Başa baş gidiyoruz
Kızlar nasıl gidiyor şekersiz yaşam?
Ben ramazanda başlamıştım. 1. Haftayı başarıyla tamamladım. Yarin sabah tartılacağım, bakalim kilo verebildim mi?
Şeker yiyesim geldiğinde evde tavuklu çorba vardı sınırsız yedim, şeker tüketmektense. Bu yüzden kilo verememiş olabilirim.
Bir de her şey inadına sanki, normalde bizim evde tatlı olmaz. Annem evde tatlı yapıyor inadına. Geçen işten geldim, iftara sütlaç yapılmış. Ondan önceki günlerde kurabiyeler, ayçörekleri, dondurmalar... Tatlı yiyebilsem hayatta evde bunlardan olmaz.
Ben kararlıyım, tüm bunlara inat 1 ay dayanacağım. Zaten 1 ay dayanırsam devamı gelir kesin.
Ooo bu çok iddialı olduGünaydın herkese; hayırlı, huzurlu güzel bir hafta olsun arkadaşlar
Bu Cuma en büyük rakibimsim Missy, ona göre
Fiyasko dolu bir haftasonuydu benim ki yine canım. Anlamıyorum, yerken de hiç eskisi gibi zevk almıyorum, mesela dondurma, bir kez ısırdım ya, kalanı atsam da olur hissi oluşuyor ama yine de yiyorum. Dün gece acayip pişman oldum, yediklerimiz bize yaşam enerjisi vermeli, ama tatlı resmen benim enerjimi sömürüyor, hareketlerim hantallaşıyor, beynim bulanıklaşıyor, uykum geliyor... kilo olayı dert değil ama bir insan olarak maksimum şuarda ve kalitede yaşamak önemli ya. Bu sefer cidden tövbe ettim. Ayı, haftası yok, rafine şekerin içine girdiği herşeye tamamen son veriyorum.
Sen tartıldın mı?
Hem kendimi hem de seni gaza getireyim diyeOoo bu çok iddialı oldu
Süper gidiyorsun Orkidee. 70 ler seni çok mutlu edecek emin ol. Sakın vazgeçmek yokgünaydin
ay cuma günü gelemedim..
bugün kilo: 87,4 olmuşum.:)
ne mutlu demi..
sonu 80 kg olmak var..:)
21 haziranda 80-78 ile bitirmek istiyorum:)
iki ay önce 93ile başladığım serüvene kilo vermeye çalışan ben...:)
Süper gidiyorsun Orkidee. 70 ler seni çok mutlu edecek emin ol. Sakın vazgeçmek yokgünaydin
ay cuma günü gelemedim..
ne mutlu demi..
biraz iyileştim sayılir işten iki gün rapor aldim. dinlendim.. derken beni kız hasta oldu.Süper gidiyorsun Orkidee. 70 ler seni çok mutlu edecek emin ol. Sakın vazgeçmek yok
İyileştin mi bu arada?
Canım en azından bol taze yeşillik ye, maydonoz roka gibi, vitamin olsun. Tavuksuyu çorbası falan yap, içmesi de kolay olur. Elma sirkesini hatırlatıyorum yine. Benim de boğazlar çok fenaydı 2-3 gün, sirke ile ilerlemeden atlattım şükür.biraz iyileştim sayılir işten iki gün rapor aldim. dinlendim.. derken beni kız hasta oldu.
eşim de hasta...
yemegi doğru dürüst yiyememişim. yemege başladim
dün iftarda yeşil mercimek yemegi yedim.
sahurdada öle. canim istemiyor..
Seç beğenben bi takıma giricem hazirani bekliyorum
ama bilmiyorum hangi takim...:)
bana kırbaç edilecek bi takim lazim
bakalım :)Seç beğen
Çok iyi düşünmüşsün canımHem kendimi hem de seni gaza getireyim diye
Cook sevindim böyle devam emeğinin karşılığını alacaksın eminim kiigünaydin
ay cuma günü gelemedim..
ne mutlu demi..
13.takıma beklerizben bi takıma giricem hazirani bekliyorum
ama bilmiyorum hangi takim...:)
bana kırbaç edilecek bi takim lazim
Tartılmaya korkuyorum ama ucundan da olsa 64 görsem iyim olur yaÇok iyi düşünmüşsün canımHedefin ne bu cuma?
Arkadaş şansıma bakın. kraliçe olduğum tablo bilem hazırlanamıyor.
Kısmetimde yok o sebeple :)
Neyse ben tatlı yiyorum kesemedim. Dün akşam da irmik helvası yaptım kendime. Kızım da çok sevdi.
Canım bir kez haşlayıp yemeye hazır hale getirdikten sonra hertürlü salatanın içine katıp o salatayı doyurucu bir yemeğe dönüştürebilirsin. İnternette çok tarif vardır eminim, ama kuskus makarnası gibi düşün, o şekilde neye katsan gideri olur.Samsonn canım markete hurma almaya girmiştim kinoa gördüm bayadır da almak istiyordum zaten neler yapılabilir bununla kısır dışında
Ölçüsünü nasıl ayarlıyorsun . Mesela akşama kinoa puding yapacağım bu kinoa chia gibi değil sanırım yemeden önce haşlamamız gerekiyor değil mi? Akşama sahur için pudingini yapayım hurmalı bakalım nasıl olacakCanım bir kez haşlayıp yemeye hazır hale getirdikten sonra hertürlü salatanın içine katıp o salatayı doyurucu bir yemeğe dönüştürebilirsin. İnternette çok tarif vardır eminim, ama kuskus makarnası gibi düşün, o şekilde neye katsan gideri olur.
Yoğurtla, ya da sebzeyle mesela.
Ben en çok ton balıkla tükettim şimdiye kadar. Biraz acı sos, kornişon, kapari, ton balığı, zeytinyağı gibi. Somonla da güzel oluyor yine.
Geçen de pişdikten sonra içine sadece biraz tereyağı, tuz ve zerdeçal katıp yedirdim. Az da yoğurt katıp karıştırdım en son. Gayet güzel bir hint usulü soslu pilav gibi oldu
bende merak ediyorum kinoa aldim kısırını yaptım enfesti:)Samsonn canım markete hurma almaya girmiştim kinoa gördüm bayadır da almak istiyordum zaten neler yapılabilir bununla kısır dışında
şekerle yaptım valla. azalttım tabiki şekerini ama yine de şekersiz diyemem :)Sen bizim taçsız kraliçemizsin bu hafta
Bari şeker yerine pekmezle yapsaydın. Ben öyle yapmıştım bir iki kez, çok da güzel olmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?