- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Bence sen kilo vermesen de üzülme çünkü tahminime göre baya bi sıkılaşacaksın SummerNeredeyse dörtte biri bitmiş. Süper!
Yarın sınava girecek gibi heyecanlıyım. 100 gr verseydim bari.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence sen kilo vermesen de üzülme çünkü tahminime göre baya bi sıkılaşacaksın SummerNeredeyse dörtte biri bitmiş. Süper!
Yarın sınava girecek gibi heyecanlıyım. 100 gr verseydim bari.
köftler büyük olabilir ama düzensiz beslenmeKöfteler büyüktü bide salata bol yaptım acıkmadım valla kızlar yarın size güzel bir menü sözüm olsun
Ben kendimden şüpheliyim haftasonu bol bol karboladım kendimi
heepp arkadaşlarımın yüzünden resmenn kilo verdim diyee beni çekemedilerArada olur o kadar. Bence gayet güzel gidiyorsun.
Bence sen kilo vermesen de üzülme çünkü tahminime göre baya bi sıkılaşacaksın Summer
heepp arkadaşlarımın yüzünden resmenn kilo verdim diyee beni çekemediler
arada olmalı yoksa alışkanlıkları bi köşeye atmak çok zor
kahvemi de içemedim yarısı kaldı
d,mii ekmeği bandıra bandıra yesek meselaaArada kesinlikle olmalı. Üç günlük hayat hep böyle geçer mi ya? Güzel olan her şey yasak zaten. Pofff!
d,mii ekmeği bandıra bandıra yesek meselaa
Düşünmeyeliimmmm sabah tartılcazzz ona odaklanmalıyızOfff, nasıl güzel bir şey bu. Sıcacık beyaz ekmeği kahvaltıda menemenle yediğini düşünsene. Üstüne de ince bir dilime sürülmüş nutella... Poffff! Ben ne yapıyorum ama? Varsa yoksa yulafı katıyorum her bir şeye. Batsın bu dünya!!!
Almam ben ondan bi daha. Bi tanesi küflü çıktı, 5 paket duruyor. Ucuz etin yahnisiii.Samsonn a101 e patlaklar geliyomuş gıızzz
GunaydinnGünaydınnnnn
Bende cikmadimBu da benim tartım ama wcye çıkmadım sabah Eki Görüntüle 2257746
Onun etkisi de oluyo beybi neyse bu haftalık böyle olsun hiç önmli değilBende cikmadim
Olsun kuzu gitsin de 300-500 hiç fark etmez, 80 lere az kalmışsın hadi gözün aydın300 gr gitti iyi yinede