• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

nısanlıyken kayınvalıdem benım ıcın duzenledıgı pıknıkte 25 şiş kebap yemıstım :KK70:
esımın 4 kolı toptancıdan aldıgı cıkolatayı yuzlerce cıkolatayı 2 gunde yıyıp bıtırdıgımı tum kk bılıyor zaten :KK70:
Ve şimdi azıcık kenarından bile yok. Ya hep ya hiç olayının kralısin Nisa 😍 Fotolarda konuşuyor zaten 😄💜💚

şu hayatda en buyuk hayalım yıyıp yıyıp asla kılo alamamak
boyle kusana kadar konusurken agzımdan cıkolata baklava katmer fıskırta fıskırta yemek ama asla kılo almamak ıstıyorum
keske oyle bır hayat olsa

aıle dostumuzun bır kızı vardı ne suruplar ne ılaclar ne doktorlar bır turlu kılo aldıramıyorlardı asırı zayıftı
bızde 4 gun kaldı 4 kılo aldı :KK70:

ınsanlar yemegı bılmıyor valla :KK70:
Talim ederek öğreniliyor sanırım 😂. Ben de çalışıp para kazanmaya başladıkdan sonra dışarda hazır yemenin keyfini tatmaya başladım 😄

Talim ederek öğreniliyor sanırım 😂. Ben de çalışıp para kazanmaya başladıkdan sonra dışarda hazır yemenin keyfini tatmaya başladım 😄
bende dısarda yıyecek bırsey kalmayınca nerdeyse tum dunyayı yedıkten sonra :D asıl keyıfın kendın sectıgın organık gıdalarla kendın mutfaga gırıp yapmak oldugunu gordum bayılıyorum yapıp yedırmeyı :)

Kriz geçireceğim şimdi. Valla az kaldı. Ha gayret! Samsonn Samsonn N nscckts :KK57:
antepde katmer otomatları var bılıyor musunuz :D
baya su gıbı meyve suyu gıbı 1 tl atıp katmer alıyorsunuz
burda benım yedıgım mıktar normal

esımın amcasıyla dayısı lokantaya gıdıyorlar
sayısını soylesem ınanmayacagınız mıktarda kuru fasulye lahmacun pılav ali nazık ustune 1 tepsı baklava yıyorlar
hesabı ıstedıklerınde ordakı yetkılı
ben boyle yıyenden asla hesap alamam aha bak surdan gıttıgınde sag kolunun ustunde hastane var doktora gıdın sız dıyor :D

bızler yemegı severız

bende dısarda yıyecek bırsey kalmayınca nerdeyse tum dunyayı yedıkten sonra :KK70: asıl keyıfın kendın sectıgın organık gıdalarla kendın mutfaga gırıp yapmak oldugunu gordum bayılıyorum yapıp yedırmeyı :)
Evet yaa aslında hem sağlıklı hem mutlu mutfakların mümkün olduğunu sende gördüm Nisaa. Bana da artık gosterebildigim kadar özen bu bi diyet olayı gibi gelmiyor. Hiç bişeyden mahrum hissetmiyorum.

telim zıbıttı. Bi kalın bi italik yazıyor

Evet yaa aslında hem sağlıklı hem mutlu mutfakların mümkün olduğunu sende gördüm Nisaa. Bana da artık gosterebildigim kadar özen bu bi diyet olayı gibi gelmiyor. Hiç bişeyden mahrum hissetmiyorum.

