- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 53
- 36
Ayyy ayni benAlt baldirim agriyor ozellikle oturup sonra yurumeye baslayinca sanki saatlerce topuklu giymis gibiyim yarin kac atlayacagiz
Onda yapck bişy yok ama kaşıkla da ezebilirsnpofu yarına nohut haşlıyorum şu an, arada 1-2 mecbur bakıyorum tadına piştimi diye...boş nohut ama.
Kendimi yalancı gibi hissettim, yazayım dedim.
6 tane nohutu geçmeyecek söz. Tutturacağım. Cimrilik yapmayıp bi düdüklü alsaydım iyiydiOnda yapck bişy yok ama kaşıkla da ezebilirsn
şu fırında kurutup nohutu unu yaparak mı?Bn de yarın nohutla kraker yapcmekmk yerine yerim sabhları
Ya bişey sorcam. Bu şekersiz olayı 21 gün değil miydi?ŞEKERSİZ 4. GÜNÜ TAMAMLAYANLAR
pofu Birbardakcay @hande_buse aypare ackerman CKbeautyandsheer @Summer-girl
harikayız kızlarrr
hem spor yapıp hem şekersiz yapmak muhteşem etkiyi göreceksiniz
ilk haftaya 3 gün tartıya 5 gün şekersiz bitimine 86 gün kaldı
biz bu işi kökünden koparıp atacağıızz inanıyorumm
sana güveniyorum6 tane nohutu geçmeyecek söz. Tutturacağım. Cimrilik yapmayıp bi düdüklü alsaydım iyiydi
hayır nohutu haşlayıp yapıyosun tarif paylaşmıştımşu fırında kurutup nohutu unu yaparak mı?
yoo geçiyo 86 kaldıYa bişey sorcam. Bu şekersiz olayı 21 gün değil miydi?
89 geçmeyecek gibi geliyor.
aa şu havuçlu olan mı? tamam, bakıcam tekrar. :)sana güveniyorum
hayır nohutu haşlayıp yapıyosun tarif paylaşmıştım
yoo geçiyo 86 kaldı
21 değildi 30 gün demiştiSamsonn sonra 3 ay oldu
Ewwt onu:)))aa şu havuçlu olan mı? tamam, bakıcam tekrar. :)
Kahvaltı aşkınaaaa
Hindi füme kuzum diyetisyenim de verirdi cnm peynir yumurta istemyince yiyorum sadeceSalam sosis jambon vb ürünler, işlenmiş ve ısıl işlem görmüş ürünler olduğu için sağlığımıza oldukça zararlı. Bence yememelisin.
Her gün tartılmamalısınkilo gitmiyo hergün tartılıyorum ayninapacagimi bilmiyorum nerede yanlış yapıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?