Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi keyif kahvesi içilirrr
afiyet olsun cnmÇayımla eşlik ediyorum sana.
kuzuummm çok az yiyosuun bak böyle kilo alman çok normal haberin olsunSabah 2 dilim ekmek 1 dilim peynir yeşillik
Aksam 4 kasap köfte büyük, bir tabak salata
Spor 30 dk acardio 25 dk pilates şimdi de yoğurt yiyorum.bugün tamamdır şekersiz bir sekilde
Sabah 2 dilim ekmek 1 dilim peynir yeşillik
Aksam 4 kasap köfte büyük, bir tabak salata
Spor 30 dk acardio 25 dk pilates şimdi de yoğurt yiyorum.bugün tamamdır şekersiz bir sekilde
acıkmıyorumki yaa haklısınız yanlış besleniyorum dikkat edicem artık kızlarkuzuummm çok az yiyosuun bak böyle kilo alman çok normal haberin olsun
valla ben böyle beslenemem nasıl acıkmıyorsun acık yani ye biraz ne bileyim çiğ sebze falan ye enerji al, bu şekilde kendine büyük zarar veriyorsunacıkmıyorumki yaa haklısınız yanlış besleniyorum dikkat edicem artık kızlar
Öğlen 4 büyük köfte yanına 1 domates 1 salatalık 1 havuç yedim salata yapıp yaklaşık 150gr et vardı aslında az değil bakıncavalla ben böyle beslenemem nasıl acıkmıyorsun acık yani ye biraz ne bileyim çiğ sebze falan ye enerji al, bu şekilde kendine büyük zarar veriyorsun
ŞEKERSİZ 22. GÜNÜ TAMAMLAYANLARRR
pofu Samsonn BenimKemiklerimiri CKbeautyandsheer @Summer-girl aypare ackerman
SİL BAŞTAN ŞEKERSİZ YAPANLAR
@orkidekaramel şekersiz 11. gün
BİLDİRİM YAPMAYANLARRR
@hande_buse @ekilem81
@ekilem81 kuzum sesin çıkmıyor hayırdır nerelerdesin?
kızlarrr 22. günü de bitirdik
1 ayın dolmasına kaldı 7 günnnn
şaka gibi zaman akıp gidiyoorrrr
yarın 3. hafta tartı günüüüü
kalan süre 67 :))
Ben kendimden şüpheliyim haftasonu bol bol karboladım kendimiNeredeyse dörtte biri bitmiş. Süper!
Yarın sınava girecek gibi heyecanlıyım. 100 gr verseydim bari.