- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Tesekkur ederim canimAfiyet olsun canım herşey çok güzel:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim canimAfiyet olsun canım herşey çok güzel:))
İnş cnmÇok mantıklı önemli olan 8 saate yemeği sığdırmak, 16 saat açlık oluşturmak zaten paketli şeyler yemiyoruz canım. Verecegiz bi şekilde.
Ben hele bugün iyice bilendim , bi hedefin olunca çok daha keyifli oluyo .zaten biz burda güzel bir sistem oturttuk Samsonn Summer-girl @orkidekaramel hande_buse CKbeautyandsheer ❤❤İnş cnm
Zaten öyle olması baya saçma olurdu herkesin yaşantısı farklı bi de yaparken zorlandığın biseyi severek yapmadığın için vücuda etkisi de pek olumlu olmuyo. 9.30 -17.30 arası bana iyi mesela..ama if gerçekten başarılı bi sistem bence
İşte budur18.04.2019-Muhteşem Programın 29. Günü:
- Sabah: Omlet, peynir, zeytin, brokoli, ceviz
- Ara: Sütlü kahve, yarım simit
- Akşam: Yumurtalı ıspanak, yoğurt, hurma
- Spor: Didem Fitness 14. Gün + 2 mile Leslie Sansone's Walk at Home + 100 squat + 40 sn plank (Gün bitmeden hepsini yapmaya çalışacağım.)
29. günüm tamamdır.
Yarın tartı günü.
Ben hele bugün iyice bilendim , bi hedefin olunca çok daha keyifli oluyo .zaten biz burda güzel bir sistem oturttuk Samsonn Summer-girl @orkidekaramel hande_buse CKbeautyandsheer ❤❤
bn de erken yapıyorum bakalım ne olacakZaten öyle olması baya saçma olurdu herkesin yaşantısı farklı bi de yaparken zorlandığın biseyi severek yapmadığın için vücuda etkisi de pek olumlu olmuyo. 9.30 -17.30 arası bana iyi mesela..ama if gerçekten başarılı bi sistem bence
afiyet olsuunn gayet süperr18.04.2019-Muhteşem Programın 29. Günü:
- Sabah: Omlet, peynir, zeytin, brokoli, ceviz
- Ara: Sütlü kahve, yarım simit
- Akşam: Yumurtalı ıspanak, yoğurt, hurma
- Spor: Didem Fitness 14. Gün + 2 mile Leslie Sansone's Walk at Home + 100 squat + 40 sn plank (Gün bitmeden hepsini yapmaya çalışacağım.)
29. günüm tamamdır.
Yarın tartı günü.
Bn + çıkcammm maalesefTartı günü yaklaştıkça benim gibi heyecanlanan ve meraktan çatlayan var mı? Bu sefer 200-300 grama razıyım.
Bn + çıkcammm maalesef
Bni karbo patlaması ve regl zamanı yaktıOlsun, hiç önemli değil. Bu 1 ayı ısınma ayı olarak gör. Isındık, sistemi oturttuk, devam ediyoruz gibi düşün. :)
Bni karbo patlaması ve regl zamanı yaktı
Aynen , o yasak bu yasak diye diyeBenim 2. hafta lahmacun, iskender ve gözleme yemem gibi. :)
Şu anki bilinçle düşünüyorum da ne yapmışım ben. :/ Eeee, ilk 10 gün sıkıp 1 kilo verince böyle oluyor işte bende. :) Denedim, gördüm, dersimi aldım. Bir daha yapmam aynı hatayı. :)
Aynen , o yasak bu yasak diye diye
Yasak yok denge varYasak diye bir şey yok artık.
Bende o hiç olmuyor ya, ya hep ya hiç. Hayatta Summer gibi yarım simit yiyip bırakamam. Ya da senin gibi tek lahmacunla sofradan kalkamam. Daha pis canım çeker. O yüzden bulasmamam lazım, yersemde tam yicem. Geçen cumartesi yediğim 7 dilim pizza gibiYasak yok denge var
Bende o hiç olmuyor ya, ya hep ya hiç. Hayatta Summer gibi yarım simit yiyip bırakamam. Ya da senin gibi tek lahmacunla sofradan kalkamam. Daha pis canım çeker. O yüzden bulasmamam lazım, yersemde tam yicem. Geçen cumartesi yediğim 7 dilim pizza gibi
7 dilim miiiii ben hayatttaaa yapamam en fazla 2 dahası olmazBende o hiç olmuyor ya, ya hep ya hiç. Hayatta Summer gibi yarım simit yiyip bırakamam. Ya da senin gibi tek lahmacunla sofradan kalkamam. Daha pis canım çeker. O yüzden bulasmamam lazım, yersemde tam yicem. Geçen cumartesi yediğim 7 dilim pizza gibi