Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

ben karatay diyeti yapmıyorum şekersiz diyetteyim:) ama karatay da hoşuma gitti .

canan karatayı sevmedim sevmediğim için onun diyetini yapmadim
karatay diyeti hoşuma gitmedi de degil
şekeri bastırmaya çalıştığım için katıldım şekeri hayatimdan çikarmak ve kilo verebilmek için burdayim :)
patatesin şekeri olduğu da öğrendim ama yinede doğal şeker o

Ahahah senin canın patates istedi dimii doğru söylee

Bu da bnm tartım şok oldum çünkü beklemiyordum en son bu rakımı sanırım 7-8 yıl önce görmüştüm 65 e az kaldı ya şaka makaaaayyyyy

-1.2 geçen hafta ile
Helal sana Pofu! Azmin, sporun farkı bu kesinlikle.

Bütün hafta totomu yerinden oynatmadım ben. Merdiven bile çıkmıyorum yaw. Haftaya sporu da ekleyip, nasıl bir fark yaratacağını görmeliyim.

Bütün hafta totomu yerinden oynatmadım ben. Merdiven bile çıkmıyorum yaw. Haftaya sporu da ekleyip, nasıl bir fark yaratacağını görmeliyim.
dene bence:)
ben bu hafta kesin spora başlayacagim bide karatayi deneyecegim ( bu diyeti uygulamiyorum ) 6 dan sonra yemek yok ben 8 i buluyorum yemegi ya:/

pofu sana tebrik ediyorum tahminim doğru çikti çünkü geçen cuma günden bugüne kadar menülerin sporun harikaydi - görecegi tahmin ettim
ve diger arkadaşlarada tebrik ediyorum azimin zaferi işte budur.

tartı resim yok tartı resimsiz atabiliyor mu @pofu
yani sabah çekemeyenler oluyor ama osnuçta kimse yalan söylemez inanıyorum ben

tşk ederim cnm spor yapmak benim için su içmek gibi bi şey, yuapmayınca vicdanen rahatsız oluyorum benimki biraz piskopat seviyesi oldu ama olsun halter alıcam en kısa zaman popom içine göçtü yaa ben onu kaldırmak istyrm
dene bence:)
ben bu hafta kesin spora başlayacagim bide karatayi deneyecegim ( bu diyeti uygulamiyorum ) 6 dan sonra yemek yok ben 8 i buluyorum yemegi ya:/
yoo kuzuuu 6 dan sonra değil 8 den sonra yemek yok ama çay kahve yeşil çay su içebilirsin

pofu sana tebrik ediyorum tahminim doğru çikti çünkü geçen cuma günden bugüne kadar menülerin sporun harikaydi - görecegi tahmin ettim
ve diger arkadaşlarada tebrik ediyorum azimin zaferi işte budur.
tşk ederim kuzuumm çok sağ ol kesinlikle sporun büyük etkisi var bunda daha tam ölçümlerimi almadım bile :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…