- 18 Şubat 2010
- 15.980
- 19.852
- 498
Tşk ederim balımmMuhteşemsin tebrik ederimmm beybisii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tşk ederim balımmMuhteşemsin tebrik ederimmm beybisii
ben karatay diyeti yapmıyorum şekersiz diyetteyim:) ama karatay da hoşuma gitti .yapar cnm hormon ise ayrıca kilo yapar ama sen spora gidiyosun kas artışı olmuş olabilir o yüzden tartıya takılmayalım
evet bn de gördüm onu ama ne karatayda ne şekersiz de patates vermiyor bilemedim o kendince uygulamış sanırım yalnız kadın ne ekmek yemiş ne ara öğn yapmış
kesinlikle katılıyrm
Bn diyetisyenle uygularken tartıda sabit çıkmıştım ama belim de acaip incelme vardı belden 1 kilo yağ kaybım olmıştu ve kas oranım artmıştı bu yüzden tartı sabitti
şekersizde patates yok ama kuzuben karatay diyeti yapmıyorum şekersiz diyetteyim:)
Ahahah senin canın patates istedi dimii doğru söyleecanan karatayı sevmedim sevmediğim için onun diyetini yapmadim
karatay diyeti hoşuma gitmedi de degil
şekeri bastırmaya çalıştığım için katıldım şekeri hayatimdan çikarmak ve kilo verebilmek için burdayim :)
patatesin şekeri olduğu da öğrendim ama yinede doğal şeker o
evet :) patatesi yemediğim için çöpe gidiyor yazik eşim yapıyo adamcagiz patates gibi olduşekersizde patates yok ama kuzu
evettt yemiyorum ki:/ yasak dediniz yaAhahah senin canın patates istedi dimii doğru söylee
Çok patatesli bi gün olduevet :) patatesi yemediğim için çöpe gidiyor yazik eşim yapıyo adamcagiz patates gibi oldu
olsun sonuçta 200 gram da bi şeydirAnacuğumuuun yemekleri diye dayanamayıp her gün dolu dolu 3 öğün yiyince böyle oldu tabi sadece 200 gram vermişim. Eki Görüntüle 2254652
maalesef her diyetin devamı gelyrpofu bir bardakçayı ve bitmeyen diyt yokmu
bi summer kaldi sanirim ben ikinci yada üçüncü oluyorumolsun sonuçta 200 gram da bi şeydir
maalesef her diyetin devamı gelyr
evet cnm Summer-girl kaldı bekelemdeyim ben de listeyi hazırlamaya geldimbi summer kaldi sanirim ben ikinci yada üçüncü oluyorum
Helal sana Pofu! Azmin, sporun farkı bu kesinlikle.Bu da bnm tartım şok oldum çünkü beklemiyordum en son bu rakımı sanırım 7-8 yıl önce görmüştüm 65 e az kaldı ya şaka makaaaayyyyy
-1.2 geçen hafta ile
dene bence:)Helal sana Pofu! Azmin, sporun farkı bu kesinlikle.
Bütün hafta totomu yerinden oynatmadım ben. Merdiven bile çıkmıyorum yaw. Haftaya sporu da ekleyip, nasıl bir fark yaratacağını görmeliyim.
yani sabah çekemeyenler oluyor ama osnuçta kimse yalan söylemez inanıyorum bentartı resim yok tartı resimsiz atabiliyor mu @pofu
tşk ederim cnm spor yapmak benim için su içmek gibi bi şey, yuapmayınca vicdanen rahatsız oluyorum benimki biraz piskopat seviyesi oldu ama olsun halter alıcam en kısa zaman popom içine göçtü yaa ben onu kaldırmak istyrmHelal sana Pofu! Azmin, sporun farkı bu kesinlikle.
Bütün hafta totomu yerinden oynatmadım ben. Merdiven bile çıkmıyorum yaw. Haftaya sporu da ekleyip, nasıl bir fark yaratacağını görmeliyim.
yoo kuzuuu 6 dan sonra değil 8 den sonra yemek yok ama çay kahve yeşil çay su içebilirsindene bence:)
ben bu hafta kesin spora başlayacagim bide karatayi deneyecegim ( bu diyeti uygulamiyorum ) 6 dan sonra yemek yok ben 8 i buluyorum yemegi ya:/
Evet yaa, haftaya iddalı gelicem, Pofu'yu tahtından indiricem ( kendine gaz vermeye çalışan umutsuz bi vakkayım )dene bence:)
ben bu hafta kesin spora başlayacagim bide karatayi deneyecegim ( bu diyeti uygulamiyorum ) 6 dan sonra yemek yok ben 8 i buluyorum yemegi ya:/
tşk ederim kuzuumm çok sağ ol kesinlikle sporun büyük etkisi var bunda daha tam ölçümlerimi almadım bile :/pofu sana tebrik ediyorum tahminim doğru çikti çünkü geçen cuma günden bugüne kadar menülerin sporun harikaydi - görecegi tahmin ettim
ve diger arkadaşlarada tebrik ediyorum azimin zaferi işte budur.
hayddiii bekliyopruummm atın beniiii göçebe olayımmm heheeeyyytttttEvet yaa, haftaya iddalı gelicem, Pofu'yu tahtından indiricem ( kendine gaz vermeye çalışan umutsuz bi vakkayım )