• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

O zaman öğünler arasına mutlaka minimum 4 mümkünse 5 6 saat koy

Cok haklisin haftaici oyle yapabiliyorum. Isyerinde sadece ogle yemegi yiyorum, bir de eve gelince aksam yemegi filan. Otomatik olark 4 saat giriyor araya ama boyle haftasonu olunca duzenli olmuyor. Bir de regl yaklasti iyice abarttim.

Hayırlı haftalar olsun kızlar. :KK24:

Ne çabuk geçiyor zaman. Ramazan'ın ilk yarısı bitti bile. Oruçla yeniden düzene girdim ben. Sahurda 1 muz, 1 yumurta yedim. İftara da dolma var evde. Şeker yok, unlu, pirinçli, patatesli yok

valla ramazanda kasmıyorum. çünkü dedim ya tek öğün yapıyorum. normal yemek yiyip canım isterse tatlımı da yiyorum. :)
Alsam da çok takmıyorum artık :)
Ben de geçen hafta oruçlu değildim, deli yedim. Pideler, tatlılar, aklına ne gelirse, ama bunun sonu yok, bugün yedim yarın canım çekmez olmuyor bende, yedikçe rutin halini alıyor her akşam tatlı. Yeniden 70 leri görmek istemiyorum.

Bir de Ramazan dediğin gibi ya tek öğün, ya da uzun aralıklı 2 öğün oluyor. O yüzden zaten sınırlı yediğin vakit aralığında kaçamak yapmamak daha kolay aslında. Kalan 2 haftayı güzel değerlendirmek istiyorum. :KK49:

Merhaba kizlar,
Yapay sekersiz 15. Gunum. Ilk hedef 14 gundu. Tamamladim. Simdi ise 30 gune tamamlamak. Su siralar tartilmiyorum. Regl oncesi dogru sonuclar cikmaz diye. Duruma gore bilgi verecegim kilomla ilgili.

Son zamanlarda meyveye ve kuruyemislere dadandim. Bunu birakmam lazim. 1 porsiyon yiyemiyorum bunlari. Illa ki evdeki hepsi bitecek.

Artik canim o mukemmel sutlu tatlilari, kadayiflari filan cekmiyor.

Tek sorun saglikli ana yemek bulmak. Onu da birkac ay icinde cozerim herhalde.

Ayrica bayramda evde egzersizlere baslayayim diyorum. 1 ay boyunca bunu da aliskanlik edineyim diyorum. Cildim sarkik ve selulit dolu. Duzelme olur diye dusunuyorum.

Merhaba kizlar,
Yapay sekersiz 15. Gunum. Ilk hedef 14 gundu. Tamamladim. Simdi ise 30 gune tamamlamak. Su siralar tartilmiyorum. Regl oncesi dogru sonuclar cikmaz diye. Duruma gore bilgi verecegim kilomla ilgili.

Son zamanlarda meyveye ve kuruyemislere dadandim. Bunu birakmam lazim. 1 porsiyon yiyemiyorum bunlari. Illa ki evdeki hepsi bitecek.

Artik canim o mukemmel sutlu tatlilari, kadayiflari filan cekmiyor.

Tek sorun saglikli ana yemek bulmak. Onu da birkac ay icinde cozerim herhalde.

Ayrica bayramda evde egzersizlere baslayayim diyorum. 1 ay boyunca bunu da aliskanlik edineyim diyorum. Cildim sarkik ve selulit dolu. Duzelme olur diye dusunuyorum.
Canım mevsiminde çıkan sebze ne varsa onu ye, haftada 1-2 kırmızı et ye, arada bir balık tamamdır işte.

Ben kinoa ve karabuğdayı hayatıma dahil ettim, büyük kolaylık oldu. Pirinçe ve bulgura alternatif, ve salataları yemeğe dönüştürebiliyorsun bu ikisiyle.

Evde spor için Leslie'yi dene derim

Glute
Canım mevsiminde çıkan sebze ne varsa onu ye, haftada 1-2 kırmızı et ye, arada bir balık tamamdır işte.

Ben kinoa ve karabuğdayı hayatıma dahil ettim, büyük kolaylık oldu. Pirinçe ve bulgura alternatif, ve salataları yemeğe dönüştürebiliyorsun bu ikisiyle.

Karabugday glutenli oldugu icin tuketemem ama kinoayi deneyecegim. Bayagi karin doyurur. ^_^

Leslie yi merak ediyorum. Bir ara 30 day shred yapiyordum. Ama o da beni olduruyodu. Leslie ye bakayim bi.

Back