• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Olsun kuzu gitsin de 300-500 hiç fark etmez, 80 lere az kalmışsın hadi gözün aydın😉😉
Gram gram gidiyor vücudumda eksik yüzünden ol olmazsa gerçekten hızlı giderdi beslenmeme dikkat ediyorum öğlen ağır yemek çıkarsa dokunmuyorum spor yapmadım daha AÖF sınav var yarın dua edin de iyi geçsin
Stresli günlerdi bu günler. Sınavdan sonra kendimi başa sarcam sıkı olmam lazim

Erken kalkıyrm 2 gündür annem bi şoklarda 😂😂😂sanki bn hiç erken kalkmıyodum yaa işe giderken 5.30 da uyanyrdm daha nolsun
Şekeri çıkartınca vücut dinç hale geliyor ben mutlu uyanıyorum :) uykulu uykulu yüzümü yıkayınca açılıyor tartiya wcden sonra cik

Şekeri çıkartınca vücut dinç hale geliyor ben mutlu uyanıyorum :) uykulu uykulu yüzümü yıkayınca açılıyor tartiya wcden sonra cik
Aynenn hatta 5.40 da kalkmıştım ama dedim erken geri yat😂😂😂
Yok beybi kahvaltımı ettm malum karatay denemesi yapyrm🤪

Aynenn hatta 5.40 da kalkmıştım ama dedim erken geri yat😂😂😂
Yok beybi kahvaltımı ettm malum karatay denemesi yapyrm🤪
Canım bişi sorucam. Ölçü olarak incelmişim, ayriyeten eskiden bacaklar yumuşacıktı şimdi dokununca bariz sert. Neden kilo aldım ben

Canım bişi sorucam. Ölçü olarak incelmişim, ayriyeten eskiden bacaklar yumuşacıktı şimdi dokununca bariz sert. Neden kilo aldım ben
Bn bunu bi kaç defa anlattım, tartıya aldanmayın ölçümler her zaman daha iyidir
Kilo alırsın ama yağdan kaybeder kastan kazanırsın bu da sende incelmeleri ve sıkılaşmaları sağlar

Günaydıııııınnnnnnnnn
2257767

Dünkü menüm
Saat 10 1 haşlanmış yumurta
Saat 13 azcık taze fasulye
Saat 16 1 haşlanmış yumurta daha
Saat 19 Urfa kebap ayran azıcık bulgur pilavı :D

Bn bunu bi kaç defa anlattım, tartıya aldanmayın ölçümler her zaman daha iyidir
Kilo alırsın ama yağdan kaybeder kastan kazanırsın bu da sende incelmeleri ve sıkılaşmaları sağlar
Şuan @orkidekaramel ve sen kilo verdn aramızda bakalım diğerleri ne olmuş:)
ben mezur ölçülere inaniyorum ya. o farklı gösteriyor.
bu hafta mevsimsel dönemiydi havalar bozuk ruh hali degişkendi.
bence çok normal. bende öleyim kan verdim ya hala kendime gelemedim 4 küp kan aldilar.

Back