telim zıbıttı. Bi kalın bi italik yazıyor
aynen aynen dıyet mantıgı o kafa cok yanlıs zaten allah korusun acıl amelıyata mı alınman gerekıyor kı dıyet yapasın
dıyet anlık kısa surelı olur sonucta
bız saglıklı yasamı benımsedık
şükür :D
ınsanların daha fazla can saglıgını tehlıkeye atmadan dunyayı kıtlıga suruklemeden yemegı sınırlandırmayı basardım sahsen :D

okadar ayran ıctım kı damacana yutmusum gıbı lıkır lıkır edıyor mıdem

yarın bırsey yemıcem ben yurt dısından dayım geldıde annem msj attı yaptıgı boreklerı falan anlatmıs
hemen hasta numarası yapıcam mıdem kotu dıcem kı ısrar etmesın :D karnımın belıme yapısma hıssı o bosluk mutlu edıyor daha enerjık hıssetmeme neden oluyor sabah nohut salatası yaparım bol maydanoz ve lımonlu baharatlı onu yerım sadece okadar

yarın bırsey yemıcem ben yurt dısından dayım geldıde annem msj attı yaptıgı boreklerı falan anlatmıs
hemen hasta numarası yapıcam mıdem kotu dıcem kı ısrar etmesın :KK70: karnımın belıme yapısma hıssı o bosluk mutlu edıyor daha enerjık hıssetmeme neden oluyor sabah nohut salatası yaparım bol maydanoz ve lımonlu baharatlı onu yerım sadece okadar
😂😂😂bn bu muhabbetlerş yarın tok karna okuyam en iyisi 🙈🙈🙈🙈

kızlar canınız tatlı abur cubur ıstedımı benı etıketleyın gelırım oyle bır anlatırım kı tum kotuluklerını ıstah falan kalmaz vazgecersınız yemekten emın olun :)
ıstahkacıran dıye cagırın benı

antepde katmer otomatları var bılıyor musunuz :KK70:
baya su gıbı meyve suyu gıbı 1 tl atıp katmer alıyorsunuz
burda benım yedıgım mıktar normal

esımın amcasıyla dayısı lokantaya gıdıyorlar
sayısını soylesem ınanmayacagınız mıktarda kuru fasulye lahmacun pılav ali nazık ustune 1 tepsı baklava yıyorlar
hesabı ıstedıklerınde ordakı yetkılı
ben boyle yıyenden asla hesap alamam aha bak surdan gıttıgınde sag kolunun ustunde hastane var doktora gıdın sız dıyor :KK70:

bızler yemegı severız

Ben şok, ben iptal. :KK70:

Bu arada Gaziantep mutfağı da mutfak hani. :super:

Ben şok, ben iptal. :KK70:

Bu arada Gaziantep mutfağı da mutfak hani. :super:
keske olmasaydı keske :D
dunya mutfaklarının ıcınde turk mutfagından ayrı antep mutfagı dunya mutfakları ıcınde yer alıyor gastronomı ödüllü bır sehır malesef
malesef dıyorum cunku yemek ıcın yasıyorlar
yasamak ıcın yemıyorlar
dısarı yurumeye cıkayım dıyorum katmercıler kebapcılar pıdecıler
bu sıtede makaron dıye bır arkadas var antebe benı zıyarete geldı
aracla eve gıderken dedıkı
ya bunların hepsı ıs yapıyor mu ?
bır ısıktan dıger ısıklara 1 km mesafede yan yana 15 tane katmercı baklavacı kebapcı :D
dedım hepsı ıs yapıyor

sahsen hıc ıyı bırsey degıl
herkes dombık dombalak

kızlar canınız tatlı abur cubur ıstedımı benı etıketleyın gelırım oyle bır anlatırım kı tum kotuluklerını ıstah falan kalmaz vazgecersınız yemekten emın olun :)
ıstahkacıran dıye cagırın benı
Nisaa da arada yaptığın yemeklerin fotolarini da paylaş. Gerçekten hem fikir olarak çok iyi oluyor, hem de sağlıklı ve lezizin bir arada mümkün olduğunu görmek acayip motive edici. 😊

Nisaa da arada yaptığın yemeklerin fotolarini da paylaş. Gerçekten hem fikir olarak çok iyi oluyor, hem de sağlıklı ve lezizin bir arada mümkün olduğunu görmek acayip motive edici. 😊
olur tabıkı paylasırım :)

Back