• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

yapar cnm hormon ise ayrıca kilo yapar ama sen spora gidiyosun kas artışı olmuş olabilir o yüzden tartıya takılmayalım
evet bn de gördüm onu ama ne karatayda ne şekersiz de patates vermiyor bilemedim o kendince uygulamış sanırım yalnız kadın ne ekmek yemiş ne ara öğn yapmış
kesinlikle katılıyrm
Bn diyetisyenle uygularken tartıda sabit çıkmıştım ama belim de acaip incelme vardı belden 1 kilo yağ kaybım olmıştu ve kas oranım artmıştı bu yüzden tartı sabitti
ben karatay diyeti yapmıyorum şekersiz diyetteyim:) ama karatay da hoşuma gitti .

canan karatayı sevmedim sevmediğim için onun diyetini yapmadim:D
karatay diyeti hoşuma gitmedi de degil:D
şekeri bastırmaya çalıştığım için katıldım şekeri hayatimdan çikarmak ve kilo verebilmek için burdayim :)
patatesin şekeri olduğu da öğrendim :D ama yinede doğal şeker o:D

canan karatayı sevmedim sevmediğim için onun diyetini yapmadim:KK70:
karatay diyeti hoşuma gitmedi de degil:KK70:
şekeri bastırmaya çalıştığım için katıldım şekeri hayatimdan çikarmak ve kilo verebilmek için burdayim :)
patatesin şekeri olduğu da öğrendim :KK70: ama yinede doğal şeker o:KK70:
Ahahah senin canın patates istedi dimii doğru söylee😂

Anacuğumuuun yemekleri diye dayanamayıp her gün dolu dolu 3 öğün yiyince böyle oldu tabi :D sadece 200 gram vermişim. kg.jpg

Bu da bnm tartım 🤣🤣 şok oldum çünkü beklemiyordum en son bu rakımı sanırım 7-8 yıl önce görmüştüm😂😂😂😂😂😂😂 65 e az kaldı ya şaka makaaa😂😂😂ayyyyy🥳🥳🥳🥳🥳

-1.2 geçen hafta ile
Helal sana Pofu! Azmin, sporun farkı bu kesinlikle.:KK52:

Bütün hafta totomu yerinden oynatmadım ben. Merdiven bile çıkmıyorum yaw. :D Haftaya sporu da ekleyip, nasıl bir fark yaratacağını görmeliyim.

Bütün hafta totomu yerinden oynatmadım ben. Merdiven bile çıkmıyorum yaw. :KK70: Haftaya sporu da ekleyip, nasıl bir fark yaratacağını görmeliyim.
dene bence:)
ben bu hafta kesin spora başlayacagim bide karatayi deneyecegim ( bu diyeti uygulamiyorum :D ) 6 dan sonra yemek yok ben 8 i buluyorum yemegi ya:/

pofu sana tebrik ediyorum tahminim doğru çikti çünkü geçen cuma günden bugüne kadar menülerin sporun harikaydi - görecegi tahmin ettim :KK9::KK9:
ve diger arkadaşlarada tebrik ediyorum azimin zaferi işte budur.

tartı resim yok tartı resimsiz atabiliyor mu @pofu:KK70:
yani sabah çekemeyenler oluyor ama osnuçta kimse yalan söylemez inanıyorum ben

Bütün hafta totomu yerinden oynatmadım ben. Merdiven bile çıkmıyorum yaw. :KK70: Haftaya sporu da ekleyip, nasıl bir fark yaratacağını görmeliyim.
tşk ederim cnm :KK200: spor yapmak benim için su içmek gibi bi şey, yuapmayınca vicdanen rahatsız oluyorum :KK70: benimki biraz piskopat seviyesi oldu ama olsun:KK70::KK70: halter alıcam en kısa zaman :KK70: popom içine göçtü yaa ben onu kaldırmak istyrm :KK70:
dene bence:)
ben bu hafta kesin spora başlayacagim bide karatayi deneyecegim ( bu diyeti uygulamiyorum :KK70: ) 6 dan sonra yemek yok ben 8 i buluyorum yemegi ya:/
yoo kuzuuu 6 dan sonra değil 8 den sonra yemek yok ama çay kahve yeşil çay su içebilirsin

pofu sana tebrik ediyorum tahminim doğru çikti çünkü geçen cuma günden bugüne kadar menülerin sporun harikaydi - görecegi tahmin ettim :KK9::KK9:
ve diger arkadaşlarada tebrik ediyorum azimin zaferi işte budur.
tşk ederim kuzuumm çok sağ ol :KK200: kesinlikle sporun büyük etkisi var bunda daha tam ölçümlerimi almadım bile :/

Back