• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Kuzular sporum bitti bugün de 45 dk leslie yaptım geldim sütümü luplettim dusumu aldım geçmisi okudum pofucum yine sağlıklı dengeli devam etmiş beyaz un içeren şeyler de yemeyelim kızlar lütfen beyaz ekmek tatlı katmer 😂😂 sporunu yapanları günü tamamlayanlari tebrik ediyorum
Masallah grubumuz iyi ilerliyor seni de tebrik ederim canim gune sporu sigdirip erkenn kapattin

Bu sabah
-yogurt
-3 kaşık yulaf
-peynir
-ceviz-badem-kaju

saat 17:00'de
-çay
-4 parça katmer
Afiyet olsun tatlim. Tatli katmer mi hashasli mi ? İkisine de bayilirim .:hamarat: esimde antep katmeri diyre diye bi hal oluyor hadi gidelim desem aksam demez cikaryemissin artik telafi etmekte sira. Bu zamana kadsar yedik sonuc tirmaliyoruz en azindan hedefimize ulasinca yapalim kacamaklari.

Afiyet olsun tatlim. Tatli katmer mi hashasli mi ? İkisine de bayilirim .:hamarat: esimde antep katmeri diyre diye bi hal oluyor hadi gidelim desem aksam demez cikaryemissin artik telafi etmekte sira. Bu zamana kadsar yedik sonuc tirmaliyoruz en azindan hedefimize ulasinca yapalim kacamaklari.
Vallahi tatli bi sey yemedim. 1 tane kuru yufka gibi bisey yedim o kadar.

Selamlar herkese :)

Bugün serbest günümdü. Kahvaltıyı evde yaptım, öğle yemeğini (döner) de dışarıda yedim. Spor yok bugün.

Saat 16:00'da yeme olayını bitirerek 4. günü tamamlamış bulunmaktayım. :KK36:

tşk ederim tatlım
şaka maka 4 gün bitti kaldı 86 :KK70: ve sen hiiçç bozmadın valla helal olsunn ayrıca gerçekten tbrk ederim
ben biraz daha şekerli ilgili video atayım buraya :KK70:
bende seni tbrkederim kuzum süper ilerliyosn💕💕
Masallah grubumuz iyi ilerliyor seni de tebrik ederim canim gune sporu sigdirip erkenn kapattin
Maşallah in var seninde kuzum devam böyle güzel gidiyoruz

Selamlar herkese :)

Bugün serbest günümdü. Kahvaltıyı evde yaptım, öğle yemeğini (döner) de dışarıda yedim. Spor yok bugün.

Saat 16:00'da yeme olayını bitirerek 4. günü tamamlamış bulunmaktayım. :KK36:
ooowww 4 çok erken değil miii :S
bende seni tbrkederim kuzum süper ilerliyosn💕💕

Maşallah in var seninde kuzum devam böyle güzel gidiyoruz
tşk ederimcnm :) cumaya şurda ne kaldıı ne kaldı bir kaç sayılı zaman :D

Katmer sizin bildiginiz katmer değil yahu. Anlatamadim. O serbetli olan degil benim anlattığım. Elde açma yufkanin yaglanip sac uzerinde pisirilmişi benim yediğim.

Anladım ben sizi. Biz de katmer deriz ona ama katmer denildiğinde genel olarak Gaziantep Katmeri isimli tatlı anlaşılıyor sanırım.

Bu arada bayılırım katmere. :)

bundan sonra daha dikkatli olalım
Inşallah. Şeker konusunda kararlıyım. Zaten diyetime de oldukça dikkat ediyorum. (Ay siz benim nasıl tepsilerce tatlı yedigimi bilseniz bu 4 gün için bana madalya takardınız) 😂
Tabiki de daha dikkatli olurum.

Veee... Hasta oluyorum. Bademciklerim şişti. Sesim kısık 😣

Back