Katmer yağlı bi şey değil miydiBu sabah
-yogurt
-3 kaşık yulaf
-peynir
-ceviz-badem-kaju
saat 17:00'de
-çay
-4 parça katmer
Hem de bayaaa yani diyette yanina yakasilmayacak bir seyKatmer yağlı bi şey değil miydi
Spor da menu de super olmus canim tebriklerBen günü kapattım acıkırsam yogurt yerim .
Sabah 1 krep 1 yumurtadanyumurtada omlet peynir bol yeşillik.domates zeytin
Ara 1 kaşık.kadar kuru dut 1 ceviz
Ara 1 ayran
Aksam.bol yeşillikli.karabugdayli salatapofu leslie ile 5 mil yürüdüm 200 ip atladım 20 dk.pilates 40 dk ilave yürüdüm.pilim.bitti düş alıp uyumak vardi şimdi miskin miskin
Yaaa dimi böyle hamuru yağlayıp katlıyolarHem de bayaaa yani diyette yanina yakasilmayacak bir seyben ses cikarmayim dedim ama sana yakalandi
Kaju çiğ olarak 5-6 adet yenebilir tabi bn daha tam bakamadım pcye geçince kontrol etcem tek tek kimsenin şu 4 günü yansın istemyrHatta kaju da cok yagli bir kuruyemis
Katmer demek kat kat yagli demek tabi tahmin edecegin uzere arasina zeytinyagi surmuyorlarYaaa dimi böyle hamuru yağlayıp katlıyolar
Bizimkilerde yapardı ordan biliyorum
Hatta bazınyerlerde üstüne şerbet dökülüyp falan
Acaba yanlış mı hatırlıyrm diye sordum
Ben badem ceviz yemeye bile korkuyorum yaKaju çiğ olarak 5-6 adet yenebilir tabi bn daha tam bakamadım pcye geçince kontrol etcem tek tek kimsenin şu 4 günü yansın istemyr
Ben ancak sporlar bitince atarim menuyuKaju çiğ olarak 5-6 adet yenebilir tabi bn daha tam bakamadım pcye geçince kontrol etcem tek tek kimsenin şu 4 günü yansın istemyr
Yağlı ama bu çok yağlı değildi. Zararlı görmedim. Gözleme gibiydi.Katmer yağlı bi şey değil miydi
Cok bir sey yapiyormus gibiBen ancak sporlar bitince atarim menuyu
Gozleme de cok yagli amaYağlı ama bu çok yağlı değildi. Zararlı görmedim. Gözleme gibiydi.
Ay bugun dışarıdaydım. Mecbur kaldim. Diyorum ya cok yağlı değildi. Bugün mazur görün beni.Gozleme de cok yagli amabi de beyaz un yerine. 2 dilim tam bugday ekmegi yeseydin keske
Ben bilmemAy bugun dışarıdaydım. Mecbur kaldim. Diyorum ya cok yağlı değildi. Bugün mazur görün beni.
Neyse cezam çekicem yapacak bisi yok.
harikasın cnmm süperrKahvaltı saat 11
Tereyağda 3 kaşık yulaf ezmesi 2 yumurta, 4 5 zeytin, 1 dilim kaşar peyniri ,1 bardak çay ,1 mücver
ara
Meyveli top 1 tane toplamda bir avuç kadar leblebi ve fıstık
Akşam 17.30
1 tabak menemen ,1 mücver
Spor sonra bir bardak kakaolu süt içilecek
Bugün de tamam kızlar
valla o katmer yaktı seni, keşke başka bişey yeseydinBu sabah
-yogurt
-3 kaşık yulaf
-peynir
-ceviz-badem-kaju
saat 17:00'de
-çay
-4 parça katmer
süpersinn fıstıkk hem menü hem spor olarakBen günü kapattım acıkırsam yogurt yerim .
Sabah 1 krep 1 yumurtadanyumurtada omlet peynir bol yeşillik.domates zeytin
Ara 1 kaşık.kadar kuru dut 1 ceviz
Ara 1 ayran
Aksam.bol yeşillikli.karabugdayli salatapofu leslie ile 5 mil yürüdüm 200 ip atladım 20 dk.pilates 40 dk ilave yürüdüm.pilim.bitti düş alıp uyumak vardi şimdi miskin miskin
kızz yağlı tohumlar çiğ olarak alınırsa sorun yok tabiki sayılı olarakBen badem ceviz yemeye bile korkuyorum yaparanoyaya bagladim
tamamdırrrBen ancak sporlar bitince atarim menuyu
yanii beyaz undan yapılıyor ve bunlar yapılırken için şeker katılıyor..sorun ordaYağlı ama bu çok yağlı değildi. Zararlı görmedim. Gözleme gibiydi.
Cok bir sey yapiyormus gibikendi kendimi de cevaplarim boyle
şimdi katmer aslında yasak ne kadar gözleme gibi de olsa hem benim bildiğim üstüne şerbet dökülüyor hem de yapılırken hamuruna muhakkak şeker katılıyorNeyse cezam çekicem yapacak bisi yok.
tşk ederim tatlımKuzular sporum bitti bugün de 45 dk leslie yaptım geldim sütümü luplettim dusumu aldım geçmisi okudum pofucum yine sağlıklı dengeli devam etmiş beyaz un içeren şeyler de yemeyelim kızlar lütfen beyaz ekmek tatlı katmersporunu yapanları günü tamamlayanlari tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?