• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

kesinlikleee.. ahhh keşke bırakmasaydım :S duygusal açlık sorunum var maalesef

O bu sıralar bende de var. Evde yediklerim tatmin etmiyor beni. İlla ki döner, tantuni, vs. yemem gerekiyor ki doyayım. Pofff! :)

O bu sıralar bende de var. Evde yediklerim tatmin etmiyor beni. İlla ki döner, tantuni, vs. yemem gerekiyor ki doyayım. Pofff! :)
:D:D ben de sabah başlıyorum sonra beynim de bi sesss çikolaaatttaaaaa gofrreeettt cippsss :D o sesi bi yakalasam öldürcem

O sesi inatla hurma veya kuru incirle bastırsanız? :)
aslında bu aralar biraz duygusal olarak çöküş aşıyorum ondan kaynaklı kendimi güçlü hisetmiyorum normalde güzel başladım bi 7-8 gün iyiydi sonra ppuuuffff

aslında bu aralar biraz duygusal olarak çöküş aşıyorum ondan kaynaklı kendimi güçlü hisetmiyorum normalde güzel başladım bi 7-8 gün iyiydi sonra ppuuuffff

O zaman toparlanmanın vakti gelmiş. 21 Mart ilkbahar başlangıcına kadar elinizden geldiğince toparlanıp bu tarihte yepyeni bir başlangıca ne dersiniz? :)

O zaman toparlanmanın vakti gelmiş. 21 Mart ilkbahar başlangıcına kadar elinizden geldiğince toparlanıp bu tarihte yepyeni bir başlangıca ne dersiniz? :)
21 marta kalmış 13 gün :) tam başlığa uyuyor yani..tamam yarın baştan başlıyorum, tşk ederim destek ve motivasyon için şimdiden
o halde sabah görüşürüz :KK50:

tartıda 72.3 ü gördüm gene :KK70::KK70: dönüp dolaşıp gene 72.3 ahahaha allahım dedim sana geliyorruummm
daha fazla bekliyordum aslında 74 falan ama 72.3 :D bu da iyidir :D

tartıda 72.3 ü gördüm gene :KK70::KK70: dönüp dolaşıp gene 72.3 ahahaha allahım dedim sana geliyorruummm
daha fazla bekliyordum aslında 74 falan ama 72.3 :KK70: bu da iyidir :KK70:

Kilo verirken vucut ara ara direnc gosteriyor sanirim. Kilo verme surecinde 1 ay boyunca ayni kiloda oldugumu bilirim. Deli olacaktim. Yediklerime dikkat ediyorum, spor da yapiyorum ama kilo ayni. Pes etmeme ramak kalmisti ki bir baktim usulca gidiyor kilolar. :dondurma:

O nedenle pes etmek yok bu topikte, hatirlatirim. :KK39:

bu arada kızlarrr kadınlar günümüz kutlu olsuunnn :KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

Kutlu olsun. :KK200:

daha fazla bekliyordum aslında 74 falan ama 72.3 :KK70: bu da iyidir :KK70:
Ben 75,2 geldim :oha: 1,7 kilo aldım bu hafta
bu arada kızlarrr kadınlar günümüz kutlu olsuunnn :KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:
Teşekkür ederim sizin de kutlu olsun :36:

Kilo verirken vucut ara ara direnc gosteriyor sanirim. Kilo verme surecinde 1 ay boyunca ayni kiloda oldugumu bilirim. Deli olacaktim. Yediklerime dikkat ediyorum, spor da yapiyorum ama kilo ayni. Pes etmeme ramak kalmisti ki bir baktim usulca gidiyor kilolar. :dondurma:

O nedenle pes etmek yok bu topikte, hatirlatirim. :KK39:

yaa geçen hafta başladığımda 72.3 düm :D 1 hafta sonra 69.9 u görmüştüm nasıl mutlu olmuşşttuummm :D şimdi tekrar başa sardım hadi bakalım
Ben 75,2 geldim :oha: 1,7 kilo aldım bu hafta
:D:D sen bi de diyetisyenlesin

dün yediğim karbolar bugün midemi alt üst ettii, güllü kahvemden mi yapsam acabaa:eğlence:

bugün tekrar spor programı yazıcam kendime
dün sizle de paylaşmıştım "try something new for 30 days" , adamın yaptıkları çok hoşuma gitti, aslında böyle bi şey yapabiliriz, şekersizle başladık başka şeyler de ekleyebiliriz zamanımız elverdiği sürece..

ne dersiniz?

yaa geçen hafta başladığımda 72.3 düm :KK70: 1 hafta sonra 69.9 u görmüştüm nasıl mutlu olmuşşttuummm :KK70: şimdi tekrar başa sardım hadi bakalım

:KK70::KK70: sen bi de diyetisyenlesin
Bu hafta hiç kaçamaksız listeme uyacağım :halay:

Back