• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Inan olsa daha da yerdim. :KK70:
Simit 2 den lahmacun 3 'ten aşağı kurtarmaz bende. I ❤ hamur 😍

Hayatımda 1 simidin, 2 lahmacunun ve 3 dilim pizzanın üstüne hiç çıkmadığım için şaşkınlık içerisindeyim. Bir mide 7 dilim pizzzayı nasıl alır diye düşünüyorum kara kara şu an. :KK70:

Şu anki kilon bu yeme düzenine göre gayet iyi valla. Ben bunları yesem bir yere sığmam herhalde. :eek:
Sorma yaa, daha neler neler. Boşnak börekleri, trileceler, bir ara guiseppe ye takmıştim. En top 76 yı gördüm. 😄 Akraba teyzeler aa sen kilo mu aldın. Yok yok yakışmis ama daha fazla alma demeye başlayınca bişey dank etti. :D

Sorma yaa, daha neler neler. Boşnak börekleri, trileceler, bir ara guiseppe ye takmıştim. En top 76 yı gördüm. 😄 Akraba teyzeler aa sen kilo mu aldın. Yok yok yakışmis ama daha fazla alma demeye başlayınca bişey dank etti. :KK70:

Krizi geçirtecek cinsten o döneme bir daha kesinlikle dönme lütfen Samsonn Samsonn . Çok rica ediyorum. :rolleyes:

Tek kelimeyle zalim. Mideye etmediği zulüm kalmamış. :KK70:
Hiç olaya böyle bakmamistim. 😄 Ya çok kafa bir arkadaşım vardı. Hafta sonu ne gezerdik. Oturur en baba yemeği yer, hadi üzerine bi waffle patlatalim derdik. Yarım saat geçmez amaan tatlı midemi bi tuhaf yaptı tuzlu ne yeseğe dönerdi olay :KK70:. Nisa beni anlar N nscckts 😂 o da hakkiyla yiyebilenlerdenmis vaktinde

Hiç olaya böyle bakmamistim. 😄 Ya çok kafa bir arkadaşım vardı. Hafta sonu ne gezerdik. Oturur en baba yemeği yer, hadi üzerine bi waffle patlatalim derdik. Yarım saat geçmez amaan tatlı midemi bi tuhaf yaptı tuzlu ne yeseğe dönerdi olay :KK70:. Nisa beni anlar N nscckts 😂 o da hakkiyla yiyebilenlerdenmis vaktinde
:D :D :D soz konusu yemekse kesınlıkle cok ıyı anlarım :D
ben hala nasıl patlamadıgıma hayret edıyorum

nısanlıyken kayınvalıdem benım ıcın duzenledıgı pıknıkte 25 şiş kebap yemıstım :D
esımın 4 kolı toptancıdan aldıgı cıkolatayı yuzlerce cıkolatayı 2 gunde yıyıp bıtırdıgımı tum kk bılıyor zaten :D

şu hayatda en buyuk hayalım yıyıp yıyıp asla kılo alamamak
boyle kusana kadar konusurken agzımdan cıkolata baklava katmer fıskırta fıskırta yemek ama asla kılo almamak ıstıyorum
keske oyle bır hayat olsa

aıle dostumuzun bır kızı vardı ne suruplar ne ılaclar ne doktorlar bır turlu kılo aldıramıyorlardı asırı zayıftı
bızde 4 gun kaldı 4 kılo aldı :D

ınsanlar yemegı bılmıyor valla :D

Back