• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Emzirince zor oluyor diyet:KK17:
Emziriken zayiflamak cook kolay cunku emzirirken cok kalori kaybediyorsun spor yapmis gibi ben 2 ayda 10kilodan fazla vermistim.aldim geri tabi 1 yilda :kızgın:ve suan vermek inan daha zor bu firsati kacirma derim

Ben bugun spora da basliyorum evde kendimce bisiler yapayim.pofu cok zor olmayan baslangic bi video tavsiye et de telefona indireyim onu da yapayim.cok uzun olmasin ama 😁 yoksa üşenirim

Ben bugun spora da basliyorum evde kendimce bisiler yapayim.pofu cok zor olmayan baslangic bi video tavsiye et de telefona indireyim onu da yapayim.cok uzun olmasin ama 😁 yoksa üşenirim
ıımmm ne tarz istediğine bağlı :D ben p90x hybrid programına başlıycamm yeter bu kadar oturan boğa durumu :D

ıımmm ne tarz istediğine bağlı :KK70: ben p90x hybrid programına başlıycamm yeter bu kadar oturan boğa durumu :KK70:
Zor olmasin pofu evde alet edevat da yok 😁 kendi basima tepinebilecegim bisi

Zor olmasin pofu evde alet edevat da yok 😁 kendi basima tepinebilecegim bisi
aslında aletsiz pek çalışmıyorum ben ama didem fitness 21 gün programı var, ağırlık olsa iyi olur ama ağırlıksız başlatıyor genelde tavsiye ederim üstüne de yürüyüş ya da sıkılmazsan ve hafif gelmezse leslie yaparsın

aslında aletsiz pek çalışmıyorum ben ama didem fitness 21 gün programı var, ağırlık olsa iyi olur ama ağırlıksız başlatıyor genelde tavsiye ederim üstüne de yürüyüş ya da sıkılmazsan ve hafif gelmezse leslie yaparsın
Disarda yuruyus imkanim yok leslieye kaldik 😂 bakiyim dedigine bi

emzirirken zayıflayan çok kişi gördüm cnm aslında kafada bitiyo herşey
Emziriken zayiflamak cook kolay cunku emzirirken cok kalori kaybediyorsun spor yapmis gibi ben 2 ayda 10kilodan fazla vermistim.aldim geri tabi 1 yilda :kızgın:ve suan vermek inan daha zor bu firsati kacirma derim
Benim 4. Bebeğim bu hep emzirirken aldım. Hamileliklerimde 12-7-11-5 kilo aldım. Emzirmelerde 10 küsur:D

Ben de leslieye başlayacağım. Doktor ona izin verdi.:-)

ben de bi ara leslie yapmıştım eğlenceliydi
bi jimmy vardı bnim yaptığımda :KK70:
Eskiden çok yaptım ben ama doğumdan sonra bir kaç kere yaptım. 4. sezaryen olunca anca iyileştim :D 3 aylık bebeğim :emir_bebek:

Eskiden çok yaptım ben ama doğumdan sonra bir kaç kere yaptım. 4. sezaryen olunca anca iyileştim :KK70: 3 aylık bebeğim :emir_bebek:
sezeryan zor ya, ben burda birine yardım ettim egzersiz konusunda karın çalıştıramıyorduk, ona göre egzersiz seçiyordum nickini bulursam etiketliycem buraya

Eskiden çok yaptım ben ama doğumdan sonra bir kaç kere yaptım. 4. sezaryen olunca anca iyileştim :KK70: 3 aylık bebeğim :emir_bebek:
Oyyy 4. Sezeryan Allah yardim etsin.ben normal dogum yaptim ama zaten rejime de 1 sene sonra baslamistim 1 sene lohusa modunda gezdim kilo falan takmadim sonra aklim basima gelmişti 😂 zira aklim yine nereye gitti acaba 🤣🤣🤣

hala hastayım :hasta::hasta: spor yaparsam yarın sesim çıkmazsa bilin ki ben yokum :D

F frenzy80 kuzzuu sessiz sedasız buralardasn gelsene:)

merhaba canım

yo okuyorum sadeceeee

ben zaten yıllardır spor ve sağlıklı beslenme yaşam tarzım oldu çok şükür

size şunu söyleyebilirim tabıkı sen bunu biliyorsundur

neye odaklanırsanız hayatınızda onu büyütürsün

şekeri bırakmak mı istiyorsun ki kimse hayatında tatlı çıkaramaz tadına bakıp bırakamıyorsan ,

veya illa yemek istiyorsan ye ıkı saat sonra bolca spor yap

onu yerine altarnatif yiycekler koy bence

kahve yanında çikolata yanına hurma kayısı olabilirrr

tartıya odaklandıkça emın ol tartı oynamaz aynaya odaklan bence

Back