• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Benim 11. gunum buguuuun. ^_^
Bu hafta hic kilo veremiyorum ama problem etmiyorum. Regl donemime yaklastigim icin vucut sisiyor bayagi. Eger 1.5 hafta daha dayanabilirsem mükafatını alacagim sanki.

Gereksizce sirf aliskanliktan oturu yemek yedigimi fark ettim bu donemde. Agzim bos durmaya aliskin degil tabi. Bir suru bos zamanim ortaya cikti. Bir sekilde yemek yemeye alternatif seyler bulmam lazim. Hobi edinmeliyim.

Senin nasil Samsonn Samsonn bakalim?
Ben bu haftayı hiç yaşanmamış sayıyorum. :rolleyes: Benim de aynı regl ile geçti, bir sürü zararlı şey gömdüm maalesef.

Allah'dan günün çoğu ofisde geçiyor da insanların yanında bişey yemediğim için oradan biraz kurtarıyorumdur.

Hafta sonu yeniden oruca başlayınca süper olacak inş. Bu akşam da dışarda iftar yapıcam :kk77:

Ben bu haftayı hiç yaşanmamış sayıyorum. :rolleyes: Benim de aynı regl ile geçti, bir sürü zararlı şey gömdüm maalesef.

Allah'dan günün çoğu ofisde geçiyor da insanların yanında bişey yemediğim için oradan biraz kurtarıyorumdur.

Hafta sonu yeniden oruca başlayınca süper olacak inş. Bu akşam da dışarda iftar yapıcam :kk77:
Ben bırakırsam bir daha baslayamam kesin. Sen ne guzel kaldigin yerden devam edebiliyosun. Haftasonuna az kaldi gomebildigin kadar yemek tatli gom valla benim yerime de. :KK48: :KK48: :KK48:

Samsonn Samsonn aklıma birşey takılıyor yaa mesela şimdi spor yapmadan yediğimize dikkat ederek de vücudumuz incelir mi
kesinlikle inceliyor canım. Hiç içine bile giremediğim pantolanları yeniden giyiyorum şimdi.

Hep giydiklerimin de belini kıvırıyorum 2 kez :D saçma sapan bir durum oldu. :rolleyes:

Zaten kollar bacaklardan çok net belli oluyor benim. Tabii sonrasında biraz hareket yapıp bir tık daha sıkılaşsak fena olmaz tabi ;) Pilates olabilir mesela.

Ben bırakırsam bir daha baslayamam kesin. Sen ne guzel kaldigin yerden devam edebiliyosun. Haftasonuna az kaldi gomebildigin kadar yemek tatli gom valla benim yerime de. :KK48: :KK48: :KK48:
ya 40 gün yaptık burada arkadaşlarla, sonra yeğenimin doğum gününde bozdum. Şimdi de eskisi kadar yemiyorum ama, çünkü inan o döngüyü kırınca aynı lezzeti vermiyor tatlı.

Ama dur, hafta sonu yeniden sıfır carb sıfır şeker Samsonn dönüyor. :rolleyes:

kesinlikle inceliyor canım. Hiç içine bile giremediğim pantolanları yeniden giyiyorum şimdi.

Hep giydiklerimin de belini kıvırıyorum 2 kez :KK70: saçma sapan bir durum oldu. :rolleyes:

Zaten kollar bacaklardan çok net belli oluyor benim. Tabii sonrasında biraz hareket yapıp bir tık daha sıkılaşsak fena olmaz tabi :KK66: Pilates olabilir mesela.
Ben de bugün 36 beden denedim içine girdim, ama bacaklarım çoook kalın geliyor gözüme. Sana özelden yolluyorum bak

Yaa 36 mıydı o? Süper valla! 36 benim totomdan bile girmez😂 çok iyi gidiyorsun Missy. Sırada vereceğin 2-3 kilo da üst bacaklarından gidecek zaten. Şahane olacak!
Esnek kumaşı yaa ondandır yoksa 36 beden pantoloa bende hayatta girmem ama inşallah bu şekilde devam edelim grupça eminim ki hedefimize geleceğiz 😊😊💜💛

Bugün şekersiz yaşamda 12. günüm. :KK52:

Regl olmama 5 gün var; ama vücut su toplamaya devam ediyor.
Porsiyonlarım aşırı büyüdü. Günlük aldığım kalori miktarı da çok çok arttı. Kilo verme kısmını umursamıyorum diyerek kendimi inandırmaya çalışıyorum. :KK53:

Regl bitene kadar tartıya çıkmama kararı aldım. Hatta biraz daha abartıp arefede tartılacağım.

Eski bayramlarda 60lı kilolardaydım. Bir süredir 57 bandındayım. Şekersiz beslenme sayesinde daha düzgün oluyor vücudum. Bu bayram tam olarak fit olamasam da biraz daha zayıflamış olarak meydanlarda boy göstereceğim. :KK48: İnat ettim.

merhaba diyetisyene gittim.
liste verdi uygulamam lazim da ilk gün kötü geçti.:KK43:
kilo:86,8
16 haziranda. tam doğum günüm..:)

Doğum günün şimdiden kutlu olsun güzel anne. :KK200:

Diyetisyen listeleri çok işe yarıyor. Bu sene doğum gününde tatlı yemeyeceksin ama üzülme, ilerideki bir tarihe yersin illa ki. Şu yüklerimizden bir kurtulalım da.

Doğum günün şimdiden kutlu olsun güzel anne. :KK200:

Diyetisyen listeleri çok işe yarıyor. Bu sene doğum gününde tatlı yemeyeceksin ama üzülme, ilerideki bir tarihe yersin illa ki. Şu yüklerimizden bir kurtulalım da.
teşekkür ederim Diyetisyenin listeleri uymaya çalışacagim.:)

Süper! Sonunda beklenen 64 😍

Ben o kadar yemeye +100 gr çıktım sadece. Uzun aralıklarla beslenmek müthiş. 65,4 kg yum 🐣
100 gram vermişsin hatta ❤❤❤❤ süper iyiki metabolizma çalışıyor ya bende az beslendimgibi farkettim biraz sağlıklı karbon eklemeyi düşünüyorum 😊

Yapay seker yemeyecegim diye kuruyemise ve meyvelere dadandim. Valla sonum hayir olsun. Evde de kunefe var kızlar. Gomsem mi ne yapsam. 13. Gunum oldu bugun :)
Bende kendim puding yapıyorum sahura ve içibe kuruyemiş kuru meyve katıyorum hep 😂😂 ramazan geçene kadar zatem çoook uzun aralıklı yiyoruz yağ kesinlikle yanıyor çünkü kurumeyveye abanmama rağmen bel ölçüm eksiliyor çokta abanms mesela ben iftarda 3 hurma sahurda 3 hurma 1 2 kayısı ve bir avuç kuruyemiş tüketiyorum çiğ olmak şartıyla

Bende kendim puding yapıyorum sahura ve içibe kuruyemiş kuru meyve katıyorum hep 😂😂 ramazan geçene kadar zatem çoook uzun aralıklı yiyoruz yağ kesinlikle yanıyor çünkü kurumeyveye abanmama rağmen bel ölçüm eksiliyor çokta abanms mesela ben iftarda 3 hurma sahurda 3 hurma 1 2 kayısı ve bir avuç kuruyemiş tüketiyorum çiğ olmak şartıyla

Ben bugun koca pakette karisik kuruyemis yedim. Yetmedi Cilek, kiraz, kayisi sinirsiz yedim. Simdi de ana yemek vs. Yedim.
Oruc tutmadigim icin gunduz yemek yiyorum ne yazik ki bende yanmiyodur kesin bunlar

Back