- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
haftasonu pek yapamadim bu sabah yaptım. üşene üşene. :/ istekli degildim nedeni çok acaip uykum vardi:/Her gün tartılmamalısın
Bir de spor yapman lazım
Yemek araların da 2-3saat arayla yemelisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haftasonu pek yapamadim bu sabah yaptım. üşene üşene. :/ istekli degildim nedeni çok acaip uykum vardi:/Her gün tartılmamalısın
Bir de spor yapman lazım
Yemek araların da 2-3saat arayla yemelisin
Yani yarın saat bile olsa yürü plates yap enerji harca yoksa zor olurhaftasonu pek yapamadim bu sabah yaptım. üşene üşene. :/ istekli degildim nedeni çok acaip uykum vardi:/
Geçmiş olsun canım neyin varbu sabahki kahvaltım
-1 avuç kuru yemişle
-adaçayı
hastalıktan bişey yiyecek halim yok.
Gayet güzel fiziğinizpofu Bu hande_buse ile kahvaltimiz buda benim foto
Neden spor yapamıyorum akşam anca yemek ye ikizlerim 1 e başladı odevlerı yaptır ertesi günün yemegini yap pek fırsat olmuyor anlayacaginiz
Vücut tipimiz çok benziyor bende de basen var ve üst bacak kalınGünaydın.kizlar bu da benim şimdi ki hakim bakalim.90 günde ne olacak
bu kahvaltı yazmışsın allah allah dyrm yanlış attı herhalde resmi 90 gün sonrasına bakıcazzznasıl değişicekpofu Bu hande_buse ile kahvaltimiz buda benim foto
Neden spor yapamıyorum akşam anca yemek ye ikizlerim 1 e başladı odevlerı yaptır ertesi günün yemegini yap pek fırsat olmuyor anlayacaginiz
bnce çok bi şeyiniz yok yahu maşallahGünaydın.kizlar bu da benim şimdi ki hakim bakalim.90 günde ne olacak
Aynen sen fotoğraf paylaşmıştın değil mi?O basenler gidecekkkVücut tipimiz çok benziyor bende de basen var ve üst bacak kalın
Ayy bn de olsam ödemli ödemli dolanıyorumGünaydın şekersizler
Ben eriyorummmm. Dün sabah regl oldum. Hiç ümidim yoktu. Sabah aaa ben şok.
Eki Görüntüle 2250161
Evet aynen öyle gidecekAynen sen fotoğraf paylaşmıştın değil mi?O basenler gidecekkk
Yemekler karıştırıyosun kuzugrubun en şişman benim
umarim 86 gün sonra 80 olsam iyi yinede.
Mazeretin var anacım cuma günü de ben + gelmezsem şaşırmamAyy bn de olsam ödemli ödemli dolanıyorum
bugün yemekte düğün çorbasi yoğurt yiyecegim digerleri agirYemekler karıştırıyosun kuzu
Kusufasulye yiyosun yanına da içli köfte çok fazla kalori alıyosun :) tek ana yemek yanına aparatif olarak salata ayran cacık yoğurt herhangi bi şey ekleyebilirsin
Yaaaa senin diyet arkadaşın mı vaaaaaaaaaar. Hemde buraya üye olmuş. Çok iyi olmuş valla
inşaallah. 75 olurum bu akşam balık var. neredeyse üç gündür etli balıklı tavuklu yiyoruz@orkidekaramel canım ne güzel işte belki 90 gün sonunda 75 leri görebilirsin sporu sakın ihmal etmeyelim arkadaşım. Şekillenmemiz için şart.
pofu nun dediği gb yemekler tek seçenek yaparsan daha iyi sonuç görürsün bende senin gbym , annem sağolsun çorba, salata, ana yemek yanında ya pilav ya da 2. çeşit biryemek ile doyurdu bizi. Şimdi çorba içersem salata ile ya da et-balık-köfte yersem salata gb tercih ediyorum