ben diyetisyenle uygularken kaçamak yapamıyordumBu hafta hiç kaçamaksız listeme uyacağım
Emzirince zor oluyor diyetben diyetisyenle uygularken kaçamak yapamıyordumtartıda + çıkarım diye aahahahah
emzirirken zayıflayan çok kişi gördüm cnm aslında kafada bitiyo herşeyEmzirince zor oluyor diyet
Emziriken zayiflamak cook kolay cunku emzirirken cok kalori kaybediyorsun spor yapmis gibi ben 2 ayda 10kilodan fazla vermistim.aldim geri tabi 1 yildaEmzirince zor oluyor diyet
ıımmm ne tarz istediğine bağlıBen bugun spora da basliyorum evde kendimce bisiler yapayim.pofu cok zor olmayan baslangic bi video tavsiye et de telefona indireyim onu da yapayim.cok uzun olmasin amayoksa üşenirim
Zor olmasin pofu evde alet edevat da yokıımmm ne tarz istediğine bağlıben p90x hybrid programına başlıycamm yeter bu kadar oturan boğa durumu
aslında aletsiz pek çalışmıyorum ben ama didem fitness 21 gün programı var, ağırlık olsa iyi olur ama ağırlıksız başlatıyor genelde tavsiye ederim üstüne de yürüyüş ya da sıkılmazsan ve hafif gelmezse leslie yaparsınZor olmasin pofu evde alet edevat da yokkendi basima tepinebilecegim bisi
Disarda yuruyus imkanim yok leslieye kaldikaslında aletsiz pek çalışmıyorum ben ama didem fitness 21 gün programı var, ağırlık olsa iyi olur ama ağırlıksız başlatıyor genelde tavsiye ederim üstüne de yürüyüş ya da sıkılmazsan ve hafif gelmezse leslie yaparsın
emzirirken zayıflayan çok kişi gördüm cnm aslında kafada bitiyo herşey
Benim 4. Bebeğim bu hep emzirirken aldım. Hamileliklerimde 12-7-11-5 kilo aldım. Emzirmelerde 10 küsurEmziriken zayiflamak cook kolay cunku emzirirken cok kalori kaybediyorsun spor yapmis gibi ben 2 ayda 10kilodan fazla vermistim.aldim geri tabi 1 yildave suan vermek inan daha zor bu firsati kacirma derim
ben de bi ara leslie yapmıştım eğlenceliydiBen de leslieye başlayacağım. Doktor ona izin verdi.
Eskiden çok yaptım ben ama doğumdan sonra bir kaç kere yaptım. 4. sezaryen olunca anca iyileştimben de bi ara leslie yapmıştım eğlenceliydi
bi jimmy vardı bnim yaptığımda
bak cnm ben spora ilk başladığımda onun egzersizleri ile başladım baya işe yarıyor inceltyr falan 3 tur yapmıştım sanırımDisarda yuruyus imkanim yok leslieye kaldikbakiyim dedigine bi
sezeryan zor ya, ben burda birine yardım ettim egzersiz konusunda karın çalıştıramıyorduk, ona göre egzersiz seçiyordum nickini bulursam etiketliycem burayaEskiden çok yaptım ben ama doğumdan sonra bir kaç kere yaptım. 4. sezaryen olunca anca iyileştim3 aylık bebeğim
Oyyy 4. Sezeryan Allah yardim etsin.ben normal dogum yaptim ama zaten rejime de 1 sene sonra baslamistim 1 sene lohusa modunda gezdim kilo falan takmadim sonra aklim basima gelmiştiEskiden çok yaptım ben ama doğumdan sonra bir kaç kere yaptım. 4. sezaryen olunca anca iyileştim3 aylık bebeğim
Oyyy 4. Sezeryan Allah yardim etsin.ben normal dogum yaptim ama zaten rejime de 1 sene sonra baslamistim 1 sene lohusa modunda gezdim kilo falan takmadim sonra aklim basima gelmiştizira aklim yine nereye gitti acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?