- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Bence sen kilo vermesen de üzülme çünkü tahminime göre baya bi sıkılaşacaksın SummerNeredeyse dörtte biri bitmiş. Süper!
Yarın sınava girecek gibi heyecanlıyım. 100 gr verseydim bari.
köftler büyük olabilir ama düzensiz beslenmeKöfteler büyüktü bide salata bol yaptım acıkmadım valla kızlaryarın size güzel bir menü sözüm olsun
Ben kendimden şüpheliyimhaftasonu bol bol karboladım kendimi
heepp arkadaşlarımın yüzünden resmenn kilo verdim diyee beni çekemedilerArada olur o kadar. Bence gayet güzel gidiyorsun.
Bence sen kilo vermesen de üzülme çünkü tahminime göre baya bi sıkılaşacaksın Summer
heepp arkadaşlarımın yüzünden resmenn kilo verdim diyee beni çekemediler
arada olmalı yoksa alışkanlıkları bi köşeye atmak çok zor
kahvemi de içemedimyarısı kaldı
d,mii ekmeği bandıra bandıra yesek meselaaArada kesinlikle olmalı. Üç günlük hayat hep böyle geçer mi ya? Güzel olan her şey yasak zaten. Pofff!
d,mii ekmeği bandıra bandıra yesek meselaa
DüşünmeyeliimmmmOfff, nasıl güzel bir şey bu. Sıcacık beyaz ekmeği kahvaltıda menemenle yediğini düşünsene. Üstüne de ince bir dilime sürülmüş nutella...Poffff! Ben ne yapıyorum ama? Varsa yoksa yulafı katıyorum her bir şeye. Batsın bu dünya!!!
Almam ben ondan bi daha. Bi tanesi küflü çıktı, 5 paket duruyor. Ucuz etin yahnisiii.
Bende cikmadim
Onun etkisi de oluyo beybi neyse bu haftalık böyle olsun hiç önmli değilBende cikmadim
Olsun kuzu gitsin de 300-500 hiç fark etmez, 80 lere az kalmışsın hadi gözün aydın300 gr gitti iyi yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?