• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Her gün tartılmamalısın
Bir de spor yapman lazım
Yemek araların da 2-3saat arayla yemelisin
haftasonu pek yapamadim bu sabah yaptım. üşene üşene. :/ istekli degildim nedeni çok acaip uykum vardi:/

pofu pofu Bu hande_buse hande_buse ile kahvaltimiz buda benim foto
Neden spor yapamıyorum akşam anca yemek ye ikizlerim 1 e başladı odevlerı yaptır ertesi günün yemegini yap pek fırsat olmuyor anlayacaginiz

Eklentiler

• 20190325_083943.jpg
    20190325_083943.jpg
    45,1 KB · Görüntüleme: 38
pofu pofu Bu hande_buse hande_buse ile kahvaltimiz buda benim foto
Neden spor yapamıyorum akşam anca yemek ye ikizlerim 1 e başladı odevlerı yaptır ertesi günün yemegini yap pek fırsat olmuyor anlayacaginiz
bu kahvaltı yazmışsın allah allah dyrm yanlış attı herhalde resmi 😂 90 gün sonrasına bakıcazzznasıl değişicek💪🏻💪🏻💪🏻
Günaydın.kizlar bu da benim şimdi ki hakim bakalim.90 günde ne olacak
bnce çok bi şeyiniz yok yahu maşallah

Yemekler karıştırıyosun kuzu
Kusufasulye yiyosun yanına da içli köfte çok fazla kalori alıyosun :) tek ana yemek yanına aparatif olarak salata ayran cacık yoğurt herhangi bi şey ekleyebilirsin
bugün yemekte düğün çorbasi yoğurt yiyecegim digerleri agir
kızartma salçalı makarna bu şekersiz 21 gün diyete uygun degil.

@orkidekaramel canım ne güzel işte belki 90 gün sonunda 75 leri görebilirsin sporu sakın ihmal etmeyelim arkadaşım. Şekillenmemiz için şart. :KK19:
pofu pofu nun dediği gb yemekler tek seçenek yaparsan daha iyi sonuç görürsün bende senin gbym , annem sağolsun çorba, salata, ana yemek yanında ya pilav ya da 2. çeşit biryemek ile doyurdu bizi. Şimdi çorba içersem salata ile ya da et-balık-köfte yersem salata gb tercih ediyorum

@orkidekaramel canım ne güzel işte belki 90 gün sonunda 75 leri görebilirsin sporu sakın ihmal etmeyelim arkadaşım. Şekillenmemiz için şart. :KK19:
pofu pofu nun dediği gb yemekler tek seçenek yaparsan daha iyi sonuç görürsün bende senin gbym , annem sağolsun çorba, salata, ana yemek yanında ya pilav ya da 2. çeşit biryemek ile doyurdu bizi. Şimdi çorba içersem salata ile ya da et-balık-köfte yersem salata gb tercih ediyorum
inşaallah. 75 olurum bu akşam balık var. neredeyse üç gündür etli balıklı tavuklu yiyoruz:D

Back