Eger 1.5 hafta daha dayanabilirsem mükafatını alacagim sanki.

Gereksizce sirf aliskanliktan oturu yemek yedigimi fark ettim bu donemde. Agzim bos durmaya aliskin degil tabi. Bir suru bos zamanim ortaya cikti. Bir sekilde yemek yemeye alternatif seyler bulmam lazim. Hobi edinmeliyim.

Senin nasil Samsonn bakalim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…