• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

gömüyorum yine haşlanmış yumurtaları :rolleyes:
Ofise yumurta haşlama makinesi aldık ahahahha sürekli yumurta haşlıyoruz :D bu vesileyle kahvaltı ediyorum süper oldu.

Kızlar 12 ye kadar beklyrm yazmayan olursa listeye alamıycm maalesef

Ofise yumurta haşlama makinesi aldık ahahahha sürekli yumurta haşlıyoruz :KK70: bu vesileyle kahvaltı ediyorum süper oldu.
ofisinize bayıldım:)
bende hiç yok sadece çay. mutfak yok hiç bi şey yok:D
yemekhanemiz var..
bizim işyeri şekersiz kurumdu :D çikolatasiz paketsiz :D

Ofise yumurta haşlama makinesi aldık ahahahha sürekli yumurta haşlıyoruz :KK70: bu vesileyle kahvaltı ediyorum süper oldu.
bende hiç yok sadece çay. mutfak yok hiç bi şey yok:D
yemekhanemiz var..
bizim işyeri şekersiz kurumdu :D çikolatasiz paketsiz :D

Bizde de çay ocağı var. Buzdolabı var. Ama bendeki kalpazanlık "dünyada yok"

Yumurta haşlama makinem de var. buraya getirip yapabilirim de. peynir zeytin yeşillik alıp yıkayıp salata bilem yapabilirim. Ama ı-ı içimden gelmiyor.

Kalkabilsem evde yapmak istiyorum ama kaldıramıyorum kendimi.

Bu arada benim de tüm haftasonu sınavım var. Sabah ve akşam üstü olmak üzere. :(

bende hiç yok sadece çay. mutfak yok hiç bi şey yok:KK70:
yemekhanemiz var..
bizim işyeri şekersiz kurumdu :KK70: çikolatasiz paketsiz :KK70:
bizde de mutfak yok. Merkez ofiste var ama oraya gidemiyorum artık şubedeyim. Ama birsüürüüü pirizimiz var. Tak fişi bitir işi. :D

Bizde de çay ocağı var. Buzdolabı var. Ama bendeki kalpazanlık "dünyada yok"

Yumurta haşlama makinem de var. buraya getirip yapabilirim de. peynir zeytin yeşillik alıp yıkayıp salata bilem yapabilirim. Ama ı-ı içimden gelmiyor.

Kalkabilsem evde yapmak istiyorum ama kaldıramıyorum kendimi.

Bu arada benim de tüm haftasonu sınavım var. Sabah ve akşam üstü olmak üzere. :KK43:
aöf mü:KK43: çalıştın mı ?

Cumaaa fotosuuu 38 beden pantoluma sığdım

6A6EE61E-78B8-4DB9-B4C3-74457B81DFC2.jpeg 7FE9C4EB-8500-4207-B874-A945AFAA3627.jpeg

Bn de evi sildim süpürdüm yoruldum bee 🙈🙈🙈ev kadınlığı bana göre değil valla daral geldi artık

Kahve yaptım kendime dinlenyrm şuan
Boynumda ağrıyo deli gibi

Back