Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Tabii ki, chia çok farklı bişey, keten tohumu gibi o doyumluk yenmez. Kinoa doyumluk ve pişmiş herzaman

Ben tamamen göz kararı yapıyorum. Yarım su bardağı yetiyor genelde. İçine başka neler katacağına da bağlı. Zor sindiriliyor, o yüzden yerken anlamazsın ama çok uzun tok tuttuğu için fazla kaçırmamak lazım.

bir bardak kinoa yaptım ben tam benlik yetti

Puding olayına gerek yok sanki, şimdi onu bir şekilde tatlandırmak gerek Gerçi hurma, ya da incirle düşünülebilir

Suyu çok katma. 3/4 bardak kinoaya 1 bardak su katıyorum ben. Sonra suyunu tamamen çekince altını kapat, kapak ile tencere arasına kağıt havlu sıkıştır, 10-15 dk dinlensin. Sonra da çatalla havallandır. Tane tane oluyor böyle.

Çok suda pişirirsen yapış yapış tuhaf bişey olur.

kısırın içinde yeşilsoğan atmayacagim yada salata türüne gerek kalmadan ölece yenilir:) tipik burgur yemegi gibi..
aynen öyle canım. Normal bulgur niyetine yenir, ama bulgur kadar çok yenmez sanki, di mi? İçinde amino asit var kinoa'nın o yüzden sindirimi daha uzun sürüyor olabilir mi?

aynen öyle canım. Normal bulgur niyetine yenir, ama bulgur kadar çok yenmez sanki, di mi? İçinde amino asit var kinoa'nın o yüzden sindirimi daha uzun sürüyor olabilir mi?
kinoa demir yüksek olduğu bende sasirdim. gerçekten iyi bişey bu.:)
bende demir ekskliği var canim çekti bak oruçlu oruçlu
akşama yapacagim

@Samson ben de haftasonu bayagi yemek yedim ve midem cok kotuydu bugun. Sabah tartıldım. 1. Haftam tamamlandi biliyosun. 56.5 kilo civari ciktim. Bu hafta 1 kg'a yakin kilo verebildim.
Haftasonu yemeklere cok abaninca, seker yiyemedigim icin ev yemeklerine vurdum kendimi, midem rahatsizlandi biraz. Simdi istahim da yok.
Dediklerinde %100 haklisin ayrica rafine seker cok lanet bir sey. Kilo filan bahane, bizim bu zararli seyden uzak durmamiz lazim.

Ayrica bir sey daha... Kizlar ben cok sekerli besleniyordum eskiden, cok fazla sivilcem cikardi. Cildimde kirmizi puturcukler olurdu, boynumda filan. Sekeri birakinca cildim guzellesiyor. 1 haftada bile bunu hissedebiliyorum. Ben ayni hizda sifir seker devam edicem. Cok seker isterse caniniz meyve yiyin. Ambalajli urunlerin ici kimyasal dolu hep.

Kizlar tebrikler, konusmalari okudum kacirdigim yerden, kilolar veriliyor ne guzel. Gerci kilo vermek degil saglikli olmak bizim amacimiz. Vermesek de sorun degil. ^_^
Alternatif tatli tarifleri de vermissiniz. Iyi ki usengecim, yoksa bu tariflerin hepsini yapar bir de guzel yerdim.

14.05 menüm
Sahur 3.15
1 salatalık, 1 haşlanmış yumurta, 7 zeytin, 1.5 dilim ekmek,3 hurma, 1 bardak süt

İftar
1 bardak su 3 hurma
1 kase tarhana çorbası,1 Parça haşlanmış tavuk göğsünden tavuk sote, 1 bardak ayran,3 kaşık kinoa pilavı ,1 domates 1 salatalık

Kızlar bugün kinoa pilavı yaptım içine de tereyağ salça koydum biraz da baharat çook iyiydi @Samsonn teşekkürler canım

günaydin
ya ben yeşilsoğan dokunuyor sandim kinoadan çikti bugün sade kısır yaptım. bi dokundu midemden çikardim.. neyden bilemiyorum. aminoasitte mi alerjim var bilemiyorum.
dün iftar öncesi kilom: 86,8
çok mutluyum....

Rica ederim canım. Afiyet şifa olsun. Menülerin 10 numara 5 yıldız

Günaydın Orkide.

Taze kuru farketmiyor, soğan gaz yapar. O yüzden geç saatlerde yemeyin diyorlar.

Kinoadan olacağını sanmam. Onu çok yersen midene oturur ama, ağrıtır belki. Sindirimi zor.

Kg verişin süper, maşallah

Tesekkur ederim canim senin nasıl gidiyor , sen de menü ver bi bizler kaldık ayakta duralım
Dün kardeşimde yedim, o yüzden biraz vahim

Bugün yediklerimi yazayım. (Bu hafta oruç değilim)

Sabah 1 yumurta yedim, bir de bol yağlı roka. Ofisde bişey yiyemem sanırım. Akşama yine yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…