• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Günaydınlar,

Akşam
-yeşil mercimek
-marul arası kasap köfte (yalancı burgerim) :)
-2 kaşık yoğurt-geri kalanı ayran şeklinde tüketebildim.

KİLOM AYNI: 64.7

Bu sabah kahvaltım yok yine. Önümüzdeki hafta kahvaltıyı atlamadan yapmaya devam edeceğim. Kilo vermiyorum ama inceliyorum aynalardan fark ediliyor.
Karatay dan devam ediyorsun dimi. Spor varmı

Günaydıın
Sanırım tek +çıkan benimdir.
+200

A178F733-8D2B-4F8E-83C3-A6152A4DB12A.jpeg

İlaçlar ödem mi yapıyor acaba ya??? + çıkmama sebep olacak birşey yok menülerimde. Spor da yapıyorum. Ay valla anlamıyorum. Gerçi hafta başında 65 çıkmıştım yine o kadar çıkmadı bugün.

pofu pofu diyetçikraliçede patates yemiş amaa.:/
takip ediyorum onu valla menüleri harika:)

İlaçlar ödem mi yapıyor acaba ya??? + çıkmama sebep olacak birşey yok menülerimde. Spor da yapıyorum. Ay valla anlamıyorum. Gerçi hafta başında 65 çıkmıştım yine o kadar çıkmadı bugün.

Kas yaptıkça insan bir dönem kilo alır veya veremez. O sebeple amaç şekersiz beslenmeye devam...

E ekilem81 71.00 +200 gram canım , bende 61,00 kilo çıktım pofu pofu regli haftamız canım haftaya gider sanırım :confused: Birde ikimizde çok uyuyoruz ya o da eve gidince gözlerimi açamıyorum diyor uyku da şişirmiş olabilir bizi.

E ekilem81 71.00 +200 gram canım , bende 61,00 kilo çıktım pofu pofu regli haftamız canım haftaya gider sanırım :confused: Birde ikimizde çok uyuyoruz ya o da eve gidince gözlerimi açamıyorum diyor uyku da şişirmiş olabilir bizi.
Sıkıntı yapmayın olabilir öyle şeyler
Bahardan kaybaklı uyku olabilir evet ama hareket etmeye çalışın elinizden geldiğnce

yapar cnm hormon ise ayrıca kilo yapar ama sen spora gidiyosun kas artışı olmuş olabilir o yüzden tartıya takılmayalım
pofu pofu diyetçikraliçede patates yemiş amaa.:/
takip ediyorum onu valla menüleri harika:)
evet bn de gördüm onu ama ne karatayda ne şekersiz de patates vermiyor bilemedim o kendince uygulamış sanırım yalnız kadın ne ekmek yemiş ne ara öğn yapmış
Kas yaptıkça insan bir dönem kilo alır veya veremez. O sebeple amaç şekersiz beslenmeye devam...
kesinlikle katılıyrm
Bn diyetisyenle uygularken tartıda sabit çıkmıştım ama belim de acaip incelme vardı belden 1 kilo yağ kaybım olmıştu ve kas oranım artmıştı bu yüzden tartı sabitti

Back