Gram gram gidiyor vücudumda eksik yüzünden ol olmazsa gerçekten hızlı giderdi beslenmeme dikkat ediyorum öğlen ağır yemek çıkarsa dokunmuyorum spor yapmadım daha AÖF sınav var yarın dua edin de iyi geçsinOlsun kuzu gitsin de 300-500 hiç fark etmez, 80 lere az kalmışsın hadi gözün aydın
Şekeri çıkartınca vücut dinç hale geliyor ben mutlu uyanıyorum :) uykulu uykulu yüzümü yıkayınca açılıyor tartiya wcden sonra cikErken kalkıyrm 2 gündür annem bi şoklardasanki bn hiç erken kalkmıyodum yaa işe giderken 5.30 da uyanyrdm daha nolsun
Aynenn hatta 5.40 da kalkmıştım ama dedim erken geri yatŞekeri çıkartınca vücut dinç hale geliyor ben mutlu uyanıyorum :) uykulu uykulu yüzümü yıkayınca açılıyor tartiya wcden sonra cik
Canım bişi sorucam. Ölçü olarak incelmişim, ayriyeten eskiden bacaklar yumuşacıktı şimdi dokununca bariz sert. Neden kilo aldım benAynenn hatta 5.40 da kalkmıştım ama dedim erken geri yat
Yok beybi kahvaltımı ettm malum karatay denemesi yapyrm
Haftasonu Karatay yapmıyorumAynenn hatta 5.40 da kalkmıştım ama dedim erken geri yat
Yok beybi kahvaltımı ettm malum karatay denemesi yapyrm
Ödem olabilir miCanım bişi sorucam. Ölçü olarak incelmişim, ayriyeten eskiden bacaklar yumuşacıktı şimdi dokununca bariz sert. Neden kilo aldım ben
Bn bunu bi kaç defa anlattım, tartıya aldanmayın ölçümler her zaman daha iyidirCanım bişi sorucam. Ölçü olarak incelmişim, ayriyeten eskiden bacaklar yumuşacıktı şimdi dokununca bariz sert. Neden kilo aldım ben
bn başldım devam ederimHaftasonu Karatay yapmıyorumOff bide sabah bide öğleden sonra sınav kafam bı milyon
Bu hafta nazar değdi heGünaydın
64,7 ----> 65,3 ===== +500 gr
Bu hafta benim de tuvalet düzenim yok kahvaltı yapmadığım için
Abbooooooo kızzzzz küçücükkk kaldınGünaydıııııınnnnnnnnn
Eki Görüntüle 2257767
Ayy valla tartıyı görünce bir oh çektim geçen haftadan sonra korkuyordum.Abbooooooo kızzzzz küçücükkk kaldın
Şuan @orkidekaramel ve sen kilo verdn aramızda bakalım diğerleri ne olmuş:)Ayy valla tartıyı görünce bir oh çektim geçen haftadan sonra korkuyordum.
Çok dert etmiyorum :)bn başldım devam ederim
Bu hafta nazar değdi he
Bn bunu bi kaç defa anlattım, tartıya aldanmayın ölçümler her zaman daha iyidir
Kilo alırsın ama yağdan kaybeder kastan kazanırsın bu da sende incelmeleri ve sıkılaşmaları sağlar
ben mezur ölçülere inaniyorum ya. o farklı gösteriyor.Şuan @orkidekaramel ve sen kilo verdn aramızda bakalım diğerleri ne olmuş:)
haftaya bomba gibi gelirsin :)Çok dert etmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?