• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

05.04.2019-Muhteşem Programın 16. Günü:

- Kahvaltı (yumurta, peynir, zeytin, domates, yeşillik, brokoli, ceviz)
- Ara (kahve, corba, fıstık, elma)
- Akşam (çorba, bulgur pilavı, turşu)
- Spor olarak şunları yapacağım: 1 saat yürüyüş + Didem Fitness 1. Gün + 30 squat + 20 sn plank (bir değişiklik olursa yazarım)

Ekmeksiz geçen 11. koca günümdü. Ekmeksiz yaşamaya alıştım artık. Müthiş mutluyum bunun için.

16. günüm tastamamdır. :KK36:

05.04.2019-Muhteşem Programın 16. Günü:

- Kahvaltı (yumurta, peynir, zeytin, domates, yeşillik, brokoli, ceviz)
- Ara (kahve, corba, fıstık, elma)
- Akşam (çorba, bulgur pilavı, turşu)
- Spor olarak şunları yapacağım: 1 saat yürüyüş + Didem Fitness 1. Gün + 30 squat + 20 sn plank (bir değişiklik olursa yazarım)

Ekmeksiz geçen 11. koca günümdü. Ekmeksiz yaşamaya alıştım artık. Müthiş mutluyum bunun için.

16. günüm tastamamdır. :KK36:
kuzuu didem fitness baştan mı alıyorsun?

harikasın valla ekmeksiz hayata alıştın :)

kuzuu didem fitness baştan mı alıyorsun?

harikasın valla ekmeksiz hayata alıştın :)

Evet, baştan başlayıp düzenli bir şekilde devam edeceğim pofu pofu . Bu sefer kaytarmak yok, sporsuz tek bir gün geçirmek yok. :)

Ekmeksiz hayat mükemmel, herkese şiddetle tavsiye ederim. İlk 1 hafta zor ama bir bakmışsınız ki alışmısşınız. :)

Evet, baştan başlayıp düzenli bir şekilde devam edeceğim pofu pofu . Bu sefer kaytarmak yok, sporsuz tek bir gün geçirmek yok. :)

Ekmeksiz hayat mükemmel, herkese şiddetle tavsiye ederim. İlk 1 hafta zor ama bir bakmışsınız ki alışmısşınız. :)
inş cnm kaytarmadan yaparsın..bazen ben de bi deliriyorum sıkılıyorum bi şey yapasım gelmiyor ama bırakmamak en doğrusu

filtre kahve yaptım ooff çok koymuşumm acı acı keşke içmeseydim :S

5 Nisan menüm :
Sabah 7: tam buğday ekmeğinden sucuklu ve kaşarlı tost
Öğlen 11 buçuk :1 kepce mercimek çorbası, 3 kaşık bulgur pilavı, azıcık dana eti
Aksam yemegi 5e doğru:avuc içi kadar haşlanmış tavuk göğsü.,bir biber biraz maydonoz.

60 dk pilates yaptım totalde bacaklarım için
Şu 2.5 yatana kadar 3

5 Nisan menüm :
Sabah 7: tam buğday ekmeğinden sucuklu ve kaşarlı tost
Öğlen 11 buçuk :1 kepce mercimek çorbası, 3 kaşık bulgur pilavı, azıcık dana eti
Aksam yemegi 5e doğru:avuc içi kadar haşlanmış tavuk göğsü.,bir biber biraz maydonoz.

60 dk pilates yaptım totalde bacaklarım için
Şu 2.5 yatana kadar 3
afiyet olsun cnm

Yemeeeek hellimli salata
BD468A21-276C-4E09-ADDC-27809DFB6977.jpeg

Merhaba, siz başlayalı 2 haftayı geçmiş ama yine de sormak istiyorum. Şimdi katılabiliyor muyuz?

Back