Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hani menu pofu.ben uyumam eski aliskanlik
Aaaa kaçamak mı yaptın yoksa
Aaaa iftiraaaçok düzensiz oldu o sebepten az önce kahvaltımı yaptımmm bugün daha dikkat edicemmAaaa kaçamak mı yaptın yoksa
ooo harikasınnn, afiyet olsun tatlım, if'e devam mı?Dun benim kazasiz belasiz gecti sukur.ben de simdi kahvalti yapiyorum
ooo harikasınnn, afiyet olsun tatlım, if'e devam mı?
Bak iste ona baslamadimbn de bi an önce sporuma başlamak istiyorum
hııı o zaman ara da bi ara öğün yaparsın, kendini çok zorlamaDevam canim dun 5.30da yedim aksam yemegimi sonra agzima lokma koymadim simdide kahvalti.kahvalti azcik erken oldu ama oglum bugun 7.30 olmadan kalkti o yuzden aciktim zor dayandim bu saate
ayy bn de öksürüyorum sürekli şimdi başlasam zaten aşırı terliyorum daha kötü olurum diye korkuyrmBak iste ona baslamadim
Kahve kuru kayisi en guzelihııı o zaman ara da bi ara öğün yaparsın, kendini çok zorlama
hurma da güzel oluyorKahve kuru kayisi en guzeli
Sen bi kac gun daha dinlen bence daha kotu olup hastaligi uzatmaya gerek yok.bol meyve ye,balli ihlamur ic iyi gelir cabuk toparlarsinayy bn de öksürüyorum sürekli şimdi başlasam zaten aşırı terliyorum daha kötü olurum diye korkuyrm
Bitirdim hurmayi kahve yaninda yiye yiye bi ara çıkıp almam lazimhurma da güzel oluyor
ben durduğum yerde kilo alıyorummm çok ters tepki bende ki
Oh iyi yine bire döndük sandımAaaa iftiraaaçok düzensiz oldu o sebepten az önce kahvaltımı yaptımmm bugün daha dikkat edicemm
Ben alırım. Afiyet olsunşekersiz kahve içer misinizzzz
Afiyet olsun süper gidiyoruzDun benim kazasiz belasiz gecti sukur.ben de simdi kahvalti yapiyorum
İçine bi de ceviz koyup kakaoya batırınca enfes oluyorhurma da güzel oluyor
Otura otura 100 e yaklaştık