- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Nasıl yaptın canımbende merak ediyorum kinoa aldim kısırını yaptım enfesti:)
Tabii ki, chia çok farklı bişey, keten tohumu gibi o doyumluk yenmez. Kinoa doyumluk ve pişmiş herzamanÖlçüsünü nasıl ayarlıyorsun . Mesela akşama kinoa puding yapacağım bu kinoa chia gibi değil sanırım yemeden önce haşlamamız gerekiyor değil mi? Akşama sahur için pudingini yapayım hurmalı bakalım nasıl olacak
normal kısırın yaptığı gibi iç malzemeleri..Nasıl yaptın canım
bir bardak kinoa yaptım benTabii ki, chia çok farklı bişey, keten tohumu gibi o doyumluk yenmez. Kinoa doyumluk ve pişmiş herzaman
Ben tamamen göz kararı yapıyorum. Yarım su bardağı yetiyor genelde. İçine başka neler katacağına da bağlı. Zor sindiriliyor, o yüzden yerken anlamazsın ama çok uzun tok tuttuğu için fazla kaçırmamak lazım.
evet ya, kısır olunca olay değişiyor.bir bardak kinoa yaptım bentam benlik yetti
Puding olayına gerek yok sanki, şimdi onu bir şekilde tatlandırmak gerekÖlçüsünü nasıl ayarlıyorsun . Mesela akşama kinoa puding yapacağım bu kinoa chia gibi değil sanırım yemeden önce haşlamamız gerekiyor değil mi? Akşama sahur için pudingini yapayım hurmalı bakalım nasıl olacak
kısırın içinde yeşilsoğan atmayacagim yada salata türüne gerek kalmadan ölece yenilir:) tipik burgur yemegi gibi..evet ya, kısır olunca olay değişiyor.
aynen öyle canım. Normal bulgur niyetine yenir, ama bulgur kadar çok yenmez sanki, di mi? İçinde amino asit var kinoa'nın o yüzden sindirimi daha uzun sürüyor olabilir mi?kısırın içinde yeşilsoğan atmayacagim yada salata türüne gerek kalmadan ölece yenilir:) tipik burgur yemegi gibi..
kinoa demir yüksek olduğu bende sasirdim. gerçekten iyi bişey bu.:)aynen öyle canım. Normal bulgur niyetine yenir, ama bulgur kadar çok yenmez sanki, di mi? İçinde amino asit var kinoa'nın o yüzden sindirimi daha uzun sürüyor olabilir mi?
Rica ederim canım. Afiyet şifa olsun. Menülerin 10 numara 5 yıldız14.05 menüm
Sahur 3.15
1 salatalık, 1 haşlanmış yumurta, 7 zeytin, 1.5 dilim ekmek,3 hurma, 1 bardak süt
İftar
1 bardak su 3 hurma
1 kase tarhana çorbası,1 Parça haşlanmış tavuk göğsünden tavuk sote, 1 bardak ayran,3 kaşık kinoa pilavı ,1 domates 1 salatalık
Kızlar bugün kinoa pilavı yaptım içine de tereyağ salça koydum biraz da baharat çook iyiydi @Samsonn teşekkürler canım
Günaydın Orkide.günaydin
ya ben yeşilsoğan dokunuyor sandim kinoadan çikti bugün sade kısır yaptım. bi dokundu midemden çikardim.. neyden bilemiyorum. aminoasitte mi alerjim var bilemiyorum.
dün iftar öncesi kilom: 86,8
çok mutluyum....
Vaooov çok iyi gidiyorsun maşallah orkideegünaydin
ya ben yeşilsoğan dokunuyor sandim kinoadan çikti bugün sade kısır yaptım. bi dokundu midemden çikardim.. neyden bilemiyorum. aminoasitte mi alerjim var bilemiyorum.
dün iftar öncesi kilom: 86,8
çok mutluyum....
Tesekkur ederim canimRica ederim canım. Afiyet şifa olsun. Menülerin 10 numara 5 yıldız
Dün kardeşimde yedim, o yüzden biraz vahimTesekkur ederim canimsenin nasıl gidiyor , sen de menü ver bi bizler kaldık ayakta duralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?