sağ ol tatlımEline sağlık Pofuuuu
Summer-girl 'ü heyacanla bekliyoruz. Makarna, lahmacun ve iskendere rağmen listeleri sallarsa, metabolizmasına helal valla
Ben de stres kaynaklı üzüntü moral bozukluğu oldu ama hedefe odaklandım artıkkızlar karatay şuan iyi gidiyorbugün geç kalktım ama olsun aralardaki zaman farkı en az 4 saat olacak zaten
Eline sağlık Pofuuuu
Summer-girl 'ü heyacanla bekliyoruz. Makarna, lahmacun ve iskendere rağmen listeleri sallarsa, metabolizmasına helal valla
Evet yaa, en önemlisi bu! Süperiz bencee. Nazarlar değmesin bizee
ah ah o makarnalar lahmacunlar diyorumm :) geçmiş olsunEy makarna, ey lahmacun, ey iskender yaktınız beni. 600 gram alarak 51.4'e yükselmiş bulunmaktayım.
Bir özeleştiri yapmak farz oldu. Benim için muazzam kötü bir haftaydı. Ekmeği kestim güya ama bu bir haftaya sığdırdığım makarna, lahmacun ve iskenderle saçmalamışım gerçekten. Eee, bir de sporu da aksatınca olanlar oldu tabii.
Samsonn metabolizmam yine de fena değilmiş hani.
Ekmeği kesmiş olmam çok büyük bir artı benim için. Eğer yukarıdaki canavarları eklemeseydim, geçen haftaki performansımı gösterebilirdim yine. Neyse, ben dersimi aldım.
Takvimler 12.04.2019'u gösterdiğinde tartıda 49 ile başlayan sayıları görmek dileğiyle...
Öğle menüm
-3-5 kaşık mercimek çorba
-tas kebabı
-haşlanmış karnabahar
-yoğurtlu ıspanak
afiyet olsun kızlar :)Bu hafta ilk 3'e gireceğimi hayatta tahmin edemezdim
Ben de sabah 1 yumurta, 2 hurma, 2 ceviz biraz yulaf kepeği yedim.
Öğlen kinoalı nohut. İçinde baharat ve zeytinyağı da var. Fena tok tutuyor bu kinoa
ben yulafi niye sevmedim bilmiyorum gerçekten diyet yapasim yokBu hafta ilk 3'e gireceğimi hayatta tahmin edemezdim
Ben de sabah 1 yumurta, 2 hurma, 2 ceviz biraz yulaf kepeği yedim.
Öğlen kinoalı nohut. İçinde baharat ve zeytinyağı da var. Fena tok tutuyor bu kinoa
ben yulafi niye sevmedim bilmiyorum gerçekten diyet yapasim yoksağlıklı bi şekilde kilo vermek istiyorum:)
Yulafın kendisi boş boş bişey benzemiyor zaten...at yemi gibi, Allah affetsinben yulafi niye sevmedim bilmiyorum gerçekten diyet yapasim yoksağlıklı bi şekilde kilo vermek istiyorum:)
Summer içine elma rendele, çok az tereyağı, azıcık süt (bi kaç kaşık belki), bol tarçın. Şekil ver fırınla, al sana elmalı kurabiyeeYulafı ben de hiç sevmedim ama feci tok tutuyor. :)
Summer içine elma rendele, çok az tereyağı, azıcık süt (bi kaç kaşık belki), bol tarçın. Şekil ver fırınla, al sana elmalı kurabiyee
ilk hafta çok güzeldi hepimizin motivasyonu yüksekti.
bu hafta niye öle oldu
haftaya umarim hepimiz kilo vermiş bi şekilde gelecegiz..
gaza getireyim lütfen birbimize destek verelim menülerimizi eleştirelim..
evet:) almak lazim un yerine yulafi kullansam iyiYulafı ben de hiç sevmedim ama feci tok tutuyor. :)
Yazarım tabii. Krebe yulaf ezmesi mi katmıştın? Ben kepeği katıyorum, ama omlete, 2 yumurta. Çok da fena olmuyor aslında. Hatta karbonatla kabardı, börek gibi olduyduBirkaç gün önce yulaflı krep yaptım da nasıl bir şey bu? Yaşama sevincimi yitirdim resmen.
İşte benim böyle tariflere ihtiyacım var. Sağ olSamsonn . Aklına geldikçe yaz lütfen.
benimki yulaf ezmesi :) kepegi degildi:)Yazarım tabii. Krebe yulaf ezmesi mi katmıştın? Ben kepeği katıyorum, ama omlete, 2 yumurta. Çok da fena olmuyor aslında. Hatta karbonatla kabardı, börek gibi olduydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?