- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harikaaa ne güzel ofismişşş orası öylegömüyorum yine haşlanmış yumurtaları
Ofise yumurta haşlama makinesi aldık ahahahha sürekli yumurta haşlıyoruz bu vesileyle kahvaltı ediyorum süper oldu.
ofisinize bayıldım:)gömüyorum yine haşlanmış yumurtaları
Ofise yumurta haşlama makinesi aldık ahahahha sürekli yumurta haşlıyoruz bu vesileyle kahvaltı ediyorum süper oldu.
ofisinize bayıldım:)gömüyorum yine haşlanmış yumurtaları
haftaya bomba gibi gelirsin :)
beslenme menülerin sporun harika. daha güzel sonuç bekliyordum tartı mı bozuk kır gitsin
haftasonu geç kalkıyorum karatay maratay yapmıyorumYok yok. beslenmede iyiyim ama Kahvaltı buna dahil değil.
El insaf! 6:00da uyanıp nasıl kahvaltı edeyim yahu.
Uyumak varken
gömüyorum yine haşlanmış yumurtaları
haftasonu geç kalkıyorum karatay maratay yapmıyorum
bizde de mutfak yok. Merkez ofiste var ama oraya gidemiyorum artık şubedeyim. Ama birsüürüüü pirizimiz var. Tak fişi bitir işi.ofisinize bayıldım:)
bende hiç yok sadece çay. mutfak yok hiç bi şey yok
yemekhanemiz var..
bizim işyeri şekersiz kurumdu çikolatasiz paketsiz
aöf mü çalıştın mı ?Bizde de çay ocağı var. Buzdolabı var. Ama bendeki kalpazanlık "dünyada yok"
Yumurta haşlama makinem de var. buraya getirip yapabilirim de. peynir zeytin yeşillik alıp yıkayıp salata bilem yapabilirim. Ama ı-ı içimden gelmiyor.
Kalkabilsem evde yapmak istiyorum ama kaldıramıyorum kendimi.
Bu arada benim de tüm haftasonu sınavım var. Sabah ve akşam üstü olmak üzere.
bizdede var ama müdür izin vermiyo.bizde de mutfak yok. Merkez ofiste var ama oraya gidemiyorum artık şubedeyim. Ama birsüürüüü pirizimiz var. Tak fişi bitir işi.
aöf mü çalıştın mı ?
bende ne bölümü okuyorsun?Evet. Açıköğretim.
Tabiki de çalışmadım
bende ne bölümü okuyorsun?Evet. Açıköğretim.
Tabiki de çalışmadım
kaçinci sinif?Sosyoloji
Sen?