tirnak yeme alışkanlığımdan kurtulamadim ya.kız tırnak yenir mi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. hemen o ellerini cebine sok. Git tırnaklarına da oje sür.
offf nasıl muazzam. Afiyet olsun.pofu sabah evden çıkarken 1 yumurta, bol zeytinyağlı yeşillik yedim.
İşte yulaf gevreği ve 3 ceviz. (Bunları zaten söylemiştim. Toplu yazıyorum)
Şimdi de enfes kinoa kısırımı yiyiyorum. Gün kapanışı bu tabak, evde anca çay içerim.
Eki Görüntüle 2259917
İnan tadı de öyle, kimse bulguru aramaz. Bir de kinoa çok uzun süreli tok tutuyor.offf nasıl muazzam. Afiyet olsun.
Sıcak suda mı bekletiyorsun şişmesi için?İnan tadı de öyle, kimse bulguru aramaz. Bir de kinoa çok uzun süreli tok tutuyor.
yok canım haşlamak lazım. 1-1 su gibi, asla çoz fazla su olmasın. ben mesela 3/4 bardak kinoaya 1 tam bardak su katarak pişirdim. Suyunu hemen çekiyor. Daha sonra altını kapatıp tencere kapak arasına kağıt havlu sıkıştırarak en az 10 dk demle. Sonra da çatalla karıştırıp havalandırınca tane tane oluyorSıcak suda mı bekletiyorsun şişmesi için?
Evet ben dışarıda yiyiyorum hep, hiç evde yapmadım. Tembellikte bir dünya markası olduğum için. Pudingini falan yemiştim. Aliyim de yapiyim ya salata çok güzel gözüküyor seninki.yok canım haşlamak lazım. 1-1 su gibi, asla çoz fazla su olmasın. ben mesela 3/4 bardak kinoaya 1 tam bardak su katarak pişirdim. Suyunu hemen çekiyor. Daha sonra altını kapatıp tencere kapak arasına kağıt havlu sıkıştırarak en az 10 dk demle. Sonra da çatalla karıştırıp havalandırınca tane tane oluyor
Bu aşama da neye istersen kat. Salataya, yoğurda, her türlü gideri. Tatlısını bile yapan var.
canım uyarayım da çok yemee. yerken anlamıyorsun, ben şimdi olsa 1 tabak daha yerim ama sonra mideye çöküyor.Evet ben dışarıda yiyiyorum hep, hiç evde yapmadım. Tembellikte bir dünya markası olduğum için. Pudingini falan yemiştim. Aliyim de yapiyim ya salata çok güzel gözüküyor seninki.
ahahaha uyardığın iyi oldu. Yerim çünkü bi tencerecanım uyarayım da çok yemee. yerken anlamıyorsun, ben şimdi olsa 1 tabak daha yerim ama sonra mideye çöküyor.
Bir kere evde çok yaptım, bizim bir arkadaş bayıldı. 2-3. tabak aldı, bak yeme ağır dedim, inanmadı. Akşam yana yana soda aramaya başladı.
Dışarda salatalara 2-3 kaşık anca katıyorlar.
Senin işini bilen bi diyetisyenle devam etmen gerek bncearkadaşlar bi daha hurma ve leblebi almayacagim çok kötü oldum yiynce alerjikmi bilmiyorum hurmada şeker ya adeta dokunuyor. sanirim şekere alerjim çikti. yemek istemiyorum şekerli şeylere.
insulin yüzünden ben doymuyorum deliriyorum tirnak yemekle buluyorum çareyi.
Hariikkaaa afiyet olsunnnpofu sabah evden çıkarken 1 yumurta, bol zeytinyağlı yeşillik yedim.
İşte yulaf gevreği ve 3 ceviz. (Bunları zaten söylemiştim. Toplu yazıyorum)
Şimdi de enfes kinoa kısırımı yiyiyorum. Gün kapanışı bu tabak, evde anca çay içerim.
Eki Görüntüle 2259917
afiyet olsun canım,bu sistem iyi gelmiş sanaİf’e bi ikibaşlayalımmm anlatmayaaa
Malumunuz geçen yaşadığım karbo patlaması ve regl yüzünden sinirlerim alt üst olmuştu
Biraz diyet psikolojisinden çıkmak
Biraz da nefsimi köreltmek için if denemesi yapıyrm
Dün yaptığım araştırma sonucunda bir şeylerde hata yaptığımı fark ettim ve bugün deneme maksatlı ilerledim
Bugün sıkıntı yaşamadım
Mideme kramp girmedi
Halsizlik yaşamadım
Günün özetine gelirsek eğer
Sabah kalkıp bi koca bardak su içtim (500ml)
Kahvaltım 08.40
1/4 yufkadan yağsız peynirli gözleme
Zeytin domates satalık ve yumurta
12.20 gib stlü kakaolu süt
Spor öncesi 14.20 ceviz çiğ fıstık şekersiz türk kahvesi
Spor sonrası ise 17.20
Ton balığı
Yağsız limonlu salata
2 kaşık lahana kavurması
1 parça tam buğday ekmeği
Spor; cardio recovery, eliptik
Su; hiç saymadım ama çok içiyorum biliyosunuz
Yeme işini kapadım:)
Spordan snra hiç acıkmadım ilginççç
Yediklerimde görseldeEki Görüntüle 2259983
Tşk ederm kuzumafiyet olsun canım,bu sistem iyi gelmiş sana
İf i bir ara çok araştırdım bendeTşk ederm kuzum
Dur bakalım bi kaç güne belli olurrbugün iyiym ama zorlamadı hiç
Ya bn de araştırdım çok okudum falan ama bi şeyi yanlış yapıyodum, bi de dünkü yazı ve bi yer de daha birinde gördün instagramda 8 saatlik arada ister 2 öğün ister 5 öğün yapın diyodu o da dikkatimi çekmişti..İf i bir ara çok araştırdım bende
Afiyet olsun canım herşey çok güzel:))29.günüm tamamdır kızlarrr yeme işi bitti.
Sabah Kahvaltısı 9:30
1 porsiyon çilek, küçük bir kase yoğurt, 10 çiğ fındık, 1 salatalık
Öğle yemeğim 13:30
2 yumurtadan lorlu biberli omlet, 1 kase sebze çorbası ,1 salatalık
Akşam yemeği 17:30
5 köfte, Bool salata
30dk pilates, 150 ip,su yatana kadar 2.5 lt olur
Çok mantıklı önemli olan 8 saate yemeği sığdırmak, 16 saat açlık oluşturmak zaten paketli şeyler yemiyoruz canım. Verecegiz bi şekilde.Ya bn de araştırdım çok okudum falan ama bi şeyi yanlış yapıyodum, bi de dünkü yazı ve bi yer de daha birinde gördün instagramda 8 saatlik arada ister 2 öğün ister 5 öğün yapın diyodu o da dikkatimi çekmişti..
Normalde şuan miden ağrırdı
Bugün çok iyiyim
Hatta az önce yerken doydum hemencik
Bakalım bi kaç gün devam edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?