Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afiyet olsun cnmAksam menüm
-2 minik muz
-1-2 kaşık yulaf
-tarçın
kuzuu didem fitness baştan mı alıyorsun?05.04.2019-Muhteşem Programın 16. Günü:
- Kahvaltı (yumurta, peynir, zeytin, domates, yeşillik, brokoli, ceviz)
- Ara (kahve, corba, fıstık, elma)
- Akşam (çorba, bulgur pilavı, turşu)
- Spor olarak şunları yapacağım: 1 saat yürüyüş + Didem Fitness 1. Gün + 30 squat + 20 sn plank (bir değişiklik olursa yazarım)
Ekmeksiz geçen 11. koca günümdü. Ekmeksiz yaşamaya alıştım artık. Müthiş mutluyum bunun için.
16. günüm tastamamdır.
kuzuu didem fitness baştan mı alıyorsun?
harikasın valla ekmeksiz hayata alıştın :)
inş cnm kaytarmadan yaparsın..bazen ben de bi deliriyorum sıkılıyorum bi şey yapasım gelmiyor ama bırakmamak en doğrusuEvet, baştan başlayıp düzenli bir şekilde devam edeceğim pofu . Bu sefer kaytarmak yok, sporsuz tek bir gün geçirmek yok. :)
Ekmeksiz hayat mükemmel, herkese şiddetle tavsiye ederim. İlk 1 hafta zor ama bir bakmışsınız ki alışmısşınız. :)
afiyet olsun cnm5 Nisan menüm :
Sabah 7: tam buğday ekmeğinden sucuklu ve kaşarlı tost
Öğlen 11 buçuk :1 kepce mercimek çorbası, 3 kaşık bulgur pilavı, azıcık dana eti
Aksam yemegi 5e doğru:avuc içi kadar haşlanmış tavuk göğsü.,bir biber biraz maydonoz.
60 dk pilates yaptım totalde bacaklarım için
Şu 2.5 yatana kadar 3
inş cnm kaytarmadan yaparsın..bazen ben de bi deliriyorum sıkılıyorum bi şey yapasım gelmiyor ama bırakmamak en doğrusu
hadii bakalıımm :) bekliyorummm herkesi spora alıştırcam aypare ackerman da didem ablayla başlıycakAynen öyle, düzenli yapmadıkça verim alınmıyor maalesef.
Bir de bir azim geldi ki sorma. :)
hadii bakalıımm :) bekliyorummm herkesi spora alıştırcam aypare ackerman da didem ablayla başlıycak
harikkaaa afiyet olsunnnYemeeeek hellimli salata
Eki Görüntüle 2254983
Summer-girl ben dambil gelsin öyle başlıyorum, ama sınavlar çok yoğun olacak işte o var ara vermemem lazim
❤❤ben de oyleeEvet, ara verince bir esprisi olmuyor gerçekten.
Süper! Sevindim aynı programı uygulayacağımıza.