- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Tesekkur ederimOlur. ☺
Tmm canim 1 avuc leblebi 2 kuru kayisi yapayımevet benim program bizim şekersizden 1 hafta önce bitecekzaten başka şeye gerek kalmıyo bu adam bni öldürüyor
kız sabahın köründe kalktım ben derdim neyse
evet he sessiz sedasız bizi geçiyomuş hihineyse biz ona yetişiriz
1 avuç leblebi 2 kuru kayısı olur
1 incir fazla gelir cnm
1 incir hakkını diğer öğüne sakla bence
Ben leslie yapıyorum, terletici ama aşırı zorlayıcı değil fakat 3 dk koşu yapiyosun toplam 9 dk kadar ist o zaman feci oluyor .ama şu Didem çok ilgimi çekti şimdi bak.Olduruyor.
Durursun nolcak. Ben atlayayım sonra sen atla de atladıktan sonra ver eline. Denemeden bilemezsin. Baktın olmuyor o zaman bırakırsın. Ben 500 u 7 dk da atladım. 2-3 kere önüme geçti durdum hemen. Kenara çektim devam ettim.Ya benimki ipi gorse zaten bana birakmaz atlarken de tehlikeli degil mi ya birden gelse ustune tam cevirirken
yaa evet dün ben lambaya geçirdim atlarkenYa benimki ipi gorse zaten bana birakmaz atlarken de tehlikeli degil mi ya birden gelse ustune tam cevirirken
incir olmaz kuzu incir hem şekerli hem 1 meyveye denk ölçüsüTesekkur ederim
ip suratına gelir bişey olur beybi, bizim ipler biraz ince acaip tehlikeli Allah korusunDurursun nolcak. Ben atlayayım sonra sen atla de atladıktan sonra ver eline. Denemeden bilemezsin. Baktın olmuyor o zaman bırakırsın. Ben 500 u 7 dk da atladım. 2-3 kere önüme geçti durdum hemen. Kenara çektim devam ettim.
Ben leslie yapıyorum, terletici ama aşırı zorlayıcı değil fakat 3 dk koşu yapiyosun toplam 9 dk kadar ist o zaman feci oluyor .ama şu Didem çok ilgimi çekti şimdi bak.
İnciri kaldırayım en iyisiyaa evet dün ben lambaya geçirdim atlarkensonra topladım da atladım boy kısa olunca
incir olmaz kuzu incir hem şekerli hem 1 meyveye denk ölçüsü
Bugun esim evde rahatim yarin da bakariz bi caresine o zmanDurursun nolcak. Ben atlayayım sonra sen atla de atladıktan sonra ver eline. Denemeden bilemezsin. Baktın olmuyor o zaman bırakırsın. Ben 500 u 7 dk da atladım. 2-3 kere önüme geçti durdum hemen. Kenara çektim devam ettim.
Valla jet hızıyla atlamıyorsanız gelmesi çok zor bi ihtimal ama siz bilirsiniz tabii benim yüzümden kaza çıkmasınip suratına gelir bişey olur beybi, bizim ipler biraz ince acaip tehlikeli Allah korusun
Hayal edince ne güzel benim leslie bitsin fazlalık 10 kilom gitsin ben de baslaycagimValla ben yuruyus ve eliptik bisiklete takiliyordum bir suredir, sag olsunpofu 'nun tavsiyesiyle bu programa basladim. Terlemek, yorulmak nedir bunu gordum bu programda. Sadece 2 gun oldu baslayali ama vucudumun her noktasini hissediyorum su an. 21 gunun sonunda vucut saglam sikilasir bu programla. ☺
Ya evet biraz tehlikeli geldi bana da korkup yaklasmayadbilir ama benin delinin sagi solu belli de olmazip suratına gelir bişey olur beybi, bizim ipler biraz ince acaip tehlikeli Allah korusun
Valla ben yuruyus ve eliptik bisiklete takiliyordum bir suredir, sag olsunpofu 'nun tavsiyesiyle bu programa basladim. Terlemek, yorulmak nedir bunu gordum bu programda. Sadece 2 gun oldu baslayali ama vucudumun her noktasini hissediyorum su an. 21 gunun sonunda vucut saglam sikilasir bu programla. ☺
evet diğer arada kahveyle olur bakİnciri kaldırayım en iyisi
kız benim çocuğum yok ama lambayla savaşıyorumValla jet hızıyla atlamıyorsanız gelmesi çok zor bi ihtimal ama siz bilirsiniz tabii benim yüzümden kaza çıkmasın
Valla bizim ev de heryer atlamaya musait malum dogunun evleri buyuk zaten temizle temizle bitmiosize daha neler yaptırıciiimmmm
evet diğer arada kahveyle olur bak
kız benim çocuğum yok ama lambayla savaşıyorum
ayy dimi vıjjttt diye ses çıkıyor bi deYa evet biraz tehlikeli geldi bana da korkup yaklasmayadbilir ama benin delinin sagi solu belli de olmaz
ahaha bayıla bayıla içiyorum ben bunu, çikolatalı süt gibi yanına da varsa hurma acaip lezzetli
Hayal edince ne güzel benim leslie bitsin fazlalık 10 kilom gitsin ben de baslaycagim
Ben dun gece hol de atladim vicit vicitayy dimi vıjjttt diye ses çıkıyor bi de
ahaha bayıla bayıla içiyorum ben bunu, çikolatalı süt gibi yanına da varsa hurma acaip lezzetli
ben bugün açım nedense regl yaklaştı iştah açıldı sanırsam
size daha neler yaptırıciiimmmm
evet diğer arada kahveyle olur bak
kız benim çocuğum yok ama lambayla savaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?