Inan olsa daha da yerdim.Kaç dilim, kaç dilim?
7 dilim miiiiiben hayatttaaa yapamam en fazla 2 dahası olmaz
Benim gözüm aç, hep fazla yerim derim sonra tıkanırım. Ama 1 büyük boy yemiştim tek başıma 3 ay önce .2 mi, ağzımı bulastirdigima değmez.
Inan olsa daha da yerdim.
Simit 2 den lahmacun 3 'ten aşağı kurtarmaz bende. I ❤ hamur
Ben de çok nadir oluyor o tıkanma.Benim gözüm aç, hep fazla yerim derim sonra tıkanırım. Ama 1 büyük boy yemiştim tek başıma 3 ay önce .7 8 dilimdi galiba
Hayatımda 1 simidin, 2 lahmacunun ve 3 dilim pizzanın üstüne hiç çıkmadığım için şaşkınlık içerisindeyim. Bir mide 7 dilim pizzzayı nasıl alır diye düşünüyorum kara kara şu an.
3 simit 1 açma ile kahvaltı yaptığımı bilirim. Gayet de keyifle.
Sorma yaa, daha neler neler. Boşnak börekleri, trileceler, bir ara guiseppe ye takmıştim. En top 76 yı gördüm.Şu anki kilon bu yeme düzenine göre gayet iyi valla. Ben bunları yesem bir yere sığmam herhalde.
Sorma yaa, daha neler neler. Boşnak börekleri, trileceler, bir ara guiseppe ye takmıştim. En top 76 yı gördüm.Akraba teyzeler aa sen kilo mu aldın. Yok yok yakışmis ama daha fazla alma demeye başlayınca bişey dank etti.
Valla maşallahı var hatununTek kelimeyle zalim. Mideye etmediği zulüm kalmamış.
Hiç olaya böyle bakmamistim.Tek kelimeyle zalim. Mideye etmediği zulüm kalmamış.
Hiç olaya böyle bakmamistim.Ya çok kafa bir arkadaşım vardı. Hafta sonu ne gezerdik. Oturur en baba yemeği yer, hadi üzerine bi waffle patlatalim derdik. Yarım saat geçmez amaan tatlı midemi bi tuhaf yaptı tuzlu ne yeseğe dönerdi olay . Nisa beni anlar N nscckts o da hakkiyla yiyebilenlerdenmis vaktinde
Konuş canım ya. 7 dilimcik pizza için afaroz edicekler beni burada.soz konusu yemekse kesınlıkle cok ıyı anlarım
ben hala nasıl patlamadıgıma hayret edıyorum
yanı yıyorsan yedıgıne degsın 7 dilim dişimin kovuguna yetmezKonuş canım ya. 7 dilimcik pizza için afaroz edicekler beni burada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?