Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evde 19da olabiliyorum.kızlar 16-17 saatlerinde tartılın yada 19 fark etmez
Ne önemi var canım, iyi yaptın sahurda yiyenler için biraz beklemek daha avantajlı olacak, o yüzden ilerleyen saatlerde tartılıyoruz.ay ben oruçlu değilim o yüzden sabah tartılıp attım sorry.
Ne önemi var canım, iyi yaptın sahurda yiyenler için biraz beklemek daha avantajlı olacak, o yüzden ilerleyen saatlerde tartılıyoruz.ay ben oruçlu değilim o yüzden sabah tartılıp attım sorry.
Merhaba bnde p90x yapcam 1 ayda kaç beden inceldinizBU da p90x 1 aylık sonucu
Yakında adımı aynalarla barışan kız koycam
hiç bilmiyorum ama bacak ölçüm -5 cm bel -2 cm di onları hatırlıyorumMerhaba bnde p90x yapcam 1 ayda kaç beden inceldiniz
Başa baş gidiyoruzBen de 65,8 kg olmuşum kızlar. -500 gr. pofu
VoooovvvGeçen hafta: 65.3
Bugün: 63.4
-1.9 kg
Ya pofu kafaya takacak ne var. Gerekirse her ptesi başlarız. Ne sıkıyon canını. Diş tedavine başla. Bizi de bırakmaMaşallah kızlar
Kızlar bn bi süre kafamı dinliycm
Spora devam edicm bu esnada
Dişlerimle ilgili sorunlarım var cnm sıkkın çok
Diyet falan düzgün gitmiyo
Ama gelip yazarım burda da
Tabloyu da hazırlarım sizin için
❤❤
Kendimi toparlayınca doğru düzgün devam edicm
Gerçekten moralim sıfır
Canım neyi bu kadar takıyorsun bilmiyorum ama boşuna takma. Bem tel çıkardım dişlerim yamuldu tekrar yaptıkları bi hatadan dolayı, dişimde çene kemiği erimesi çıktı 2 aydır uğraşıyılar dişimi kurtarmak için. İnan sorun ne bilmiyorum ama takmaya değmez dişinden çekmediği kalmayan biri olarak söylüyorum bunu. Diyet yapma boşver yeterki rafine şekeri paketli gıdayı kes o bile yeter. Seviyorum seni ayrılma aramızdan topla kendini bir an önce. Ölümlü dünya hiç bişey bu kadar kafaya takmaya değmezMaşallah kızlar
Kızlar bn bi süre kafamı dinliycm
Spora devam edicm bu esnada
Dişlerimle ilgili sorunlarım var cnm sıkkın çok
Diyet falan düzgün gitmiyo
Ama gelip yazarım burda da
Tabloyu da hazırlarım sizin için
❤❤
Kendimi toparlayınca doğru düzgün devam edicm
Gerçekten moralim sıfır
Kesinlikle! TebriklerBu haftanın kraliçesi benim galiba
Yaşasın Oruç
Başa baş gidiyoruz
Kızlar nasıl gidiyor şekersiz yaşam?
Ben ramazanda başlamıştım. 1. Haftayı başarıyla tamamladım. Yarin sabah tartılacağım, bakalim kilo verebildim mi?
Şeker yiyesim geldiğinde evde tavuklu çorba vardı sınırsız yedim, şeker tüketmektense. Bu yüzden kilo verememiş olabilirim.
Bir de her şey inadına sanki, normalde bizim evde tatlı olmaz. Annem evde tatlı yapıyor inadına. Geçen işten geldim, iftara sütlaç yapılmış. Ondan önceki günlerde kurabiyeler, ayçörekleri, dondurmalar... Tatlı yiyebilsem hayatta evde bunlardan olmaz.
Ben kararlıyım, tüm bunlara inat 1 ay dayanacağım. Zaten 1 ay dayanırsam devamı gelir kesin.