Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

kesinlikleee.. ahhh keşke bırakmasaydım :S duygusal açlık sorunum var maalesef

O bu sıralar bende de var. Evde yediklerim tatmin etmiyor beni. İlla ki döner, tantuni, vs. yemem gerekiyor ki doyayım. Pofff! :)

O bu sıralar bende de var. Evde yediklerim tatmin etmiyor beni. İlla ki döner, tantuni, vs. yemem gerekiyor ki doyayım. Pofff! :)
ben de sabah başlıyorum sonra beynim de bi sesss çikolaaatttaaaaa gofrreeettt cippsss o sesi bi yakalasam öldürcem

O sesi inatla hurma veya kuru incirle bastırsanız? :)
aslında bu aralar biraz duygusal olarak çöküş aşıyorum ondan kaynaklı kendimi güçlü hisetmiyorum normalde güzel başladım bi 7-8 gün iyiydi sonra ppuuuffff

aslında bu aralar biraz duygusal olarak çöküş aşıyorum ondan kaynaklı kendimi güçlü hisetmiyorum normalde güzel başladım bi 7-8 gün iyiydi sonra ppuuuffff

O zaman toparlanmanın vakti gelmiş. 21 Mart ilkbahar başlangıcına kadar elinizden geldiğince toparlanıp bu tarihte yepyeni bir başlangıca ne dersiniz? :)

O zaman toparlanmanın vakti gelmiş. 21 Mart ilkbahar başlangıcına kadar elinizden geldiğince toparlanıp bu tarihte yepyeni bir başlangıca ne dersiniz? :)
21 marta kalmış 13 gün :) tam başlığa uyuyor yani..tamam yarın baştan başlıyorum, tşk ederim destek ve motivasyon için şimdiden
o halde sabah görüşürüz

tartıda 72.3 ü gördüm gene dönüp dolaşıp gene 72.3 ahahaha allahım dedim sana geliyorruummm
daha fazla bekliyordum aslında 74 falan ama 72.3 bu da iyidir

tartıda 72.3 ü gördüm gene dönüp dolaşıp gene 72.3 ahahaha allahım dedim sana geliyorruummm

Kilo verirken vucut ara ara direnc gosteriyor sanirim. Kilo verme surecinde 1 ay boyunca ayni kiloda oldugumu bilirim. Deli olacaktim. Yediklerime dikkat ediyorum, spor da yapiyorum ama kilo ayni. Pes etmeme ramak kalmisti ki bir baktim usulca gidiyor kilolar.

O nedenle pes etmek yok bu topikte, hatirlatirim.

bu arada kızlarrr kadınlar günümüz kutlu olsuunnn

Kutlu olsun.

Ben 75,2 geldim 1,7 kilo aldım bu hafta
bu arada kızlarrr kadınlar günümüz kutlu olsuunnn
Teşekkür ederim sizin de kutlu olsun

yaa geçen hafta başladığımda 72.3 düm 1 hafta sonra 69.9 u görmüştüm nasıl mutlu olmuşşttuummm şimdi tekrar başa sardım hadi bakalım
Ben 75,2 geldim 1,7 kilo aldım bu hafta
sen bi de diyetisyenlesin

dün yediğim karbolar bugün midemi alt üst ettii, güllü kahvemden mi yapsam acabaa

bugün tekrar spor programı yazıcam kendime
dün sizle de paylaşmıştım "try something new for 30 days" , adamın yaptıkları çok hoşuma gitti, aslında böyle bi şey yapabiliriz, şekersizle başladık başka şeyler de ekleyebiliriz zamanımız elverdiği sürece..

ne dersiniz?

yaa geçen hafta başladığımda 72.3 düm 1 hafta sonra 69.9 u görmüştüm nasıl mutlu olmuşşttuummm şimdi tekrar başa sardım hadi bakalım

sen bi de diyetisyenlesin
Bu hafta hiç kaçamaksız listeme uyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…