- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
Masallah grubumuz iyi ilerliyor seni de tebrik ederim canim gune sporu sigdirip erkenn kapattinKuzular sporum bitti bugün de 45 dk leslie yaptım geldim sütümü luplettim dusumu aldım geçmisi okudum pofucum yine sağlıklı dengeli devam etmiş beyaz un içeren şeyler de yemeyelim kızlar lütfen beyaz ekmek tatlı katmersporunu yapanları günü tamamlayanlari tebrik ediyorum
Tesekkur ederim canimSpor da menu de super olmus canim tebrikler
Afiyet olsun tatlim. Tatli katmer mi hashasli mi ? İkisine de bayilirim .Bu sabah
-yogurt
-3 kaşık yulaf
-peynir
-ceviz-badem-kaju
saat 17:00'de
-çay
-4 parça katmer
Kisliklari da tam kaldirmistim boyle giderse geri toplarimanadolu kar altında biz de güzeell güzeell soğuğunu yiyoruz afiyetle
ben hala kaldırmadımKisliklari da tam kaldirmistim boyle giderse geri toplarim
Vallahi tatli bi sey yemedim. 1 tane kuru yufka gibi bisey yedim o kadar.Afiyet olsun tatlim. Tatli katmer mi hashasli mi ? İkisine de bayilirim .esimde antep katmeri diyre diye bi hal oluyor hadi gidelim desem aksam demez cikaryemissin artik telafi etmekte sira. Bu zamana kadsar yedik sonuc tirmaliyoruz en azindan hedefimize ulasinca yapalim kacamaklari.
Kiyamam canim pisman ettik seni yedigineVallahi tatli bi sey yemedim. 1 tane kuru yufka gibi bisey yedim o kadar.
Annem onu hashasli yapar bol yaglii uffff seninki basit bisey canim.Katmer sizin bildiginiz katmer değil yahu. Anlatamadim. O serbetli olan degil benim anlattığım. Elde açma yufkanin yaglanip sac uzerinde pisirilmişi benim yediğim.
tamam gerilmeyelimmKatmer sizin bildiginiz katmer değil yahu. Anlatamadim. O serbetli olan degil benim anlattığım. Elde açma yufkanin yaglanip sac uzerinde pisirilmişi benim yediğim.
bende seni tbrkederim kuzum süper ilerliyosntşk ederim tatlım
şaka maka 4 gün bitti kaldı 86ve sen hiiçç bozmadın valla helal olsunn ayrıca gerçekten tbrk ederim
ben biraz daha şekerli ilgili video atayım buraya
Maşallah in var seninde kuzum devam böyle güzel gidiyoruzMasallah grubumuz iyi ilerliyor seni de tebrik ederim canim gune sporu sigdirip erkenn kapattin
ooowww 4 çok erken değil miii :SSelamlar herkese :)
Bugün serbest günümdü. Kahvaltıyı evde yaptım, öğle yemeğini (döner) de dışarıda yedim. Spor yok bugün.
Saat 16:00'da yeme olayını bitirerek 4. günü tamamlamış bulunmaktayım.
tşk ederimcnm :) cumaya şurda ne kaldıı ne kaldı bir kaç sayılı zamanbende seni tbrkederim kuzum süper ilerliyosn
Maşallah in var seninde kuzum devam böyle güzel gidiyoruz
Katmer sizin bildiginiz katmer değil yahu. Anlatamadim. O serbetli olan degil benim anlattığım. Elde açma yufkanin yaglanip sac uzerinde pisirilmişi benim yediğim.
67 li bişeyler görürüm heraldeooowww 4 çok erken değil miii :S
tşk ederimcnm :) cumaya şurda ne kaldıı ne kaldı bir kaç sayılı zaman
kim bayılmaz ah ahAnladım ben sizi. Biz de katmer deriz ona ama katmer denildiğinde genel olarak Gaziantep Katmeri isimli tatlı anlaşılıyor sanırım.
Bu arada bayılırım katmere. :)
böyle gidersen göreceksn eminimmm67 li bişeyler görürüm heralde
Vallahi sporu yarin yapacagim. Bugun aksam yemegini 17de yaptim sayiyorum. Yemek yemiyorum.tamam gerilmeyelimm
onu yedin geçti bitti yapacak bişey yok
spor yapıp kapatacaksın
ooowww 4 çok erken değil miii :S
tşk ederimcnm :) cumaya şurda ne kaldıı ne kaldı bir kaç sayılı zaman
bundan sonra daha dikkatli olalımVallahi sporu yarin yapacagim. Bugun aksam yemegini 17de yaptim sayiyorum. Yemek yemiyorum.
ayy bilemedim 4 de yesem ben acıkırım fenaErken ama çok iyi oluyor. Bir de spor yok ya bugün, o nedenle erken sonlandırdım yeme olayını. :)
Inşallah. Şeker konusunda kararlıyım. Zaten diyetime de oldukça dikkat ediyorum. (Ay siz benim nasıl tepsilerce tatlı yedigimi bilseniz bu 4 gün için bana madalya takardınız)bundan sonra daha dikkatli olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?