• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

evet benim program bizim şekersizden 1 hafta önce bitecek :KK70: zaten başka şeye gerek kalmıyo bu adam bni öldürüyor :KK70:
:KK70: kız sabahın köründe kalktım ben :KK70: derdim neyse
evet he sessiz sedasız bizi geçiyomuş hihi :KK70: neyse biz ona yetişiriz :KK70:

1 avuç leblebi 2 kuru kayısı olur
1 incir fazla gelir cnm
1 incir hakkını diğer öğüne sakla bence
Tmm canim 1 avuc leblebi 2 kuru kayisi yapayım 😂😂

Ya benimki ipi gorse zaten bana birakmaz atlarken de tehlikeli degil mi ya birden gelse ustune tam cevirirken 😲
Durursun nolcak. Ben atlayayım sonra sen atla de atladıktan sonra ver eline. Denemeden bilemezsin. Baktın olmuyor o zaman bırakırsın. Ben 500 u 7 dk da atladım. 2-3 kere önüme geçti durdum hemen. Kenara çektim devam ettim.

Durursun nolcak. Ben atlayayım sonra sen atla de atladıktan sonra ver eline. Denemeden bilemezsin. Baktın olmuyor o zaman bırakırsın. Ben 500 u 7 dk da atladım. 2-3 kere önüme geçti durdum hemen. Kenara çektim devam ettim.
ip suratına gelir bişey olur beybi, bizim ipler biraz ince acaip tehlikeli Allah korusun

Ben leslie yapıyorum, terletici ama aşırı zorlayıcı değil fakat 3 dk koşu yapiyosun toplam 9 dk kadar ist o zaman feci oluyor .ama şu Didem çok ilgimi çekti şimdi bak.

Valla ben yuruyus ve eliptik bisiklete takiliyordum bir suredir, sag olsun pofu pofu 'nun tavsiyesiyle bu programa basladim. Terlemek, yorulmak nedir bunu gordum bu programda. Sadece 2 gun oldu baslayali ama vucudumun her noktasini hissediyorum su an. 21 gunun sonunda vucut saglam sikilasir bu programla. ☺

Bugun esim evde rahatim yarin da bakariz bi caresine o zman

ip suratına gelir bişey olur beybi, bizim ipler biraz ince acaip tehlikeli Allah korusun
Valla jet hızıyla atlamıyorsanız gelmesi çok zor bi ihtimal ama siz bilirsiniz tabii benim yüzümden kaza çıkmasın ;)

Valla ben yuruyus ve eliptik bisiklete takiliyordum bir suredir, sag olsun pofu pofu 'nun tavsiyesiyle bu programa basladim. Terlemek, yorulmak nedir bunu gordum bu programda. Sadece 2 gun oldu baslayali ama vucudumun her noktasini hissediyorum su an. 21 gunun sonunda vucut saglam sikilasir bu programla. ☺
Hayal edince ne güzel benim leslie bitsin fazlalık 10 kilom gitsin ben de baslaycagim 😀

:D size daha neler yaptırıciiimmmm
İnciri kaldırayım en iyisi :KK70::KK70::KK70:
evet diğer arada kahveyle olur bak :D
Valla jet hızıyla atlamıyorsanız gelmesi çok zor bi ihtimal ama siz bilirsiniz tabii benim yüzümden kaza çıkmasın :KK66:
kız benim çocuğum yok ama lambayla savaşıyorum :D:D:D

:D size daha neler yaptırıciiimmmm
evet diğer arada kahveyle olur bak :D

kız benim çocuğum yok ama lambayla savaşıyorum :D:D:D
Valla bizim ev de heryer atlamaya musait malum dogunun evleri buyuk zaten temizle temizle bitmio 🙄

Ya evet biraz tehlikeli geldi bana da korkup yaklasmayadbilir ama benin delinin sagi solu belli de olmaz 😂
ayy dimi vıjjttt diye ses çıkıyor bi de :D:D:D
pofu pofu canim cekti, ben de kakaolu sut yapacagim birazdan. 😎
ahaha bayıla bayıla içiyorum ben bunu, çikolatalı süt gibi yanına da varsa hurma acaip lezzetli
ben bugün açım nedense regl yaklaştı iştah açıldı sanırsam:KK53:

ayy dimi vıjjttt diye ses çıkıyor bi de :D:D:D
ahaha bayıla bayıla içiyorum ben bunu, çikolatalı süt gibi yanına da varsa hurma acaip lezzetli
ben bugün açım nedense regl yaklaştı iştah açıldı sanırsam:KK53:
Ben dun gece hol de atladim vicit vicit 😂😂

Back