tartı resim yok tartı resimsiz atabiliyor mu @pofu
Karatay dan devam ediyorsun dimi. Spor varmıGünaydınlar,
Akşam
-yeşil mercimek
-marul arası kasap köfte (yalancı burgerim) :)
-2 kaşık yoğurt-geri kalanı ayran şeklinde tüketebildim.
KİLOM AYNI: 64.7
Bu sabah kahvaltım yok yine. Önümüzdeki hafta kahvaltıyı atlamadan yapmaya devam edeceğim. Kilo vermiyorum ama inceliyorum aynalardan fark ediliyor.
ben uzatcaktim da erken attim06:30 da uyanıp tartıya bulduğuma şükredin
Tam Karatay olmuyor benimki. Sabah kahvaltı edemediğim için.Karatay dan devam ediyorsun dimi. Spor varmı
İlaçlar ödem mi yapıyor acaba ya??? + çıkmama sebep olacak birşey yok menülerimde. Spor da yapıyorum. Ay valla anlamıyorum. Gerçi hafta başında 65 çıkmıştım yine o kadar çıkmadı bugün.
Sıkıntı yapmayın olabilir öyle şeyler
Sıkıntı yapmayın olabilir öyle şeyler
Bahardan kaybaklı uyku olabilir evet ama hareket etmeye çalışın elinizden geldiğnce
yapar cnm hormon ise ayrıca kilo yapar ama sen spora gidiyosun kas artışı olmuş olabilir o yüzden tartıya takılmayalımİlaçlar ödem mi yapıyor acaba ya??? + çıkmama sebep olacak birşey yok menülerimde. Spor da yapıyorum. Ay valla anlamıyorum. Gerçi hafta başında 65 çıkmıştım yine o kadar çıkmadı bugün.
evet bn de gördüm onu ama ne karatayda ne şekersiz de patates vermiyor bilemedim o kendince uygulamış sanırım yalnız kadın ne ekmek yemiş ne ara öğn yapmış
kesinlikle katılıyrmKas yaptıkça insan bir dönem kilo alır veya veremez. O sebeple amaç şekersiz beslenmeye devam...
Bn ufaktan başladım, yani denemekten ne zarar çıkar ki sonuç olarak şekersize harfiyen uyan bi şeyAynen canım haftaya karatay mı yapsak diyoruz bizde
Muhteşemsin tebrik ederimmm beybisiiBu da bnm tartımşok oldum çünkü beklemiyordum en son bu rakımı sanırım 7-8 yıl önce görmüştüm 65 e az kaldı ya şaka makaaa ayyyyy
-1.2 geçen hafta ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?