Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Tmm canim 1 avuc leblebi 2 kuru kayisi yapayım

Ya benimki ipi gorse zaten bana birakmaz atlarken de tehlikeli degil mi ya birden gelse ustune tam cevirirken
Durursun nolcak. Ben atlayayım sonra sen atla de atladıktan sonra ver eline. Denemeden bilemezsin. Baktın olmuyor o zaman bırakırsın. Ben 500 u 7 dk da atladım. 2-3 kere önüme geçti durdum hemen. Kenara çektim devam ettim.

ip suratına gelir bişey olur beybi, bizim ipler biraz ince acaip tehlikeli Allah korusun

Ben leslie yapıyorum, terletici ama aşırı zorlayıcı değil fakat 3 dk koşu yapiyosun toplam 9 dk kadar ist o zaman feci oluyor .ama şu Didem çok ilgimi çekti şimdi bak.

Valla ben yuruyus ve eliptik bisiklete takiliyordum bir suredir, sag olsun pofu 'nun tavsiyesiyle bu programa basladim. Terlemek, yorulmak nedir bunu gordum bu programda. Sadece 2 gun oldu baslayali ama vucudumun her noktasini hissediyorum su an. 21 gunun sonunda vucut saglam sikilasir bu programla. ☺

Bugun esim evde rahatim yarin da bakariz bi caresine o zman

ip suratına gelir bişey olur beybi, bizim ipler biraz ince acaip tehlikeli Allah korusun
Valla jet hızıyla atlamıyorsanız gelmesi çok zor bi ihtimal ama siz bilirsiniz tabii benim yüzümden kaza çıkmasın

Hayal edince ne güzel benim leslie bitsin fazlalık 10 kilom gitsin ben de baslaycagim

Ya evet biraz tehlikeli geldi bana da korkup yaklasmayadbilir ama benin delinin sagi solu belli de olmaz

size daha neler yaptırıciiimmmm
İnciri kaldırayım en iyisi
evet diğer arada kahveyle olur bak
Valla jet hızıyla atlamıyorsanız gelmesi çok zor bi ihtimal ama siz bilirsiniz tabii benim yüzümden kaza çıkmasın
kız benim çocuğum yok ama lambayla savaşıyorum

size daha neler yaptırıciiimmmm
evet diğer arada kahveyle olur bak

kız benim çocuğum yok ama lambayla savaşıyorum
Valla bizim ev de heryer atlamaya musait malum dogunun evleri buyuk zaten temizle temizle bitmio

Ya evet biraz tehlikeli geldi bana da korkup yaklasmayadbilir ama benin delinin sagi solu belli de olmaz
ayy dimi vıjjttt diye ses çıkıyor bi de
pofu canim cekti, ben de kakaolu sut yapacagim birazdan.
ahaha bayıla bayıla içiyorum ben bunu, çikolatalı süt gibi yanına da varsa hurma acaip lezzetli
ben bugün açım nedense regl yaklaştı iştah açıldı sanırsam

Ben dun gece hol de atladim vicit vicit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…