- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.173
- 798
Günaydın herkese; hayırlı, huzurlu güzel bir hafta olsun arkadaşlar
Bu Cuma en büyük rakibimsim Missy, ona göre
Fiyasko dolu bir haftasonuydu benim ki yine canım. Anlamıyorum, yerken de hiç eskisi gibi zevk almıyorum, mesela dondurma, bir kez ısırdım ya, kalanı atsam da olur hissi oluşuyor ama yine de yiyorum. Dün gece acayip pişman oldum, yediklerimiz bize yaşam enerjisi vermeli, ama tatlı resmen benim enerjimi sömürüyor, hareketlerim hantallaşıyor, beynim bulanıklaşıyor, uykum geliyor... kilo olayı dert değil ama bir insan olarak maksimum şuarda ve kalitede yaşamak önemli ya. Bu sefer cidden tövbe ettim. Ayı, haftası yok, rafine şekerin içine girdiği herşeye tamamen son veriyorum.
Sen tartıldın mı?
Başa baş gidiyoruz
Bu Cuma en büyük rakibimsim Missy, ona göre
Kızlar nasıl gidiyor şekersiz yaşam?
Ben ramazanda başlamıştım. 1. Haftayı başarıyla tamamladım. Yarin sabah tartılacağım, bakalim kilo verebildim mi?
Şeker yiyesim geldiğinde evde tavuklu çorba vardı sınırsız yedim, şeker tüketmektense. Bu yüzden kilo verememiş olabilirim.
Bir de her şey inadına sanki, normalde bizim evde tatlı olmaz. Annem evde tatlı yapıyor inadına. Geçen işten geldim, iftara sütlaç yapılmış. Ondan önceki günlerde kurabiyeler, ayçörekleri, dondurmalar... Tatlı yiyebilsem hayatta evde bunlardan olmaz.
Ben kararlıyım, tüm bunlara inat 1 ay dayanacağım. Zaten 1 ay dayanırsam devamı gelir kesin.
Fiyasko dolu bir haftasonuydu benim ki yine canım. Anlamıyorum, yerken de hiç eskisi gibi zevk almıyorum, mesela dondurma, bir kez ısırdım ya, kalanı atsam da olur hissi oluşuyor ama yine de yiyorum. Dün gece acayip pişman oldum, yediklerimiz bize yaşam enerjisi vermeli, ama tatlı resmen benim enerjimi sömürüyor, hareketlerim hantallaşıyor, beynim bulanıklaşıyor, uykum geliyor... kilo olayı dert değil ama bir insan olarak maksimum şuarda ve kalitede yaşamak önemli ya. Bu sefer cidden tövbe ettim. Ayı, haftası yok, rafine şekerin içine girdiği herşeye tamamen son veriyorum.
Sen tartıldın mı?