Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öğle menüm
-tavuk sote
-3 kaşık kısır
-haydari
-zeytinyağlı barbunya
Afiyet olsunnn kızcelerrrBugün menümü
Sabah 7
1 tane tost (tam buğday ekmekten)
Öğlen 12 buçuk
Avuc ici kadar tavuk eti,1 kase domates çorbası ayran
Akşam 6
3 kaşık taze fasulye, 1 kibrit kutusu peynir,7 zeytin
Bugün de tamamdır kizceler
Neden böyle uykusuzsun bir sorun mu var15. Günü tamamlayanlar
aypare ackerman
Samsonn
CKbeautyandsheer
BenimKemiklerimiri
pofu
Kızlar bnm bugün çok kötüydü uykusuzluktn
Kahvaltımı ve ara da içtiğim kahveyi çekmişim hiç farkında değilim
Akşm ayran soda bunara yemek yiyesm yok
Öğlen ayran tavuk salata soda vardı
Spor off yaptım bugün beynim dönüyodu
Yok cnm ya arkadaşım geldi dün sohbet kahve falan derken uykum kaçtı gündüz uykusunu da sevmyrm o yüzden sersemledimNeden böyle uykusuzsun bir sorun mu var
Bu gece güzel bir uyku çekYok cnm ya arkadaşım geldi dün sohbet kahve falan derken uykum kaçtı gündüz uykusunu da sevmyrm o yüzden sersemledim
Afiyet olsun cnm ama bu saatte ana değil ara öğün yapSpordan sonra minnacık ızgara davuk yiyiyorum
Eki Görüntüle 2254478
Beybi bu porsiyon ara öğünden bile az. 2 parça kayısı kadarAfiyet olsun cnm ama bu saatte ana değil ara öğün yap
Ondan demedim. Cnm, gec olduğu için sindirimi kolay saf protein tüketmen daha ii olurBeybi bu porsiyon ara öğünden bile az. 2 parça kayısı kadar
Afiyet şifa ama yarın tartıda + olmasın çok aminHayırlı akşamlar, geceler kızlar.
Herkese 6 dan sonra yemeyin diyen ben 7 de 2 adet karniyarik yedi. Çok severim,dayanamadim pofu
Evet haklısın. Ne yiyebilirim? Eskiden whey falan kullanıyordum saf protein tozu ama o da bana yaramıyor malesef böbrek taşı yapıyor.Ondan demedim. Cnm, gec olduğu için sindirimi kolay saf protein tüketmen daha ii olur
yok yok sakın whey kullanma, kefir yoğurt peynir altı suyu olur, peynir altı suyunu kendin yapabilirsinEvet haklısın. Ne yiyebilirim? Eskiden whey falan kullanıyordum saf protein tozu ama o da bana yaramıyor malesef böbrek taşı yapıyor.
günaydın cnmmm tbrk ederimBen samson gibi olamam ilk ben atayım en iyisi napayım
Bugun -500 gitti
gecen hafta 90.9
-500 gitti diye hiç sevinemedimyok yok sakın whey kullanma, kefir yoğurt peynir altı suyu olur, peynir altı suyunu kendin yapabilirsin
günaydın cnmmm tbrk ederim