• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Dediğim buydu

aypare ackerman aypare ackerman

9860D251-9114-49DA-A83C-180D5ECC7279.jpeg

18.04.2019-Muhteşem Programın 29. Günü:

- Sabah: Omlet, peynir, zeytin, brokoli, ceviz
- Ara: Sütlü kahve, yarım simit
- Akşam: Yumurtalı ıspanak, yoğurt, hurma
- Spor: Didem Fitness 14. Gün + 2 mile Leslie Sansone's Walk at Home + 100 squat + 40 sn plank (Gün bitmeden hepsini yapmaya çalışacağım.)

29. günüm tamamdır. :KK36:

Yarın tartı günü. :KK55:

- Spor: Didem Fitness 14. Gün + 2 mile Leslie Sansone's Walk at Home + 100 squat + 40 sn plank (Gün bitmeden hepsini yapmaya çalışacağım.)

İşte budur :KK36::KK74:

Zaten öyle olması baya saçma olurdu herkesin yaşantısı farklı bi de yaparken zorlandığın biseyi severek yapmadığın için vücuda etkisi de pek olumlu olmuyo. 9.30 -17.30 arası bana iyi mesela..ama if gerçekten başarılı bi sistem bence
😊😊😊bn de erken yapıyorum bakalım ne olacak

afiyet olsuunn gayet süperr ❤️❤️❤️

Bni karbo patlaması ve regl zamanı yaktı🙈🙈🙈

Benim 2. hafta lahmacun, iskender ve gözleme yemem gibi. :)

Şu anki bilinçle düşünüyorum da ne yapmışım ben. :/ Eeee, ilk 10 gün sıkıp 1 kilo verince böyle oluyor işte bende. :) Denedim, gördüm, dersimi aldım. Bir daha yapmam aynı hatayı. :)

Bende o hiç olmuyor ya, ya hep ya hiç. 😕 Hayatta Summer gibi yarım simit yiyip bırakamam. Ya da senin gibi tek lahmacunla sofradan kalkamam. Daha pis canım çeker. O yüzden bulasmamam lazım, yersemde tam yicem. Geçen cumartesi yediğim 7 dilim pizza gibi🐵🍕
7 dilim miiiii 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈ben hayatttaaa yapamam en fazla 2 dahası olmaz

Back