- 18 Şubat 2010
- 15.963
- 19.848
- 498
en azından kandil simidi değilmişElmalı kurabiye
neysee başlayalım bakalım kaç saat süreceekkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en azından kandil simidi değilmişElmalı kurabiye
Bişey olmaz hastayken mikroplarla savaşırken de çok çalışıyor vücut. Çok geçmiş olsunben bi de hastayım öksürüp duruyorum spor da yapamıyorum yediklerim yağ katmanı olarak gelecek
Gelse onu da yerdim.en azından kandil simidi değilmiş
neysee başlayalım bakalım kaç saat süreceekkk
Bişey olmaz hastayken mikroplarla savaşırken de çok çalışıyor vücut. Çok geçmiş olsun
ben yedim babam getirdiiii :S:S:S:SGelse onu da yerdim.
Afiyet olsun önümüzdeki maçlara bakalımahahha tartıda +4 olacağım bu seferrrr
ben yedim babam getirdiiii :S:S:S:S
her gün yeni bir gün ve sabah başlayıp akşam bozuyorumAfiyet olsun önümüzdeki maçlara bakalım
Aynen canım çok haklısın bozmak yok bu sefer 14 gün ne ki. Dişimizi sıksak hemen geçerher gün yeni bir gün ve sabah başlayıp akşam bozuyorum
diyete ilk başladığım (ekim 17) günden eser yok
çok sıkıldım zannımcaa
hadi yarın son olsun baştan alalım
bi güç olsun bi motivasyon
enerjim düşmesin
yerle bir olmayayım artık
dünya dönüyor zaman geçiyor öyle ya da böylen
biz hala yerimizde sayıyoruz muazzaammm
hatta 14 gün bitti bile :) bozup bırakmaktan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyoruz maalesef... :SAynen canım çok haklısın bozmak yok bu sefer 14 gün ne ki. Dişimizi sıksak hemen geçer
Yine kirarain merak etme bi kac gun mola verdin oyle dusun ama vermisken fazla da ipin ucunu kacirmaoooff ne güzel de 70 i kırmıştım :S:S:S
zateen bu yüzden hala yerimde sayıyorumYine kirarain merak etme bi kac gun mola verdin oyle dusun ama vermisken fazla da ipin ucunu kacirma
hoş geldin cnm :)Şekersiz 14 gün değil, bir ömür de varım. :)
hoş geldin cnm :)
biz de bi ayar verebilsek kendimize :)))
aa harikaaa ben de diyete başladığımda alıştrdm kendimi ve hiç cnm çikolata falan istememişti , şimdi o moda girmekte çok zorlanıyorum, bu durumda beni benden alıyorrrTeşekkür ederim. :)
Özel günler dışında yaklaşık 2 yıldır şeker kullanmıyorum diyebilirim. Alıştım artık, kilo derdim de yok. Ohhh, mis! :)
aa harikaaa ben de diyete başladığımda alıştrdm kendimi ve hiç cnm çikolata falan istememişti , şimdi o moda girmekte çok zorlanıyorum, bu durumda beni benden alıyorrr
evet onu çok iyi biliyorumİlk zamanlar ben de zorlandım tabii ama zamanla alışıyorsunuz. Özel günlerde yediğim zaman suçluluk duygusu hissediyorum bu sefer ve bu iş tamam diyorum. :)
evet onu çok iyi biliyorum
hatta insanın ağzının tadı değişiyor bi gariplik var gibi gelyr ama gerçekte olan tat duygularının ortaya çıkması :) domatesin tadı varmış diyordum ben :)
kesinlikleee.. ahhh keşke bırakmasaydım :S duygusal açlık sorunum var maalesefAynen öyle. Daha bir öze, fabrika ayarlarına dönülüyor gibi bir şey. :)