Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde öle oluyor bende anlamiyorum.:/niye çifter çifter gider hep mesajlarıııııım
Olsun yeterki bırakmaDün kardeşimde yedim, o yüzden biraz vahim
Bugün yediklerimi yazayım. (Bu hafta oruç değilim)
Sabah 1 yumurta yedim, bir de bol yağlı roka. Ofisde bişey yiyemem sanırım. Akşama yine yazarım
21 günde 6 kg çok değil mi?benimde öle oluyor bende anlamiyorum.:/
teşekkür ediyorum Ramazan sonu 80 kg olursam 21 hazirandaki hedefime ulaşacagim inş:)
ulaşabilirsem ulaşırırım neden olmasin iftari çok yemek yememek lazim:)21 günde 6 kg çok değil mi?
Canım önemli olan ne yediğin. Boş carb ya da şekerli bişey değilse, kolay kolay birşey yapmazki. Ye doyana kadar.Kizlar cok kotuyum. Regl donemim yaklasiyor. Doymuyorum bir turlu. Porsiyon kisitlamasi yapmadan yiyorum her seyi ama yine de doyamiyorum. Direnmem lazim. Regl donemime kadar da devam edecek anlasilan. Her seyi yiyesim var.
Sizlerde de boyle oluyor mu?
Bugun sekersiz yasamda 10. gunum bu arada.
Ben şu sıralar pidenin esareti altındayım. Karatay hocamın dediği gibi tam bir tahıl beyinli oldum.Haha, benim de hep yemek yiyesim var ama regl doneminde artiyor daha da cok. Agir yasamlar'daki siskolar gibi hissediyorum kendimi.
Zaten senin dedigin gibi saglikli seyleri gomuyorum allahtan. Kilo filan umrumda degil artik. Once sekerin esaretinden kurtulayim da. Zaten kilo verilir bir sekilde.
Su regl donemini atlatayim da, bu sefer de tatli yemezsem hic yemem. Hadi bakalim.
Ben de kesin artı çıkıcağım! Pidenin lanetiiiiiibu hafta bakalım kaç kilo aldım.
bi hafta alıp bi hafta veriyorum.
Ben şu sıralar pidenin esareti altındayım. Karatay hocamın dediği gibi tam bir tahıl beyinli oldum.
Ramazan pidesi bi daha nasıl bulucam diye yiyesim var yine bugün...tartıya hiç bişey de kalmadı halbuki.
Ben de kesin artı çıkıcağım! Pidenin lanetiiiiii
Bazen vucut su tutuyor, kiloya degil de pantolonlara gore karar vermek lazim aslinda. Belde bollasma oldu mu hic?bu hafta bakalım kaç kilo aldım.
bi hafta alıp bi hafta veriyorum.
oldu valla. kemeri zor sıkardım, şimdi delik arıyorum, aa bi bakıyorum deliği geçmişimBazen vucut su tutuyor, kiloya degil de pantolonlara gore karar vermek lazim aslinda. Belde bollasma oldu mu hic?
Valla zayiflamissin desene heyoo...oldu valla. kemeri zor sıkardım, şimdi delik arıyorum, aa bi bakıyorum deliği geçmişim
Valla zayiflamissin desene heyoo...
Tartiya bakma bile, kas/yag/su oranlarimiz filan devamli degistigi icin tartida abuk subuk sayilar goruyoruz. Kemer bile kuculmeliyse bu is tamamdir.
Evet canimm ekmek yedim sadece tahıllı dün,b farklı olarak senin nasıl gidiyor?Mutlu Perşembeler güzel hatunlar
Nasıl geçti haftanız? Herkes formda ve mutlu inşallah?
aypare ackerman kaçamaksız tamamladın mı haftayı?
Pek parlak değil canım ya, zaten oruca da ara verince bu haftayı yaşanmamış sayıyorum ben Bu akşam da iş arkadaşlarıyla iftar yapacağız.Evet canimm ekmek yedim sadece tahıllı dün,b farklı olarak senin nasıl gidiyor?
Mutlu Perşembeler güzel hatunlar
Nasıl geçti haftanız? Herkes formda ve mutlu inşallah?
aypare ackerman kaçamaksız tamamladın mı haftayı?