Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Aslında biraz maydanoz ve karbonat katsaydım farklı olabilirdi. Deneyip sonucunu paylaşırım burada. :)
süt katma bence canım. Peynir ve dediğin gibi ya yeşillik ya baharat ile dene.

Ben bol tereyağında yaptım, sonra altı pişip tavada oynar oluyor omlet, o zaman da üstüne bi kapak kapattım ki, sıcaktan üstü de iyi pişti bu şekilde. Resimde belli olmadı ama en az 1,5 cm vardı kalınlığı.

Tamam, bir dahakine o şekilde deneyeyim o zaman. Çok daha güzel olacağına inanıyorum. :)

bu tarçinli diyo:) ee tarçinliysa tuza gerek yok ki:)

bu tarçinli diyo:) ee tarçinliysa tuza gerek yok ki:)
Kız Allah iyiliğini versin. Eşofmanlı Şevket hocanın dediği gibi, biz bunu daha önce anlatmadık mı? Borazanla anlattık, şişme ördekle anlattık İkisi farklı şeyler. Bak yine görsel ekliyorum:

1-
bu tek başına yediğim. Çayın yanına kurabiye niyetine, ya da kahvaltı da ekmek yerine gidiyor. Buna zaten bişey katamazsın. İri taneli atıştırmalık bişey bu. Tatlı gibi tadı var

2- Bu ise yulaf kepeği. . Saman gibi tadı olan bu. Bildiğin talaş kıvamında ama omlete, yoğurda bunu katabilirsin. İster tuzlu yap, ister tarçın ve meyve ile yoğurda kat. Kattığın şey daha doyurcu oluyor.

Bn geldimmm kızlaarr
Antreman bitti yorgunluğu çöktü
Bugün inanılmaz bunaldım evde
Antremanı da zorla yaptım açıkcası
Ama neyseki yapmışım
Şimdi fırına attığımkabakların pişmesini beklyrm
İlginçtir acıkmadım hiç
Şu saat oldu yemek yeme isteği yok ama mecbur yicm
Yemek pişince detaylı yazarım artıkın

Şekersiz 16. Gün

Sabah 2 büyük bardak su

Kahvaltı 9.30
Zeytin peynir sucuklu yumurta çiğ yer fıstığı domates salatalık şekersiz çay

Öğlen 13.30
Kıymalı karnabahar
Salata ev yapımı turşu

Spor öncesi ara
Sütlü kahve
Biraz beyaz leblebi 3 ceviz biraz yer fıstığı

Akşam 19.00
Fırında baharatlı kabak yoğurt

Spor: p90x stretch core cardio balance fitness blender abs

Su:3-3.5 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…