- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
bundan sonra daha dikkatli olalım
herkes kendi için yapıyor bunu
ayy bilemedim 4 de yesem ben acıkırım fena
tepsilerce miInşallah. Şeker konusunda kararlıyım. Zaten diyetime de oldukça dikkat ediyorum. (Ay siz benim nasıl tepsilerce tatlı yedigimi bilseniz bu 4 gün için bana madalya takardınız)
Tabiki de daha dikkatli olurum.
Veee... Hasta oluyorum. Bademciklerim şişti. Sesim kısık
aç karna hiç bi sporu önermiyorum, spor yapmak için bu yürüyüş bile olsa enerji lazım ve araba misali benzinsiz çalışamayız..Valla ben şu an iyiyim, acıkacak gibi değilim yani. :)
pofu bir şey soracağım: Yürüyüş yapmak için en uygun zaman ne zaman? Yani, sabah erken aç karnına sanki daha etkili gibi ama zararı var mı bunun? Ben aç karnına yürüyüş yaptığımda enerjim çekiliyor ve kendime gelmem uzun sürüyor. Millete bakıyorum çatır çatır yürüyorlar aç karnına. Benim durumum neyle alakalı sence? Bünyem mi kaldırmıyor?
Hadi insallah...kim bayılmaz ah ah
böyle gidersen göreceksn eminimmm
Çok guzel afiyet olsun12.30
Lorlu 2 yumurtali omlet
14.00
Sade kahve
2 kuru kayisi
15.15
Yesil cay
16.20
Buyuk bir kase mercimekli salata
Avuc ici kadar ispanak kavurma
Spor
175 ip atlama
60 squat
aç karna hiç bi sporu önermiyorum, spor yapmak için bu yürüyüş bile olsa enerji lazım ve araba misali benzinsiz çalışamayız..
illa sabah erken çıkıcam diyorsan en azından 1-2 kayısı ve ceviz ye
ama bence herhangi bi saat, yemek ya da ara öğünden 1-1.5 saat sonrası gayet uygun
ben genelde öğleden sonraki aramı yapıp çıkıyordum
afiyet olsun harikasın beybiii12.30
Lorlu 2 yumurtali omlet
14.00
Sade kahve
2 kuru kayisi
15.15
Yesil cay
16.20
Buyuk bir kase mercimekli salata
Avuc ici kadar ispanak kavurma
Spor
175 ip atlama
60 squat
Tesekkurler aslinda biraz daha spor ekleyecektim ama gözüm kesmediÇok guzel afiyet olsun
kardiyoya çok yüklenme :) her zaman altını çizerek diyorum bunuTamam, tavsiyeni dikkate alayım o zaman. :)
Yarın sporu artıracağım. Öğlen 1 saat, akşam 1 saat yürüyüp biraz da ağırlık çalışmam gerekiyor ki cuma günü tartıda istediğim sayıyı göreyim. :)
Bugun kolay atladim şükür bacaklarimin üstü alıştı acimiyor alt taraflar aciyor bu sefer deafiyet olsun harikasın beybiii
ip atlarken zorlandın mı
Böyle devam et yeter ki bırakma zamanla artirirsin zaten bi süreden sonra seni kesmeyecekTesekkurler aslinda biraz daha spor ekleyecektim ama gözüm kesmediyeni basladim spora ancak bu kadar oldu
Yarin mercimek krebi gunu yapalimTebrikler kızlar gayet iyi gidiyoruz... süperiz. .ben ekmeği kesiyorum yarından sonra,ekmek bana yaramiyo onu anladım, ,zaten benim tam buğday ekmeğim bitmiş beyaz ekmek var diye sabah yulaflı omlet yapmıştım,yarın da aynı şekilde devam ederim sanırım
ahaha benim de alt ön kısımlar acıyordu atlarken ki öncesinde deli gibi antreman yaptım vay arkadaş ya anlamıyorum hala acıyor halaBugun kolay atladim şükür bacaklarimin üstü alıştı acimiyor alt taraflar aciyor bu sefer de
Insallah canimBöyle devam et yeter ki bırakma zamanla artirirsin zaten bi süreden sonra seni kesmeyecek
Benim arkalari aciyor onde bisi yokahaha benim de alt ön kısımlar acıyordu atlarken ki öncesinde deli gibi antreman yaptım vay arkadaş ya anlamıyorum hala acıyor hala
Tebrik ederim kızlar dönülmez akşamın ufkundayizŞEKERSİZ 4. GÜNÜ TAMAMLAYANLAR
pofu Birbardakcay hande_buse aypare ackerman CKbeautyandsheer @Summer-girl
harikayız kızlarrr
hem spor yapıp hem şekersiz yapmak muhteşem etkiyi göreceksiniz
ilk haftaya 3 gün tartıya 5 gün şekersiz bitimine 86 gün kaldı
biz bu işi kökünden koparıp atacağıızz inanıyorumm
kardiyoya çok yüklenme :) her zaman altını çizerek diyorum bunu
1 saat yürüyüş + didem fitness bence fazlasıyla yeter kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?