- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
İnş cnmÇok mantıklı önemli olan 8 saate yemeği sığdırmak, 16 saat açlık oluşturmak zaten paketli şeyler yemiyoruz canım. Verecegiz bi şekilde.
Ben hele bugün iyice bilendim , bi hedefin olunca çok daha keyifli oluyo .zaten biz burda güzel bir sistem oturttukİnş cnm
Zaten öyle olması baya saçma olurdu herkesin yaşantısı farklı bi de yaparken zorlandığın biseyi severek yapmadığın için vücuda etkisi de pek olumlu olmuyo. 9.30 -17.30 arası bana iyi mesela..ama if gerçekten başarılı bi sistem bence
İşte budur18.04.2019-Muhteşem Programın 29. Günü:
- Sabah: Omlet, peynir, zeytin, brokoli, ceviz
- Ara: Sütlü kahve, yarım simit
- Akşam: Yumurtalı ıspanak, yoğurt, hurma
- Spor: Didem Fitness 14. Gün + 2 mile Leslie Sansone's Walk at Home + 100 squat + 40 sn plank (Gün bitmeden hepsini yapmaya çalışacağım.)
29. günüm tamamdır.
Yarın tartı günü.
Ben hele bugün iyice bilendim , bi hedefin olunca çok daha keyifli oluyo .zaten biz burda güzel bir sistem oturttukSamsonn Summer-girl @orkidekaramel hande_buse CKbeautyandsheer ❤❤
Zaten öyle olması baya saçma olurdu herkesin yaşantısı farklı bi de yaparken zorlandığın biseyi severek yapmadığın için vücuda etkisi de pek olumlu olmuyo. 9.30 -17.30 arası bana iyi mesela..ama if gerçekten başarılı bi sistem bence
afiyet olsuunn gayet süperr18.04.2019-Muhteşem Programın 29. Günü:
- Sabah: Omlet, peynir, zeytin, brokoli, ceviz
- Ara: Sütlü kahve, yarım simit
- Akşam: Yumurtalı ıspanak, yoğurt, hurma
- Spor: Didem Fitness 14. Gün + 2 mile Leslie Sansone's Walk at Home + 100 squat + 40 sn plank (Gün bitmeden hepsini yapmaya çalışacağım.)
29. günüm tamamdır.
Yarın tartı günü.
Bn + çıkcammm maalesefTartı günü yaklaştıkça benim gibi heyecanlanan ve meraktan çatlayan var mı? Bu sefer 200-300 grama razıyım.
Bn + çıkcammm maalesef
Bni karbo patlaması ve regl zamanı yaktıOlsun, hiç önemli değil. Bu 1 ayı ısınma ayı olarak gör. Isındık, sistemi oturttuk, devam ediyoruz gibi düşün. :)
Bni karbo patlaması ve regl zamanı yaktı
Aynen , o yasak bu yasak diye diyeBenim 2. hafta lahmacun, iskender ve gözleme yemem gibi. :)
Şu anki bilinçle düşünüyorum da ne yapmışım ben. :/ Eeee, ilk 10 gün sıkıp 1 kilo verince böyle oluyor işte bende. :) Denedim, gördüm, dersimi aldım. Bir daha yapmam aynı hatayı. :)
Aynen , o yasak bu yasak diye diye
Bende o hiç olmuyor ya, ya hep ya hiç.Yasak yok denge var
Bende o hiç olmuyor ya, ya hep ya hiç.Hayatta Summer gibi yarım simit yiyip bırakamam. Ya da senin gibi tek lahmacunla sofradan kalkamam. Daha pis canım çeker. O yüzden bulasmamam lazım, yersemde tam yicem. Geçen cumartesi yediğim 7 dilim pizza gibi
7 dilim miiiiiBende o hiç olmuyor ya, ya hep ya hiç.Hayatta Summer gibi yarım simit yiyip bırakamam. Ya da senin gibi tek lahmacunla sofradan kalkamam. Daha pis canım çeker. O yüzden bulasmamam lazım, yersemde tam yicem. Geçen cumartesi yediğim 7 dilim pizza gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?