Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Pofudan ogrenilme mercimek krebi
Yarim su bardagi mercimek( yesil ya da kirmizi) geceden ilik suya islanir.1-2parmak gececek sekilde
Sabah blendirdan gecirilir icine 1 yumurta ve sut koyup krep kivami verilir.bildigimiz krep gibi pisirilir afiyetle yenir
Tekrar sagol pofu

Tebrik ederim kızlar dönülmez akşamın ufkundayiz gayet iyi gidiyoruz 1 Ay sonra incelmeleri görürüz kesin
oohoo ne 1 ayıı ben 1 haftada sonucu görmüştüm resim atayım size de görün şekersiz diyet + spor farkı
Tamam, öyle yapayım. :)

Yürüyüşü ayrı seviyorum ama, benim için çok güzel bir terapi. :)
ben de seviyorum hep yaşlı amcalar teyzeler bazen de pitbull falan

afiyet olsun cicim

oohoo ne 1 ayıı ben 1 haftada sonucu görmüştüm resim atayım size de görün şekersiz diyet + spor farkı
ben de seviyorum hep yaşlı amcalar teyzeler bazen de pitbull falan

Ahahaha :)

pofu gayet güzel gidiyoruz. Hatta siz benden çok daha iyi gidiyorsunuz ve çok güzel sonuçlar alacaksınız. Ne güzel! :)

Ben de yapacağım. :)

Ben de yapacağım. :)
yap yap ama akşamdan ıslamalısın sabah kadar öyle kalacak bir de fazla gelen suyunu dök sonra çok sulu oluyor tadı kötü oluyor ilk denemem fos olmuştu
Ahahaha :)

pofu gayet güzel gidiyoruz. Hatta siz benden çok daha iyi gidiyorsunuz ve çok güzel sonuçlar alacaksınız. Ne güzel! :)
hayır cnm sen de gayet iyisin hem sen kilo olarak da bizden öndesin şimdi sporada başladın bence süper olacaksın bi before after alırım senden zamanı gelince

İnşallah canımcığım. :)

Şimdiden ılık suya koyayım mercimekleri. :)

Bu arada bir dosya oluşturdum kendime, güzel bulduğum tarifleri yazacağım. Aklınıza gelenleri yazın lütfen. :)

İnşallah canımcığım. :)

Şimdiden ılık suya koyayım mercimekleri. :)

Bu arada bir dosya oluşturdum kendime, güzel bulduğum tarifleri yazacağım. Aklınıza gelenleri yazın lütfen. :)
aynen kuzu koy şimdiden sabaha kadar çeksin :) tabiki de yazarım ben ara ara

İyi akşamlar kızlar.

@pofu yeni eve geldim, yazamadım daha önce.

Sabah kahvaltıda şekersiz, unsuz kek ve çay.

Akşam üzeri tavuk ve az nohut

İlerleyen saatlerde patlamış mısır ve yarım bardak süte karıştırılmış 2 ceviz, 1 hurma yedim.

Mısır gereksiz oldu sanki ama organikti en azından.

4. gün şekersiz tamam.

Benim için çok zor.
şeker kullanmamak mı?
harikasın tatlım tbrkler :) arada gereksiz de olsa olacak o kadar napalım
Kızlaaar bugün giremedim hep dışardaydık. Dışarıda ve şekersiz tatlısız başardım ama araya döner sıkıştı.

Menü
Saat 11 peynirli omlet
Saat 16 porsiyon döner pilavsız ekmeksiz
afiyet olsun tbrk ediyorum seni de
döner plavsız ekmeksiz olduğu sürece no problem
Ne varsa eskilerde var ya. Hiç bıkılmıyor
aynen yaa hala kemal sunal izleyip gülebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…