- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
kesinlikleee.. ahhh keşke bırakmasaydım :S duygusal açlık sorunum var maalesef
O bu sıralar bende de var. Evde yediklerim tatmin etmiyor beni. İlla ki döner, tantuni, vs. yemem gerekiyor ki doyayım. Pofff! :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikleee.. ahhh keşke bırakmasaydım :S duygusal açlık sorunum var maalesef
ben de sabah başlıyorum sonra beynim de bi sesss çikolaaatttaaaaa gofrreeettt cippsss o sesi bi yakalasam öldürcemO bu sıralar bende de var. Evde yediklerim tatmin etmiyor beni. İlla ki döner, tantuni, vs. yemem gerekiyor ki doyayım. Pofff! :)
ben de sabah başlıyorum sonra beynim de bi sesss çikolaaatttaaaaa gofrreeettt cippsss o sesi bi yakalasam öldürcem
aslında bu aralar biraz duygusal olarak çöküş aşıyorum ondan kaynaklı kendimi güçlü hisetmiyorum normalde güzel başladım bi 7-8 gün iyiydi sonra ppuuuffffO sesi inatla hurma veya kuru incirle bastırsanız? :)
aslında bu aralar biraz duygusal olarak çöküş aşıyorum ondan kaynaklı kendimi güçlü hisetmiyorum normalde güzel başladım bi 7-8 gün iyiydi sonra ppuuuffff
21 marta kalmış 13 gün :) tam başlığa uyuyor yani..tamam yarın baştan başlıyorum, tşk ederim destek ve motivasyon için şimdidenO zaman toparlanmanın vakti gelmiş. 21 Mart ilkbahar başlangıcına kadar elinizden geldiğince toparlanıp bu tarihte yepyeni bir başlangıca ne dersiniz? :)
21 marta kalmış 13 gün :) tam başlığa uyuyor yani..tamam yarın baştan başlıyorum, tşk ederim destek ve motivasyon için şimdiden
o halde sabah görüşürüz
Çok bi enerjik gördüm seni maşallahhhGünaydın
Günayyddıınnnn
Günaydın
GünayddıınnnGunaydin herkese
tartıda 72.3 ü gördüm gene dönüp dolaşıp gene 72.3 ahahaha allahım dedim sana geliyorruummm
daha fazla bekliyordum aslında 74 falan ama 72.3 bu da iyidir
bu arada kızlarrr kadınlar günümüz kutlu olsuunnn
Ben 75,2 geldim 1,7 kilo aldım bu haftatartıda 72.3 ü gördüm gene dönüp dolaşıp gene 72.3 ahahaha allahım dedim sana geliyorruummm
daha fazla bekliyordum aslında 74 falan ama 72.3 bu da iyidir
Teşekkür ederim sizin de kutlu olsunbu arada kızlarrr kadınlar günümüz kutlu olsuunnn
Kilo verirken vucut ara ara direnc gosteriyor sanirim. Kilo verme surecinde 1 ay boyunca ayni kiloda oldugumu bilirim. Deli olacaktim. Yediklerime dikkat ediyorum, spor da yapiyorum ama kilo ayni. Pes etmeme ramak kalmisti ki bir baktim usulca gidiyor kilolar.
O nedenle pes etmek yok bu topikte, hatirlatirim.
sen bi de diyetisyenlesinBen 75,2 geldim 1,7 kilo aldım bu hafta
Bu hafta hiç kaçamaksız listeme uyacağımyaa geçen hafta başladığımda 72.3 düm 1 hafta sonra 69.9 u görmüştüm nasıl mutlu olmuşşttuummm şimdi tekrar başa sardım hadi bakalım
sen bi de diyetisyenlesin