Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

kızlar karatay şuan iyi gidiyor bugün geç kalktım ama olsun aralardaki zaman farkı en az 4 saat olacak zaten
Ben de stres kaynaklı üzüntü moral bozukluğu oldu ama hedefe odaklandım artık inşallah böyle devam canımm bozma hiç çok güzel gidiyorsun

Ey makarna, ey lahmacun, ey iskender yaktınız beni. 600 gram alarak 51.4'e yükselmiş bulunmaktayım.

Bir özeleştiri yapmak farz oldu. Benim için muazzam kötü bir haftaydı. Ekmeği kestim güya ama bu bir haftaya sığdırdığım makarna, lahmacun ve iskenderle saçmalamışım gerçekten. Eee, bir de sporu da aksatınca olanlar oldu tabii.

Samsonn metabolizmam yine de fena değilmiş hani.

Ekmeği kesmiş olmam çok büyük bir artı benim için. Eğer yukarıdaki canavarları eklemeseydim, geçen haftaki performansımı gösterebilirdim yine. Neyse, ben dersimi aldım.

Takvimler 12.04.2019'u gösterdiğinde tartıda 49 ile başlayan sayıları görmek dileğiyle...

ah ah o makarnalar lahmacunlar diyorumm :) geçmiş olsun

ŞEKERSİZ GEÇEN 16 GÜN VE İKİNCİ HAFTA SONUÇLARI

@orkidekaramel 90.4
@blackkrosee21 67.4
@CKbeautyandsheer 64.7
@fulias 64.7
@pofu 68.7
E ekilem81 71
hande_buse 61
Samsonn 66

VERİLEN KİLO MİKTARI-YÜZDE-SIRALAMA

pofu -1,2kg %1,71
@orkidekaramel -0,5gram %0,55
@Samsonn -0,2gram %0,3

KİLO ALANLAR MİKTAR-YÜZDE-SIRALAMA
@Summer-girl +0,6gram %1,18
hande_buse +0,5gram %0,82
@fulias +0,2gram %0,31
@ekilem81 +0,2 gram %0,282

SABİT KİLODA KALANLAR

@blackkrosee21
@CKbeautyandsheer

kilo verenleri tbrk ediyorum, bu hafta biraz motivasyon düşüklüğü vardı tartıya da yansıdı, üzülmek yok bu hafta bitti yeni haftaya geçiyoruz artık daha sıkı daha pozitif olarak hepinize güveniyorum

ikinci hafta kraliçesi
@pofu %1.71

ikinci hafta 2. @orkidekaramel %0.55

ikinci hafta 3. @Samsonn %0.3

Bu hafta ilk 3'e gireceğimi hayatta tahmin edemezdim

Ben de sabah 1 yumurta, 2 hurma, 2 ceviz biraz yulaf kepeği yedim.

Öğlen kinoalı nohut. İçinde baharat ve zeytinyağı da var. Fena tok tutuyor bu kinoa

ilk hafta çok güzeldi hepimizin motivasyonu yüksekti.
bu hafta niye öle oldu

haftaya umarim hepimiz kilo vermiş bi şekilde gelecegiz..
gaza getireyim lütfen birbimize destek verelim menülerimizi eleştirelim..

Bu hafta ilk 3'e gireceğimi hayatta tahmin edemezdim

Ben de sabah 1 yumurta, 2 hurma, 2 ceviz biraz yulaf kepeği yedim.

Öğlen kinoalı nohut. İçinde baharat ve zeytinyağı da var. Fena tok tutuyor bu kinoa
ben yulafi niye sevmedim bilmiyorum gerçekten diyet yapasim yok sağlıklı bi şekilde kilo vermek istiyorum:)

ben yulafi niye sevmedim bilmiyorum gerçekten diyet yapasim yok sağlıklı bi şekilde kilo vermek istiyorum:)
Yulafın kendisi boş boş bişey benzemiyor zaten...at yemi gibi, Allah affetsin ama işte omlete katarsan, arada kaynar tok tutar. Ya da kurabiye falan yaparsan biraz bişeye benzer.

Benim yediğim şu bak : tarçınlıı... hakkaten güzel, çayın yanına tatlı atıştırmalık gibi gidiyor.

Summer içine elma rendele, çok az tereyağı, azıcık süt (bi kaç kaşık belki), bol tarçın. Şekil ver fırınla, al sana elmalı kurabiyee

Birkaç gün önce yulaflı krep yaptım da nasıl bir şey bu? Yaşama sevincimi yitirdim resmen.

İşte benim böyle tariflere ihtiyacım var. Sağ ol Samsonn . Aklına geldikçe yaz lütfen.

ilk hafta çok güzeldi hepimizin motivasyonu yüksekti.
bu hafta niye öle oldu

haftaya umarim hepimiz kilo vermiş bi şekilde gelecegiz..
gaza getireyim lütfen birbimize destek verelim menülerimizi eleştirelim..

Olumsuz bir durum yok, bence her şey normal. Sonuçları şaşkınlıkla karşılayan yok sanırım. Herkes sonucuna bakarak doğrularını ve yanlışlarını gördü ve önümüzdeki hafta canavar gibi olacağız.

Birkaç gün önce yulaflı krep yaptım da nasıl bir şey bu? Yaşama sevincimi yitirdim resmen.

İşte benim böyle tariflere ihtiyacım var. Sağ ol Samsonn . Aklına geldikçe yaz lütfen.
Yazarım tabii. Krebe yulaf ezmesi mi katmıştın? Ben kepeği katıyorum, ama omlete, 2 yumurta. Çok da fena olmuyor aslında. Hatta karbonatla kabardı, börek gibi olduydu

Yazarım tabii. Krebe yulaf ezmesi mi katmıştın? Ben kepeği katıyorum, ama omlete, 2 yumurta. Çok da fena olmuyor aslında. Hatta karbonatla kabardı, börek gibi olduydu
benimki yulaf ezmesi :) kepegi degildi:)
kepegi nerden bulunuyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…